![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Rahatlikla kazanacagimiz maci kaybettik.Ilk yarida buldugumuz sanslari degerlendiremedik.Hakeminde Sivas´a sempati ile bakmadigi öncedende biliniyordu.Ilk penalti durumunda Ugur´ún ceza alani icerisinde rakibin elini tutmasi onunda ceza alani icerisinde kendini birakmasi ve yenilen penalti golünden sonra 2-1 öne gecmemiz ve bunu koruyamamiz.2-2 beraberlikten sonra verilen penaltiyi kendine yakismayn vurusu ve Navratil´in kirmizi karti ile birlikte takimdaki düsüs.Iste macin özeti.Korcan´i yere göge koyamayanlara önerim bugünki macin özetlerini mutlaka seyretsinler.Korcan´i begenenler bu özet görüntülerinden sonra bakalim ne diyecekler.Sayet Sivasspor basari istiyorsa kaleci almak zorunda ama yerli ,ama yabanci bize kaleci sart.Yoksa bu is Korcan ile olacak gibi degil.
|
[QUOTE=eyupk;783049]trabzonlu hakem abdullah yılmazı tebrik ediyorum, sivassporu oyundan düşürmek için elinden geleni yaptı. trabzonlu hakemlerin sivas düşmanlığına bi anlam veremiyorum, bir takımın bu kadarda kaderiyle oynanmazki.[/QUOTE]
kardesim trabzonlu **** hakemin düsmanligi nedenini söyleyim 3 tememuzdan beri görüyorsun ne pislikler yapti bu trabzonlular.birde biz onlari 3 .0.hükmen yandigimiz mactan beri ......hakem bizi sevmiyor yillardir hep ayni bu trabzon rusya federesyonuna daha yakin zaten kökenleri rus |
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : berbat maçtı
Maçın en iyisi kimdi : ben görmedim iyisini Maçın en kötüsü kimdi : sivasspor ve hakem Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : berbatın ötesindeydi maça direk etki etti ilk çaldığı penaltı penaltı değildi. Maçın Kader Anı : eneramonun kaçan penaltısı Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : mehmet nası görünce kaybettik dedim ve öyle oldu cerny ile başlasa bence daha ii olurdu ayrıca sarı kartı olan bi dünya adam varken değişiklik yapmadı.penaltıcıyı yanlış seçti Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir gelenler sağolsun seslerini duyduk azda olsa |
:):mad::confused:
|
sınırden elim ayağım titrıyor,rıza hoca senden teknık dırektor olmaz kusura bakma,kupadan elendık play-off zırvasıyla mılletı aldatma,seneye başımız ağrıyacak,sezon erken acacak bu takım,3.on elemeden katılacak, eneramo'ya penaltı attırmak maçı rakıbe vermektir,erman 30 metreden kalecı avlıyan adam o nıye atmadı,grosıckı teknık adam o nıye atmadı,takımda en son penaltı kullanacak hatta kullanmayacak adama penalthp attırıyon,hakem atacağı adamı ıyı ezberlemış,ulan apdullah yılmaz denen karaktersız,haysıyetsız senın aldığın nefes haram,attığım adım haram,aldığın para haram,bızım ahimiz kımsede kalmaz ınşallah allah belanı verecek,:mad::mad::mad:
|
keşke bursayı kupada eleseydik direkt avrupadaydık hiç uğramadan ah rıza hoca o maçın değerini anlayamadı.hem avrupada üst turdan başlayacaktık hemde play offla uğraşmayacaktık.şimdi gruptan 1.oalcan o da yetmedi diğer takımıda eleycen çok ama çok zor birde üstüne üstün avrupada ilk turdan başlayacan bence bu avrupa işi bir işe yaramaz zaten olmayacak gibide.
|
[QUOTE=eyupk;783049]trabzonlu hakem abdullah yılmazı tebrik ediyorum, sivassporu oyundan düşürmek için elinden geleni yaptı. trabzonlu hakemlerin sivas düşmanlığına bi anlam veremiyorum, bir takımın bu kadarda kaderiyle oynanmazki.[/QU
|
Seref yoksunu satılmış hakemlerle daha ne kadar dayanacağız bilmiyorum biz 2 hata yaptık 45+1 de gol yemek ve penaltı atamamak onun dışında fena değildik bu hakem yüzünden maçı kaybettik değerlendirecek bişey yok Rıza hoca'da iyi kadro kurmuş yerinde kadro kurmuş ama değişikleri baştan sona hatalıydı....
|
[B]abdullah yılmaz saygıyla anıyorum seni.... [/B]
|
Süperligde Sivasspor´un önünü tikayan hakemler belli,bu hakemleri bizim maclara verilmemesini kulübümüz MHK´den neden talep etmiyor.Susmak nereye kadar bize fayda sagliyacak?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:20. |