SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Düşecek Son Takım Hangisi Olacak? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34015)

GokhanTurna 06.04.2012 12:57

Cevap: Düşecek Son Takım Hangisi Olacak?

Antalya'nın küme düşüp düşmeyeceği kendi elinde. Antalya'nın ligde kalma şansı %70 ;)

B.DUMANLI 06.04.2012 13:05

Daha gecen haftaya kadar 6 puan fark birden üce düstü.Ikili averaj Samsun´da olmasina ragmen,gecen hafta yasanan talihsizligin Antalya acisindan tekerrür edecegini sanmiyorum.Son iki haftada 6 puani kapayan ve ligde kalabilmenin olagan üstü bir sansi gerektirdigine inaniyorum.Samsun gecen hafta güldü,fakat bu sefer gülen ANTALYA olacaktir.Samsun´ un bu ligden düsmesini istemem fakat benim icin Samsun Bankasyaya düsmüstür.

Örükcülü 06.04.2012 13:28

Samsunspor küme düştü neyi düşünüp tartışıyoruz ki? Neden bu pis maçlar enson hafta bizi bulur? Biz çıkacağız YİĞİDO gibi oynayıp yeneceğiz ve Samsunspor küme düşerse de bize ne. Tam tersi olsaydı, onlar acaba bize acırlar mıydı? Hiç sanmıyorum. O yüzden biz dürüstçe futbolumuzu oynayıp bizim için BÜYÜK GELİR KAYNAĞI OLACAK PLAY-OFF'a KALMAYA BAKALIM.

YİĞİDO EMİR 58 06.04.2012 14:20

biz inşallah bu maçı alıcaz ve samsunda düşecek kimin düşeceği umrumda değil

ardahanlı 06.04.2012 14:44

Aklıma bir fıkra geldi; hani horoza tavukmu yumurtadan çıkar yoksa yumurtamı tavuktan diye sormuşlar ya :) Neyse, horozun cevabını yazarsam başım derde girebilir. :) Ama anladınız siz onu :)

Sürçü lisan etti isem affola..... :)

tykinik58 06.04.2012 15:40

Antalya bastıracak ve F.Bahçe rolantide oynayacak puanları paylaşacaklar ve ANTALYA ligde kalacak. SAMSUN düşecek çünkü SİVASSPOR'um büyük maçlarda hep büyük oynadı. Bu maç da her iki takım için de ölüm kalım maçı biri düşmemek için diğeri de Avrupa kupası için oynayacak o yüzden büyük maç ve SİVAS'ım büyük maç için çıkıp galibiyet alarak play off'a kalacak.

YİGİDOKENTLİ 06.04.2012 16:23

samsunspor düssün lazlara gicik oluyorum dört karadeniz takimi yani 4 sivasspor düsmani var demek bu bunlar postalamamiz lazim. sadece bunlarin icinden ordusporu severim gerisi bos vur gitsin küme .

yigidolar06 06.04.2012 16:44

[QUOTE=Örükcülü;778714]Samsunspor küme düştü neyi düşünüp tartışıyoruz ki? Neden bu pis maçlar enson hafta bizi bulur? Biz çıkacağız YİĞİDO gibi oynayıp yeneceğiz ve Samsunspor küme düşerse de bize ne. Tam tersi olsaydı, onlar acaba bize acırlar mıydı? Hiç sanmıyorum. O yüzden biz dürüstçe futbolumuzu oynayıp bizim için BÜYÜK GELİR KAYNAĞI OLACAK PLAY-OFF'a KALMAYA BAKALIM.[/QUOTE]1968 yılında küme düşüyorduk son maçta samsunu yendik düşmekten kurtulduk. Vefa semt adı değildir

terazi 06.04.2012 16:46

Biz simdi ligde iki takimi dururmus olacazig.manisayi yoladik sirada ikinci yolcu var oda samsunmu olacak demeki buda bize kismetmis

DOGU_BEY 06.04.2012 17:28

[B]Eğer antalya fener maçında ilk yarım saat gol yemezse 1 puan belki çıkartabilir ama eğer erken gol yerse ya da atarsa bu maç bol gollü geçer ve antalya fark yer...duygusal yönümüz tabi ki de sivassporun kimsenin durumuna bakmadan 3 puanı alı play offa kalamsından yana amamantıklı bakarsak şu ibre samsuna döndü ve bu maçı bırakmazlar hele ki maça erken gol yiyerek başlarsak samsunu işi erken bitirir ama bunun tam tersi biz şok bir golle başlarsak samsunun degesi alt üst olur ve maçı biz kolay alırız...yalnız şu anki görünen tablo antalyanın düşüp samsunun kalacağı şeklinde...sen belediyeyi evinde yenip işi garantilemek varken bunu yaparsan böyle stresi de çekmek zorunda kalırsın...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:45.