![]() |
Cevap: Gençlerbirliği-Sivasspor
[QUOTE=Hedef58;800284]Ankaradaki işlerim bitti sırf bugünkü maçı izlemek için dönüşü geceye aldım.
iftarı statta açabiliriz sağlam gelmek gerek.[/QUOTE] [B]Helal sana Malatyalı yiğidom. Ankarada mıydın ?[/B] |
[QUOTE=Rallim58;800286][B]Helal sana Malatyalı yiğidom. Ankarada mıydın ?[/B][/QUOTE]
Evet gardaşım işlerim bitti baktım maç var dedim hiçbirşey sivasspordan önemli değil kal maçını izle ordan çık yola. |
[B]Sakatlık olmasında sonuç hiç önemli değil.Zaten bugünkü maça dün oynamayan oyuncularla çıkarız büyük bir ihtimal.
--------------------Atilla---------------- Kaan-----Rajnoch------Faty----Şaban Cerny------Mehmet------Alican----Erman ---------Suarez------Abdulkadir--------- Böyle bir kadroyla çıkarız diye düşünüyorum.Bakalım kaç tanesi tutacak.[/B] |
[B][COLOR="Red"]Trt avaz'ın yakın akışında bizim maçla ilgili hiç bir bilgi yazmıyor ![/COLOR][/B]
|
Dünkü maçta oynayan oyuncuları göz önüne aldığımızda Cerny-Rajnoch-Korcan-Murat-Alican kesin oynar gibi geliyor.
|
Yidiğolar bu arada dünkü maçta gözüme çarpan bir şeyi yazayım: Erhan Güven konusunda kafamda tam bir soru işareti vardı ama hiçbir zamanda kötü yorum yapanlara katılmadım. Dün gördüğüme göre çokta fena değil mücadele eden birisi Uğur Kavuk'la dönüşümlü oynarlar.
|
arkadaşlar kanal 23 sitesine baktim dün saat 18:00 da vip spor Var diyor Büqün ise ayni saatde vip spor var diyor
[url]http://www.kanal23.com/kr-8-b-Cumartesi.html[/url] burdan bakiniz |
[QUOTE=58_babacan_58;800290][B][COLOR="Red"]Trt avaz'ın yakın akışında bizim maçla ilgili hiç bir bilgi yazmıyor ![/COLOR][/B][/QUOTE]
arkadaşim şimdi kendilerine şöyle bir mail attim Yayin Akişinda Sivasspor'umuzuda Bulundurursaniz Sivas Halki Olarak Teşekkür Edicez. Malüm Nedense Sivas Kanallarinda Bile Zor Yapilan Bişey, Sizden Ricamiz Her Takim olarak Yayın akışında Bulunmak. Hani Klip Olsun Tarihi Olsun Geleçegi Hakkinda Yapilacak Stadyum Hakkinda 5 Yıl Önçe Recep Tayip Erdogan Tararindan Sivas'a 33 bin Kişilik Stadyum 25 olmuştur Ve Hala yapilmamiştir Bunlari Yayinlayin Sivas Halki Görüşleri Filan Siz bir Yayin Kuruluşusunuz Bunlar Yapmaniz Ve Yapacaniz Şeylerdir. Sivasspor'lu Olarak Sizden Destek ve Yardimlarizi Bekliyoruz [url]www.sivasspor.com[/url] |
bu maç gerçek bi ölçü olacak bu maçı alırsak kupayıda alırsak büyük bi moral olacaktır başarılar sivassporuma
|
[QUOTE=kanka5885;800296]arkadaşim şimdi kendilerine şöyle bir mail attim
Yayin Akişinda Sivasspor'umuzuda Bulundurursaniz Sivas Halki Olarak Teşekkür Edicez. Malüm Nedense Sivas Kanallarinda Bile Zor Yapilan Bişey, Sizden Ricamiz Her Takim olarak Yayın akışında Bulunmak. Hani Klip Olsun Tarihi Olsun Geleçegi Hakkinda Yapilacak Stadyum Hakkinda 5 Yıl Önçe Recep Tayip Erdogan Tararindan Sivas'a 33 bin Kişilik Stadyum 25 olmuştur Ve Hala yapilmamiştir Bunlari Yayinlayin Sivas Halki Görüşleri Filan Siz bir Yayin Kuruluşusunuz Bunlar Yapmaniz Ve Yapacaniz Şeylerdir. Sivasspor'lu Olarak Sizden Destek ve Yardimlarizi Bekliyoruz [url]www.sivasspor.com[/url][/QUOTE] Sevgili arkadaşım, ''5 Yıl Önçe Recep Tayip Erdogan Tararindan Sivas'a 33 bin Kişilik Stadyum 25 olmuştur Ve Hala yapilmamiştir'' ifadesini TRT avaz yayınlayabilirmi ? o saatte sorumlu kişiyi işten atarlar, Diğer medya çalışanlarının başına neler geldiğini takip etmiyormusun ? Bu dediğin ancak basın özgürlüğünün uygulandığı veya iktidara bağımlı yani yandaş olmayan medyada yayınlanabilir. Sevgilerimle.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:31. |