![]() |
Cevap: Dizilerde SİVAS ve SİVASSPOR
ben izledim göremedim demekki kaçırmışım o sahneyi ,dizilerde sivasdan bahsedilmesi hoşuma gidiyor.
|
harika bir duygu izledikce sivas adi ve yigido adi gectikce hele kirmizi beyaz thisortun ustunde 58 i gordukce gozlerim doluyo valla anlatilmaz bir mutluluk sivas ve sivasspor aski gardassssssss
|
valla ben bursa lı arkadaşı bizim sitede gördüm mutlu oldum aynı şeyi başka takımların sitesinde görmek pek mümkün değil ben eskişehirde yaşıyorum sokakta başka takım giyemezsin herkes birbirine saygılı olmalı bu yüzden gurur duyuyorum sivaslı ve sivaspor lu olmaktan:-)
|
bu arkadaş sivasta yaşayan bursalı mı merak ettim doğrusu
|
ARKADAŞLAR BU DİZİNİN GÜNÜ VE SAATİNİ YAZARSANIZ İYİ OLUR BENDE İLK DEFA İZLEYECVEĞİM.
|
[QUOTE=favori58;793660]ARKADAŞLAR BU DİZİNİN GÜNÜ VE SAATİNİ YAZARSANIZ İYİ OLUR BENDE İLK DEFA İZLEYECVEĞİM.[/QUOTE]
Galiba Çarşamba günleri... |
Sivasımızı sivasSporumuzun bir çok dizilerde anılması çok hoşuma gitti. Ve grurlanmamak elde değil ne güzel ;))
|
Beyler ben de bi sahneyi anlatıyım karakterlerden biri telefonda biriyle tartısiyor SIVASLI alıyo teli adresı ver kapıya bes gamyon SIVASLI yıgmazsam adam degilim diyor :-)
|
Özelikle Cocuklar Duymasina zevkle izliyorum diger Dizi daha izlemedim, ama Dizi hasta olmakda iyi birsey degil mesela Fatmagülün Sucu ne? Adina feriha koydun.
Bir YILDIRIM düstü ...... bunlar hep bos filimler. Ayrica ben Türk mali olan Filimleri, Dizileri hep begeniyorum. MiNT (Made in Turkey! |
merak ettim izleyeyim bende böyle dizileri destekleyelim birbirimize tevsiye edelmi.Hadi Hayırlısı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:32. |