SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sakaryaspor’un savnmacısı Şaban Özel Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34323)

adres58 22.05.2012 20:01

Cevap: Sakaryaspor’un savnmacısı Şaban Özel Sivass

[QUOTE=58MUAMMER58;787983][b]futbolcuyu tanımıyorum fiyatı eğer 400 ooo €ise pahalı bu paraya afrikadan avrupadan dany bilica gibi çok sağlam adamlar alınır yok alınmışsada hayırlı olsun [/b][/QUOTE]

Bu fiyat kriteri nasıl bilemiyorum ama çok doğru söylüyorsunuz. Ama bildiğiniz gibi bu yabancı konusunda yüzdesi düşük bir takımız... Bu çocukları bulup değerlendirip Türkiye piyasasına eder olarak soktuğumuzda kasa olayınıda canlandırabiliriz.

aRsima58 22.05.2012 21:50

solbekte 4 tane oyuncumuz oldu eğer bu haber doğru ise. Genç oyuncuların alınması güzel ama birazda sağbek tarafına yönelsek daha iyi olur sol taraf genç sağ taraf yaşlı :confused: rıza hocam bi ayar çeker insallah o tarafada..

yigidocengiz 22.05.2012 22:14

Aman murat gibi sorunlu olmasın da...

benozgurr 22.05.2012 22:44

Umarim iyidir. su dikkatimi cekti sakaryanin oyunculari kapis kapis gitti gidiyoor madem bu oyuncular bu kadar iyiydi neden sakarya kume dustu merak ediyorum bi takimda 5-6 saglam oyuncu varsa kume dusmemesi lazim bugun elazig sampiyon onun oyunculari bu kadar ilgi gormedi hadi superligde oynayacagi icin diyelim cikamayan takimlarin oyuncularida bu kadar ilgi gormedi

kara 22.05.2012 23:24

tanımıyorum inşallah iyidir

DOGU_BEY 22.05.2012 23:43

[B][QUOTE=DOGU_BEY;786307][B]•Eneramonun yerine yine siyahi bir forvetle görüşülüyor, 23-24 yaşlarında sanırım...

• Çek Cumhuriyetinden İsveÇ-Danimarkadan görüşülen oyuncular var...

•Kaleci İlker Avcıbay için nabız yoklandığını duydum..
[U][B]
•Bank Asyada göze batan genç oyunculardan takip edilenler var...Lige yeni çıkan takımlardan da olabilir...[/B][/U]

•Korcan da takımdan ayrılabilir...Eneramo yurt içinden 2-3 takımla görüşüyormuş daha önce dedim antalya-bursa ve sanırm ts de devredeymiş...

•Takımdan 8 oyuncu gidecek..Atilla, Senecky-Rada- Sandro- Burçağ-Eneramo-Bazı oyuncular da kiralık verielcekmiş.

•Hocanın da bugün canlı yayında açıkladığı gibi transfer yarından itibaren başlıyor...Oldukça hareketli bir dönem olacak...Anlaşılan 2 yerli ismin kim olduğuınu öğrenmeye çalışıyorum...Belki biri sağ bek biri ortasaha olabilir...[/B][/QUOTE]

bank asyadan takip edilen ve geleceğe yatırım adına transfer edilecek oyuncular olduğunu belirtmiştim...bunlardan ikisi geldi: abdulkadir bucadan, şaban sakaryadan...sanırım şaban ümit milli takımına da davet edildi...[/B]

nightmare58 23.05.2012 07:17

Tatangalardan bir arkadaş bu transferi söylemişti sol bek mevkiisinin yanında sol açıkta oynayabiliyormuş 1988 doğumlu genç bir kardeşimiz, umarım faydalı olur, iyi oyuncu olduğu söyleniyor. Bir de Murat'ın arkasından atıp tutanları görüyorum keşke herkes onun gibi özverili ve mücadeleci oynasa...

benozgurr 23.05.2012 10:08

[QUOTE=nightmare58;788040]Tatangalardan bir arkadaş bu transferi söylemişti sol bek mevkiisinin yanında sol açıkta oynayabiliyormuş 1988 doğumlu genç bir kardeşimiz, umarım faydalı olur, iyi oyuncu olduğu söyleniyor. Bir de Murat'ın arkasından atıp tutanları görüyorum keşke herkes onun gibi özverili ve mücadeleci oynasa...[/QUOTE]^Kardes futbolun olmazsa olmazi yeenektir yetenek yoksa istedigi kadar mucadele etsin oz verili olsun neye yarar. Muratin 30 dan fazla macini seyretmis ve bir maci birden fazla seyretmis biri olarak soyluyorum Murat rakiplerine daima cift dalan biri bunu atlatan oyuncu arkasindaki oyuncuyu oda varsa zora sokar (bole goller yedik) atlatamaz ise de kart gorur murat bu sebeple her an takimi eksiltecek biri, ceza sahasinin disinda bire bir kafaya cikinca rakiple bi nebze basarili olsada ceza sahasinin icine yapilan ortalarda hep gorunmemistir murat hep rakipler almistir topu, bu biz ondeyken pek dikkat cekmiyor ama geride oldugumuz maclarda dikkat cekiyor defanstan oyunu kuramiyor kenar onlerine sisme toplar atiyor o da ya taca cikiyor ya da rakip aliyor, hizli bi oyuncu olmadigindan hizli rakiplere karsi zorlaniyor.Ha iyi mac oyndigida oldu yetenegi hizi mucadele gucu denk oyunculara karsi iyi oynadigi maclarda oldu

babapiton 24.05.2012 23:09

Fanatiğin haberine göre Şaban özel Sivasspor'da

akifesk 24.05.2012 23:38

haber fanatiğe düşmüş, balon oldu buda :mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:17.