SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sivasspor bursaspor maçı görüntüleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34069)

4eylül 13.04.2012 08:53

Cevap: Sivasspor bursaspor maçı görüntüleri

sivaslıyım sivasporluyum her şeyden önce bu iki isme sevdalıyım

kocakss58 13.04.2012 09:35

dünkü maçta,fb,ts,bjk formaları ile gelen arkadaşlara tşk ediyorum.sizin gibi ben onlara kızamıyorum.Birinci nedeni şu ben 24 kişi maça götürdüm.Bunların 7 tanesi ts li,4 ü gs,5 de fb lidir.Şimdi bazı ileri zekalılar diyeceklerki kardeşim sivaslı olupda bu takımları tutamaz.Düşüncesinde haklılılık payıda var, haksızlıkta yapıyor.Haksızlık yapıyorlar,çünkü bu kişiler sivaslı deyiller.Bizimle maça gelip,bize destek olan dostlar.Tabiki sevdiği takımın formasını giyecekler.Bundan daha doğal ne olabilir ki...

infial§ 13.04.2012 12:22

[QUOTE=ardahanlı;780383]Öncelikle resimleri paylaşan sayın arkadaşıma teşekkürler.

5-10 sene öncesine kadar Sivasspor nerelerdeydi, şimdi nerelerde. İstanbul da doğan bir sivaslı gözünü fenerbahçeyle galatasarayla yada beşiktaşla açmış. Kendi memleketinin takımıda son yıllardaki parlak döneminden ötürü desteğe gelmiş sivasspora bence gayet tabii bir durum. Ayrıca bu spor camasındaki farklı renklerin dostluğu anlamında modern bir kültürdür. Unutmayalım arkadaşlar bu gemi tüm Türk milletinindir ve bütün farklı renklere gönül verenler bu gemide hep beraberiz. Ayrılsakta beraberiz.

Bende maça 3 fenerbahçeli ve 2 sivassporlu arkadaşımla gittim. Hatta fenerbahçeli arkadaşlarım gelmek istemediler, ama hatrımı kıramadılar. Ben Sivasa destek vermekten bir fenerbahçeli olarak bu güne kadar hiç gocunmadım, sabah işe geldiğimde herkes bana geçmiş olsun yenildiniz bile dediler.

Yani demem odurki hangi farklı takım taraftarı kimi sportmenlik çerçevesinde desteklers destklesin bu güzel bir manevi motiftir bence.[/QUOTE]

Gelmeyin gardas sızden destek ısteyen mi oldu,tv den gordum fenev formalılar sivasspor taraftarının içinde ne guzel ıstanbul,arkadasın bırı sormus fenev formasıyla gelmenın mantığı ne diye,sıvasspor uzerınden gıcık oldukları takıma sovmeye,yenılmelerinı ızlemeye gelıyorlar,burdan soyluyorum yanımızda olmayın karşımız da olun,dost most ıstemıyoruz,sıvasspor taraftarının potansıyelı kendıne yeter

ardahanlı 13.04.2012 13:13

[QUOTE=infial§;780440]Gelmeyin gardas sızden destek ısteyen mi oldu,tv den gordum fenev formalılar sivasspor taraftarının içinde ne guzel ıstanbul,arkadasın bırı sormus fenev formasıyla gelmenın mantığı ne diye,sıvasspor uzerınden gıcık oldukları takıma sovmeye,yenılmelerinı ızlemeye gelıyorlar,burdan soyluyorum yanımızda olmayın karşımız da olun,dost most ıstemıyoruz,sıvasspor taraftarının potansıyelı kendıne yeter[/QUOTE]

Çok yanlış bir perspektiften konuyu ele almışsınız. Neden tribün olaylarının fazla olduğu sorusuna adeta cevap vermişsiniz. Bu, öz düşünceniz olmadığını varsayarak sadece teessüf ediyorum size.

Kadın taraftarlar kadar olamıyoruz, hep iç içe izliyorlar maçı. Yazık gerçekten çok yazık....

Abdullah DuMaN 13.04.2012 15:41

Goruntu olarak hos degıl tabıı ama acıklık getırılmıs konuya ayrıca hıcmı gormedık ankaragucu goztepe atkılarını gıydıgınızı ben sadece sunu soyleyım deplasmanlarda takıma baska forma atkı ıle destek olanları degıl kendı evımızde sıvaslı olupta rakıp trıbunde aleyhımıze tezahurat edenlerı dıslayın sız sanırım anlasılmıstır ;)

Caner POLAT 13.04.2012 18:46

trabzon formalı bile var yazıklar olsun hiç bi allahın kulu birşey diyemedi

infial§ 13.04.2012 19:32

bızansın taraftarları dolun tribune sovdurun sivas taraftarına bızımkılerde vay kafamızda torpıl patladı,meşale attılar,sovduler dıye dert yansınlar,kımse ne taraftarımıza nede takımımıza sovsun sizın yuzunuzden,yiğıdolar bunlara pırim vermeyın,engelleyin

dogan5880 13.04.2012 19:59

bırakın gelsınler ne olcak sankı

dogan5880 13.04.2012 20:00

bırakın gelsın ler demekkı buyuk takımız herkes sıvası ızlemeye gelıyor

şarkışla 58 13.04.2012 22:20

Ben bu konuda Radikalim kardeşim.Ben düşüncemi yazıyorum beğenen teşekkür eder beğenmeyen de sitemlerini yazabilir.Dedim ya bu kendi görüşüm.SİVAS lı biri SİVASSPOR dan başka takım tutmamalıdır.Neymiş efendim fb yi tutuyormuş,gs liymiş ama memleketten dolayı SİVASSPOR zaten kalbindeymiş miş miş.Neymiş gözünü İstanbul da açmış miş eee bir İstanbul takımı tutmuş.Neymiş efendim SİVASSPOR daha lige yeni çıkmış daha önceden fb-gs li olmuş şimdi değiştiremiyormuş.Kardeşim bu takım 8 yıldır süper lige mücadele ediyor.Madem herkes bir büyük takımı tutacak sa o zaman biz bu sitede neyin mücadelesini veriyoruz.Kapatalım SİVASSPOR u herkes bir büyük takım tutsun ohhhhh ne güzel.Bakın adam diyelim SİVAS lı ama fb yi tutuyor,hadi maça geldin forma ile gelme bari kardeşim.Sana SİVASSPOR forması giy diyen yok ama fb-gs forması ile gelme o zaman.Bursa taraftarı içinde gördünüz mü hiç böyle birşey,göremezsiniz adamı kötü yaparlar valla.SİVASSPOR a fb ile dost kulüpsünüz dendiği zaman neden kızıyoruz o zaman.Adama demezler mi senin taraftarın bile fb formasıyla maça gelmiş,sende bunu arana almışsın diye.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:48.