![]() |
Cevap: Kupada Rakibimiz Bursaspor
fener-bolu
sivas-antalya yarı final oynar. sivas-fener final oynar. sivas kupayı alır. |
TAM İSTEDİGİM SEKİLDE GERCEKLESTİ KURA COK SEVİNDİM BURSANİN CİKTİGİNA FİNALDEDE İNSALLAH KAYSERİ İLE OYNARİZ..
|
Hayirli ugurlu olsun insallah yari finale kaliriz
|
2 takım için de zor maç olacak
Insaallah bu maçtan once iki takım da ilk 8i garantiler Bir takım için hayat memat maçi olursa stresli geçer Bursa sonradan toparlandı Ligde 6 puan aldık ama temkinli olmak lazım yine de Keşke sizle daha ileride karşılaşsaydık bir anadolu finali görmek istiyoruz Bu arada fenerle finale kadar karşılaşmayacağımız da bizim için bir şans bursayı elersek yolumuz açık |
sabırsızlıkla maçın oynanıcağı günü bekliyorum, kupa maçları bitmeden bana uyku yok, inşallah kupaya uzanıcağız.
|
[QUOTE=yigidolar06;776218]bu maçlar tarafsız sahadamı oynanacak[/QUOTE]Ankara güzel olur
|
Rakibimiz Bursa
Rakibimiz Bursa
Sivasspor-Bursaspor Turu gecersek Eskişehirspor- Antalyaspor galibi ile eslestik |
[QUOTE=yigidolar06;776234]Ankara güzel olur[/QUOTE]
[B]İki takım içinde düşünürsek,Bende büyük ihtimal Ankara'da oynarız diyorum.[/B] |
[QUOTE=Salim58;776238][B]İki takım içinde düşünürsek,Bende büyük ihtimal Ankara'da oynarız diyorum.[/B][/QUOTE]
:D :D :D :D Sadece 2 takım için düşünüyorsun değil mi Salim'cim... :D :D Bende 2 takım açısından ve stad büyüklüğü açısından düşününce İZMİR ATATÜRK STADI uygun diyorum... :D [B]Bu sene, O kupa Bizim olacak !..[/B] . |
eskişehir antalya maçı kayseride oynanır
sivas bursa maçı ankarada fener kayseri maçı adana yada izmirde karabük bolu maçı bursada yada istanbulda... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:18. |