SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34405)

kkemal58 07.06.2012 11:32

Cevap: Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor

[QUOTE=tykinik58;790792]Herkes Bülent UYGUN'a kızgın kırgın ama eğer SİVASSPOR'umun başında Bülent UYGUN olsa bu linkdeki stad projesini yaptırtmak için her yere müracaat edilmesini sağlar ve birşeyler koparırdı. Yöneticilerimiz, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, Belediyemiz, Valiliğimiz, STK'lar, herkes ama herkes (bizler 50-60 kişi Sivasspor.com üyeleri hariç) sesini çıkartmayınca verdikleri sözün arkasında durmadılar bu saatten sonra da kapasitenin 33000 kişi olacağını hiç sanmıyorum. Başlarına çalınsın yaptıracakları stad. Hakkımız olsun ALLAH sorsun ben ALLAH'a havale ediyorum. Haydi Sivas'lılar bir daha ki seçimlerde de bunlara oy vermeye.......... :mad: :mad: :mad: Herkesten eeevveetttt varımmm diye duyar gibiyim. Koyun sürüsü gibiyiz yönelttikleri yere gideriz :mad: Hakkımızı susarak aramak gibi. Uyanın millet uyanın uyanın ayakta uyutulup her dediklerine tamam demeyi bırakın. Ben bu stad konusundan iyice tiksindim, midem bulandı, lanet olsun....:mad:[/QUOTE]

50-60 kişi değil toplasan bir elin parmaklarını geçmez karşı duran sivasspor.com üyeleri. Kendi kendimize yel değirmeniyle savaştık. İşte bir başarımız yeniülke gazetesindeki haber oldu. Başka da birşey başaramadık. Mesaj yazmadığım yer kalmadı. Sivasta Ankara'da her yere mail gönderdim. Hakan Şüküre bile yazdım. Ama gördüğünüz gibi toki bir de sanki çok güzel iş yapmış gibi toki haber sitesinde yayınlıyor. Yani demek istiyorlar ki siz ürüyün biz yürürüz. Bu kadar basit.

adres58 07.06.2012 11:54

[QUOTE=eyupk;790789]bu saatten sonra faydasız, artık ilerki zamanda 33 bin kişliliğe çıkarılabilicek şekilde yapılmasını isteyelim daha iyi.[/QUOTE]

O tarz bir stadyumu (projesi hesaplamalarla yapılan) 25 den 33 e çıkarmak için bir stad parası daha gerekir. Onun için maalesef geçti Borun pazarı gibi bir durum söz konusu olacak.. Maalesef 25.000 de kalır o stad...

münihli_58 07.06.2012 11:55

[QUOTE=Mustafa58Ağa;790794]seçimde akp'ye oy veren eller felç olur inşallah[/QUOTE]

Agir konusma kardes hepimiz sinirliyiz sikintiliyiz ama abartma. Hangi partili olursan ol böyle demek yakismaz.

eyupk 07.06.2012 12:05

[QUOTE=adres58;790797]O tarz bir stadyumu (projesi hesaplamalarla yapılan) 25 den 33 e çıkarmak için bir stad parası daha gerekir. Onun için maalesef geçti Borun pazarı gibi bir durum söz konusu olacak.. Maalesef 25.000 de kalır o stad...[/QUOTE]
artık hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum, malesef hemşerilerimizin çoğu bu konuda sessiz olduğu için hükümet istediğini yapıyor, daha bu konuda herşeyin hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum.

HALIL 07.06.2012 12:18

arkadaslar kabullenin artik :(

infial§ 07.06.2012 12:50

[QUOTE=mcevahir;790781][IMG]http://www.tokihaber.com.tr/image/haberler/big/hbr22012104134.jpg[/IMG]

[/QUOTE][CENTER]temsil resmının bîr bölumunde trıbune guneş duşuyor,burayada çekırdekciler oturur,[/CENTER]

akifesk 07.06.2012 13:57

Bu işin sorumlusu, maalesef şu an daki Sivas başkanı mecnun odyakmaz' dir. Kendisi statyumun 25 000 kişilik yapilmasini kabul etmiş bize 25. 000 yeter demiştir . Ufku geniş ne bir başkan nede yönetim bunu kesinlikle kabul edemezdi etmemeliydi.. Orta da bir soz var . Klübün hakkını eğer baskansa aramalıydı ..

Yazıklar olsun ..

Bu stat 1 kere yapılacak ..

Sivasspor'u hobi olarak yöneten bir yönetim le ancak bu kadar olur..

Önce şike çamuru, sonra da bu..

dossena58 07.06.2012 13:57

[QUOTE=infial§;790802][CENTER]temsil resmının bîr bölumunde trıbune guneş duşuyor,burayada çekırdekciler oturur,[/CENTER][/QUOTE]
çekirdekçiler bir de otobüs parası verip oraya gitmez kardeşim aslında taşınması iyi oldu kurtulduk diyebiliriz onlardan en azından insanın sinirlerini zıplatamazlar.

babapiton 07.06.2012 14:00

[QUOTE=akifesk;790803]Bu işin sorumlusu, maalesef şu an daki Sivas başkanı mecnun odyakmaz' dir. Kendisi statyumun 25 000 kişilik yapilmasini kabul etmiş bize 25. 000 yeter demiştir . Ufku geniş ne bir başkan nede yönetim bunu kesinlikle kabul edemezdi etmemeliydi.. Orta da bir soz var . Klübün hakkını eğer baskansa aramalıydı ..

Yazıklar olsun ..

Önce şike çamuru, sonra da bu..[/QUOTE]

5 bin ortalamayla maçlar oynanıyor sonra suçlu arıyoruz suçlu biziz eğer 16 bin her maç doldursak 30 binde olurdu 40 binde

Çılgın Türk 07.06.2012 14:03

[QUOTE=akifesk;790803]Bu işin sorumlusu, maalesef şu an daki Sivas başkanı mecnun odyakmaz' dir. Kendisi statyumun 25 000 kişilik yapilmasini kabul etmiş bize 25. 000 yeter demiştir . Ufku geniş ne bir başkan nede yönetim bunu kesinlikle kabul edemezdi etmemeliydi.. Orta da bir soz var . Klübün hakkını eğer baskansa aramalıydı ..

Yazıklar olsun ..

Önce şike çamuru, sonra da bu..[/QUOTE]

Sike davasinin etken oldugunu düsünüyorum.
Hürdogan bile agiz degistirdi.
Ilk zamanlarda bizden baska yerel gazeteler konuyu ele almiyor, elestirmiyor diye yazilar yaziliyordu son olarak seyirci ortalamasi yayinlandi. 25 bin cok bile demeye getirdi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:19.