![]() |
Cevap: Kupa Programı Belli Oldu
[QUOTE=58MUAMMER58;778148][b]ALLAHIN izniyle stadı fulleyeceğiz ben açık konuşmak gerekirse playoftan daha çok kupaya asılmamız gerektiğini düşünüyorum güçlü takımlarla oynayıp lider olduğumuzu düşünün varsayınki bjk yada tsyle final oynayacağız omaçı bize yedirmezler nasılki ilk 4 e girmemiz kasıtlı hakem hatalarıyla engellendiyse yine engellenecektir tek ve gerçek hedef kupayı kazanmak olmadı final oynamak olacaktır bunu yapacak gücümüzde vardır onedenle kupa maçlarına çok önem vermeliyiz hem seyirci hem futbolcu olarak bizde taraftar olarak üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz şimdiden 10 kişiyi ayarladım bilet fiyatları belli olsun hele diğer sivaslı olmayan arkadaslarımıda biletini çekip götürecem [/b][/QUOTE]
Beni de unutma Muammer bey.Ben babam ve oğlumla inşallah oradayız |
bence play off kupadan daha önemli çünkü kupada fenerbahçe gibi zor bir rakip var. samsunu yenelim sonra kupayı düşünürüz.
|
Bir sorun çıkmazsa, İnşallah gitmeyi düşünüyorum. Takımımızın ilk 8'e kaldığı takdirde; kupa maçında moral ve motivasyon bakımından, daha başarılı olacağını düşünüyorum. Allah göstermesin ilk 8 dışında kalırsak; lig bizim için erkenden bitecek ve o moral bozukluğu ve hayal kırıklığıyla, işimiz kupa maçında çok daha zor olur. Ben takımımızın bütün sezon verdiği emek ve mücadelenin karşılığını hem ilk 8 'e kalıp, hem de kupada tur atlayarak, alacağına yürekten inanıyorum.
|
Eger fenerin gazini almak icin kupayi fenere vermezlerse,kupa bizim. Kupa maci ligdeki maclara benzemez,sivasspor gercek gucunu ortaya koyar.
|
hala bekliyoruz gerçek gücünü ortaya koysun diye.Gerçek gücünü İist.belediye maçında ortaya koymadılar.Bari Bursa maçında koyarlar.Ama önce Samsun maçı ordaki her türlü ssonuç kupa maçına yansır.Pozitif yada negatif.ZAMAN HER ŞEYİN İLACI.
bEKLEYİP GÖRELİM. |
[B][CENTER]ARTIK SADECE 2 MAÇ KALDI BİRİSİ KUPA DİĞERİ SAMSUN MAÇI ARTIK YÜREKLİ OYNAYIP KAZANMAMIZ LAZIM ONDAN SONRA ÇIKICAKSINIZ ZATEN TATİLE,FUTBOLCULAR HEMEN LİG BİTTİ HAVASINA GİRDİLER YA.[/CENTER][/B]
|
bursayı yenmemiz şart play offtada karşılacakğız zaten her türlü yeneceğiz inş.
|
İnşallah bize ayrılan yeri tamamen doldururuz. Ben de oradaki yerimi alacam. Yanımda 10 kişi getirebilirim (5 kişi kesin).
Takıma destek verelim. Çok iyi bir seri yakalayıp 26. Haftada BJK ile 4, TS ile 1 puana kadar indirdik farkı. Ondan sonra Güçlü takımlarla oynamaya başladık ard arda. Hepsiylede başa baş mücadele ettik hatta üstün bile oynadık. Ama ister şans deyin ister beceriksizlik ister hakem hatası deyin Bu maçlardan istediğimiz sonuçlarla ayrılamadık. Takım TS maçına kadar pes etmedi. O maçı alsaydık ilk 4 garanti gibi bişey olacaktı. Takım ilk 4 e odaklanmıştı, O maç ta kaybedilince bir anda takımda tüm moraller bozuldu. Ona rağmen GS yi kupada eleyip Manisayı kümeye yolladık. Ama takımda eski heves kalmamış gibiydi, ibb malubiyeti de ilk 8 i zora soktu. ilk 8 i bilmem ama [B]Kupada çok üstün oyun çıkaracaklarına eminim.[/B] |
kupa maçına kadar lig şekillenmiş oluyor
ilk 8 dışında kalırsak kazanmaktan başka caremiz olmayacak umarım hem ilk 8 hem de kupada devam deriz her ne kadar zor bir ihtimal olsa da en azından kupada devam edelim |
eğer buras kupa maçında oyuncular canını dişine takıp oynarlarsa bunun hesabını sormak lazım..geçen hafta neredeydiniz derdiniz ne diye
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:37. |