![]() |
Cevap: Devam Kararı Doğruydu
eski hakemlerden selçuk derelinin sivassporun yüzde yüzlük gol pozizyonunun ofsaytla kesilmesine değinmezken son dakikada ele çarpmaya penaltı yorumu yazmış ali aydın selçuk dereli ikiside eski hakem ...
|
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Ben kaleci Atilla'yı da beğendim. Kardeşim Rıza, elinde Atilla gibi bir kaleci varken yabancı kaleci peşinde koşma. Benden sana ağabey tavsiyesi. kardeş ne cabuk unutuyorsun atillanın yediği golleri yaptgı onca abuk subuk hareketleri ve bize pahalıya patlayan hatalarını atilla bu macta aman aman bir kurtarısmı yaptı zaten hatasız oynayabilse ancak bu kadar olacaktı atilla bu macta hata yapmadı buna sukur evet hakkını vermek gerek lakin atillayı 1 . kaleci dusunmek sacmalık nihatın formunu gorup tekrar atillayı kaleye koymakda sacma lakin rıza beyin kararı saygı duymak icab eder |
Arkadaş zaten maçın son dakikalara kadar bizim lehimize kopmamasının nedeni de hakemler. Takımımızın 1-0 önde olduğu dakikalarda , hakem Ujfaluji'yi ikinci sarı karttan atması gerekirken atamadı. Yan hakem 1-2 metre geriden çıkıp, kaleci ile karşı karşıya kalacak Cerny'e yanlış bir ofsayt kararı verip, maçın gidişatına etki etti. Yine Eneramo'nun aleyhine yan hakem pozisyona yakın olup, devam derken 4.hakem faul diye , orta hakemi yanlış karar vermesine teşvik etti. Pozisyonun devamında da gs'li Aykut, Eneramo'yu ceza sahası içinde düşürdü. Ayrıca son dakikada ki pozisyonda da Ziya topa kafasını uzatıyor ve kolunu toptan çekmeye çalışıyor yani kol topa değil, top kola çarpıyor. Lafın kısası hakemler bizim aleyhimize çok fazla hata yaptılar. Bu aldığımız galibiyetin oyuncularımızın, analarının ak sütü gibi helal olduğunu düşünüyorum.
|
maçı izlerken engin baytar oç na hakemin sessiz kalması inanılır gibi degil..
ulan oç engin baYtar faul yok bişey ne götünü yırtıyon orospu, hakem korkağıda çıkaarıpta sarı kartını susturmuyor ****yi yazıklar olsun böyle korkak hakemleree |
[QUOTE=4eylül;775765]eski hakemlerden selçuk derelinin sivassporun yüzde yüzlük gol pozizyonunun ofsaytla kesilmesine değinmezken son dakikada ele çarpmaya penaltı yorumu yazmış ali aydın selçuk dereli ikiside eski hakem ...[/QUOTE]
Kıymetli kardeşim; Ne bekliyordun? Bu iki isimde koyu denilebilecek kadar galatasaraylıdır. Yaşım gereği bu iki adamın bir çok maçını izledim. Bir çok maçında nasılda flu pozizyonları müspet yönde değilde menfi yönde değerlendirdiklerine bizzatihi şahidim. Bu nedenle bu iki ismin tüm söyledikleri benim için çelik çomaktan ibarettir. Ayrıca ben onlarada kızmıyorum, ben onlara zamanında kokart verenlerin gözlerinden öpüyorum |
Ujfalusi hakeme kaç kez tepki göterip üzerine birde küfür etti canlı yayına ağzını okudugunda f...c you... gibi kelimeler kullandı üzerine ofsayt olmayanpozisyonumuzu kesti.Hakemin taktiri penaltı verede bilirdi ama pozisyonda Ziya elini çekti ve devam dedi. ve ve o kadar çokgol kaçırdık ki 3-4 bile olurdu neyin davasını yapıyorlar anlamıyorum..:)
|
