![]() |
Cevap: "En zor kurayı biz çektik"
[b]FİNALE KADAR KARABÜK BOLU FİLAN ÇIKSAYDI İYİ OLURDU YİNEDE ÖYLE ÇOK KORKACAĞIMIZ TAKIM DEĞİL BUGSAŞ KÖK SÖKTÜRDÜ BİZ ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIMI YENDİK ÜSTELİK MAÇ TARAFSIZ SAHADA HERŞEY EŞİT YETERKİ FUTBOLCULAR İSTESİN DE Kİ YENDİK TUR ATLADIK ESKİŞEHİRDE ANTALYADA ÖYLE YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM DEĞİL FB ŞAYET FİNALE KALIRSA KAYSERİYİ GEÇERSE Kİ FİNALE KALIR FB Yİ İLK YENEN TAKIM OLARAK KADIKÖYDE fb Yİ EN ÇOK ZORLAYAN TAKIM OLARAK ONLARIDA GEÇERİZ [/b] [color=blue]_____KUPA SİVASA GİDECEK [/color]
|
Bursaspor her geçen gün formunu yükselten bir takım çok dikkat etmemiz lazım inşallah biz kazanırız
|
[B]Bursaspor eski bursa deil ve bugsasspor macında neredeyse as kodroyla uzatmaya gitti maç. sivasspor istesee bu ligde yenemiyecegi takım yok. yeterki istesinlerr herşey arkasından gelir..[/B]
|
[QUOTE=izmirliyigido;776324]Biz Bursaspor'u, Eskişehirspor'u değil, biz Fener'i düşünüyoruz !...
.[/QUOTE] Büyük konuşma kardeş.Bak Bolu bile bjk yı eledi ;) |
Galatasaray,Besiktas ve Trabzonspor´un olmadigi bir kupada ,Riza hoca sayet Bursa eslesmesini zor bir kura olarak görüyorsa,buna söyliyecek laf gercekten bulamiyorum.Bu kupada bulunan takimlarin hepsi bir kura cekiminde sanslari yaver gitse bile digerinde,zaten zorlanacaklar.Bu yüzden biz bu kupayi istiyor ve ciddiye aliyorsak,Bursa´yi yenmeliyiz.Biz bu güce sahibiz.
|
zor kura ama inşallah bir sıkıntı çıkmayacak.. hele bir maçın nerede oynanacağı açıklansın da...
|
rıza hocanın bu seneki hedefi ilk 8 girmek finale kalsak maçın son saniyesine 5-0 önde girsek bile hocanın kupayı alacagımıza inanmasına inanmam
|
ben g s lig maçında verilmeyen iki penaltıdan dolayı hep dua etim g s çıksın duam kabul olduki g s çıktı onlara gösterdik sivasin kimligini sonra deim t s çıksın baktım elenmiş dedim bursa olsun oda oldu şimdiden antalyayı düşüniyorum inşallah yanılmam
|
bazı çakalar yani sözüm ona spor yazarları g s elenince o kupadan çokmuş sivas yenmemiş onlar yenilmiş bak küstahlara yigidonun alın terine hakaret yuh olsun sizin kaleminize
|
Kupa maçları tek maç olduğu için kolay maç yok.Hepsi zor maç.Çünkü tek maç olduğu için takımlar bütün varlığını ortaya koyuyor.Canını dişine takıp mücadele ediyor.Büyük dediğimiz takımların elenmesi en büyük örnek.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:34. |