![]() |
Cevap: Tezahürat Kart
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
[QUOTE=AvRuPaNiNKrALi58;818563]Selam Yigidolar,
gurbette oldugumuzdan malesef maclari her seferinde TV üzerinden izliyoruz ve stadin sadece belirli bir bölümünde tezahürat yapildigini görüyoruz. Bu durum cok üzücü! Malum kimse faaliyete gecmeyince benim aklima bi fikir geldi ve yapilip yapilmayacagini sizin degerlendirmenizi istiyorum. Tüm basic(standart) tezahüratlari ufak bir kagit´a bastirip taraftarlarin eline verilmesini gerektigini düsünüyorum. Ayrica her taraftarin oldugu bölüme amigoluk yapacak kisileri yerlestirmek lazim. Cogu taraftarin belkide tezahüratlari bilmediginden katilmadiklarini düsünüyorum. bu sekilde hep bir agizdan "SIVAS SIVAS" haricinde baska tezahüratlarda yapilabilecegini düsünüyorum ve kulaga da hos gelen bir sey olur hemde takimi iyi yönde etkiler! eger hayata gecirilebilirse stad icinede büyük bir cosku yansir diye düsünüyorum. Fikir benden degerlendirmesi sizden.. buyrun..[/QUOTE] Dağıttığın kağıtları külah yaparlar, içine çekirdek kabuğu koyarlar. |
[B][I]"Yiğenim, otur da maç izleyek hele la."[/I][/B]
|
Bakın [B]yan tarafa[/B] benim de yaşım bir hayli var. Ama ben Sivassporum [B]Ege'ye[/B] gelince tribünlerde ki her türlü aktivasyona iştirak ederim. İnsanın içinde olacak. [B]Sivas'ta ki amcalar[/B] (!) :D için bence [B]yaşlılar tribünü[/B] olmalı ve orası ya bedava olmalı yada [B]1 bilet alana 1 bilet bedava[/B] olmalı ki, hem sayı arttsın hem de gençlere [B]karışamasınlar[/B]. Otursunlar cuvaralarını yaksınlar, çiğitlerini çitlesinler, maçlarını izleyip gitsinler.
[B]Gençleri[/B] tribünlere çekmek içinde yönetimin bir [B]toplumsal girişim[/B] başlatması lazım. Bu da okullar da, okullar da dersleri iyi olan ilk 25-30 öğrenciye o hafta [B]ödül[/B] olarak maç bileti verilmesi gibi vs vs vs vs..... Yoksa biz bu hızda gidersek ancak [B]2050'li yıllar da[/B] tribün yapacağız. . |
Bende orta yaş gurubundanım bende çok bağıranlardanım ama bazen olmuyor aynı yerde oturan veya tanıdık bir çok insanlarla her zaman stadda birileri görüp sonrada gelip yaw sende ne çok bağırıyorsun dediklerinde insan ister istemez tırsıyor.Bazende tanıdığın evladın yaştaki çocukların yanında aynı tezahüratı devamlı yapmak birazda abes işgal ediyor.Devamlı tezahürat gençlerin işi bizede onlar yönlendirdikçe bağırmak düşüyor zaten ara ara bağırıyoruz.Ama o bedava bilet versinler denilen gurupta ben bildim bileli kombinelerini çıkar çıkmaz peşin verip alanlar beda bilet versenizde almazlar zaten.Çözüm genç taraftarların stad ta çoğunluğunun sağlanması
|
Kağıtta dağıltılsa fark eden bişe olacağını sanmıyorum seyirci farklı taraftar farklıdır kardeşim bizim çoğunluğumuz seyirci taraftar çok az
|
gayet güzel,
biraz daha geliştirebilirsin,hele hele sivas ağzı koşma türü olursa türibinler şenlenir |
Sivaslı her kişi Sivasspor gerçeğini kavradığı,anladığı ve gördüğü zaman tribünde beklenen her şey o gün başlayacaktır...Bunun başka ne yolu var nede çaresi...
|
arkadaslar bagırmaz tezahurat yapmak ıyıde , 2 adam cıkıyor ordan kalk kalkmayan i...ne dıye bagırıyor, yok bılmen ayaga kalkmayan s...gıtsın dıyor bu ne dengesızlık bu ne terbıyezızlık. ınsan kendı taraftarına bunu der mı yahu. arkadas baska soz mu tezahurat mı yok oturan dıger maclarıda ızleyın. kendı kendılerıne kufur ettıren gruplar akıllı tezahurat yapsınlar öncelıkle. daha sonra vatandastan destek ıstesınler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:40. |