SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor sadece Gaziantep maçını düşünüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34690)

şarkışla 58 14.08.2012 12:50

Cevap: Sivasspor sadece Gaziantep maçını düşünüyor

Kıvanç zaten K.Paşada forma şansı bulamaz.Devre arasında gider.Ermanın dediğini ispatlanası çok kolay.Yenin Antepi bizde size inanalım.

infial§ 14.08.2012 13:09

Kivanc'in acilen takıma söndürülmesi gerek

Burack 14.08.2012 15:48

[QUOTE=savaş2;801116]***eger doğruysa tekrar dönüş yapsın ,hazırlık maclarında cok aradık onu.
kesinlikle bir sağ bek ,bir libero vede tecrübeli bir golcu yani gecen dönem samsunda oynayan yunan golcu fena olmaz derim.işte o zaman bu takım coşabilir.
***takımımıza hıc bir yararı bulunmayan kamilin acilen gönderilmesini[/QUOTE]

Gekas ispanyol takimi levante ile anlasti.

ZiDaNe58 14.08.2012 15:56

[QUOTE=kaptann58;801097]kıvaç karakaş hala boştaymış şnalıurfaya gitme ihtimali çok yüksek keşeke tekrar alsak diyorum[/QUOTE]

paşayla anlasmıs diyolardı

bulutbey27 14.08.2012 15:57

yiğido yine coşar transfer yapmak önemli değil önemli olan eksikleri tamamlamak

ZiDaNe58 14.08.2012 15:57

hadi bakalım erman ben hiç umutlu değlm takımdan ama yanılan biz oluruz inşallaahh

savaş2 14.08.2012 16:50

***kıvanc urfa da

asabibaba 14.08.2012 17:07

[B]delinin biri kuyuya bir taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor. Kıvanca bir bakın bakalım kaç maç oynamış oynadığı maçın kaç tanesi 90 . dakika kaç tanesi sonradan oyuna dahil durumu .. yarabbim sen bilirsin takınca takıyor bu taraftar yaa takımdan bir o gitti onun gidişi hayırlara vesile bu böyle biline ...[/B]

cenk5821 14.08.2012 17:13

[QUOTE=asabibaba;801186][B]delinin biri kuyuya bir taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor. Kıvanca bir bakın bakalım kaç maç oynamış oynadığı maçın kaç tanesi 90 . dakika kaç tanesi sonradan oyuna dahil durumu .. yarabbim sen bilirsin takınca takıyor bu taraftar yaa takımdan bir o gitti onun gidişi hayırlara vesile bu böyle biline ...[/B][/QUOTE]

Abi kusura bakmada sen daha yanlış düşünüyorsun.Hayırlara vesile diyorsun Doğa mı hayırlı olan Allah aşkına Erhan mı Kıvanç bu oyunculardan kat kat üstün tartışmaya gerek bile yok.....

asabibaba 14.08.2012 17:17

[QUOTE=cenk5821;801187]Abi kusura bakmada sen daha yanlış düşünüyorsun.Hayırlara vesile diyorsun Doğa mı hayırlı olan Allah aşkına Erhan mı Kıvanç bu oyunculardan kat kat üstün tartışmaya gerek bile yok.....[/QUOTE]

[B]doğayı oynatmak zorunda değil takmayın doğayı kafanıza rahat olun ...1-2 maç oynansın bir bakalım ne olur bir lig başlasın ben yine de kandiiler yüz gözü hürmetine herşey iyi olacak diyorum başkada bişi demiyorum.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:43.