[QUOTE=cenk5821;775806]Ujfalusi hakeme kaç kez tepki göterip üzerine birde küfür etti canlı yayına ağzını okudugunda f...c you... gibi kelimeler kullandı üzerine ofsayt olmayanpozisyonumuzu kesti.Hakemin taktiri penaltı verede bilirdi ama pozisyonda Ziya elini çekti ve devam dedi. ve ve o kadar çokgol kaçırdık ki 3-4 bile olurdu neyin davasını yapıyorlar anlamıyorum..:)[/QUOTE]
Anladım ben onu ;) |
[B][IMG]http://cdn.sporx.com/img/3/2012/ulenberg1.jpg[/IMG]
G.Saray’ın hedef adam haline getirdiği Sivasspor maçının hakemi Kamil Abitoğlu, UEFA Hakem Komitesi Üyesi Uilenberg’i kendine hayran bıraktı… Ziraat Türkiye Kupası'na sürpriz bir şekilde veda eden G.Saray'da hedef adam haline gelen ve bugün spor medyasının da ciddi bir şekilde hışmına uğrayan Kamil Abitoğlu'na sürpriz bir destek geldi. G.Saray – Sivasspor maçını MHK Başkanı Zekeriya Alp ve Hakem Gelişim Müdürü Burçin Keskin ile birlikte Türk Telekom Arena Stadı'nın VİP bölümünde izleyen UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg'in maçın bitiminin ardından başarılı yönetiminden dolayı Kamil Abitoğlu'nu tebrik ettiği ortaya çıktı. Uilenberg'in maçın bitiş düdüğünün ardından G.Saray taraftarlarının Abitoğlu'na tepki göstermesine şaşırdığı ve beraberindeki isimlere, “Bana göre bu tepki anlamsız. Çünkü Kamil Abitoğlu çok iyi bir maç yönetti. Hatta şunu da itiraf edebilirim, bu denli üst düzey yönetimiyle de beni şaşırttı. Gerçekten kendisinden bu kadar iyi bir performans açıkçası beklemiyordum” dediği öğrenildi. Alp, “Peki maçı Uilenberg'le birlikte izlediniz, kendisinin Abitoğlu'nun yönetimini çok beğenmiş, doğru mu?” sorumuza, “Evet orası doğru… Maçın bitiminde kendisi hakemimizi kutladı ve bizlere üst düzey bir yönetim gösterdiğini söyledi” cevabını verdi.[/B] |
Sonunda helal süt emmiş birisi çıkıp doğruyu görebildi işte !
Dün maçın hemen sonrası yazmıştım, yine yazıyorum. Son dakikadaki pozisyon PENALTI değildir arkadaşlar ! El topa gitmiyor, Top ele gidiyor ! Üstelikte Zİya çarpmaması için elini geriye doğru itiyor. SATILMIŞ HAYSİYETSİZ MEDYA maç bittiğinden beridir bu pozisyonu konuşuyor, penaltı diye. Muhteşem oyunumuzu, kaçan farkı, Ufalujinin kırmızısını, %100 gol pozisyonumuzun ofsayt diye kesilişini konuşan yok ! |
Hatçeye değil neticeye bakmak gerek, atı alan üsküdarı geçmiş, millet halen neyin derdinde.sivas dün akşam gs yi bileğinin ve yüreğinin hakkı ile yendi.herkes alışmış ya bir kaç takım için yazmaya, elde mazleme olmadığı için posizyonları tartışıyorlar, ziyanın eline çarpan top penaltı değildi, ziya top kendiisne doğru yönelince kollarını saklıyor ve top saklanan kola değiyor, kasıt yok burada.sormak gerek,ziya o posizyonda kollarını nereye kadar saklayabilecekti?sivasın verilmeyen faulleri, ya da engellenen posizyonları ne olacak nedne kimse konuşmuyor.gole giden cerny nin rakibin arkasından topa hamle yapması ofsayt değilken haken ofsayt dedi, urfaluji denen kasap, enramoya sürekli faul yaprken bişey yok.varmı böyle şey.sivas, cimboma ders olsun diye güzel bir film izletti arenada.bundan sonra gs de düşüş olacak, buna inanın.sivasdan yiyen bir daha iflah olmuyor.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:35. |