![]() |
Cevap: Sivasspor sadece Gaziantep maçını düşünüyor
Kıvanç zaten K.Paşada forma şansı bulamaz.Devre arasında gider.Ermanın dediğini ispatlanası çok kolay.Yenin Antepi bizde size inanalım.
|
Kivanc'in acilen takıma söndürülmesi gerek
|
[QUOTE=savaş2;801116]***eger doğruysa tekrar dönüş yapsın ,hazırlık maclarında cok aradık onu.
kesinlikle bir sağ bek ,bir libero vede tecrübeli bir golcu yani gecen dönem samsunda oynayan yunan golcu fena olmaz derim.işte o zaman bu takım coşabilir. ***takımımıza hıc bir yararı bulunmayan kamilin acilen gönderilmesini[/QUOTE] Gekas ispanyol takimi levante ile anlasti. |
[QUOTE=kaptann58;801097]kıvaç karakaş hala boştaymış şnalıurfaya gitme ihtimali çok yüksek keşeke tekrar alsak diyorum[/QUOTE]
paşayla anlasmıs diyolardı |
yiğido yine coşar transfer yapmak önemli değil önemli olan eksikleri tamamlamak
|
hadi bakalım erman ben hiç umutlu değlm takımdan ama yanılan biz oluruz inşallaahh
|
***kıvanc urfa da
|
[B]delinin biri kuyuya bir taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor. Kıvanca bir bakın bakalım kaç maç oynamış oynadığı maçın kaç tanesi 90 . dakika kaç tanesi sonradan oyuna dahil durumu .. yarabbim sen bilirsin takınca takıyor bu taraftar yaa takımdan bir o gitti onun gidişi hayırlara vesile bu böyle biline ...[/B]
|
[QUOTE=asabibaba;801186][B]delinin biri kuyuya bir taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor. Kıvanca bir bakın bakalım kaç maç oynamış oynadığı maçın kaç tanesi 90 . dakika kaç tanesi sonradan oyuna dahil durumu .. yarabbim sen bilirsin takınca takıyor bu taraftar yaa takımdan bir o gitti onun gidişi hayırlara vesile bu böyle biline ...[/B][/QUOTE]
Abi kusura bakmada sen daha yanlış düşünüyorsun.Hayırlara vesile diyorsun Doğa mı hayırlı olan Allah aşkına Erhan mı Kıvanç bu oyunculardan kat kat üstün tartışmaya gerek bile yok..... |
[QUOTE=cenk5821;801187]Abi kusura bakmada sen daha yanlış düşünüyorsun.Hayırlara vesile diyorsun Doğa mı hayırlı olan Allah aşkına Erhan mı Kıvanç bu oyunculardan kat kat üstün tartışmaya gerek bile yok.....[/QUOTE]
[B]doğayı oynatmak zorunda değil takmayın doğayı kafanıza rahat olun ...1-2 maç oynansın bir bakalım ne olur bir lig başlasın ben yine de kandiiler yüz gözü hürmetine herşey iyi olacak diyorum başkada bişi demiyorum.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:43. |