SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transfer dosyası açılıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35218)

ahmet ali 05.12.2012 12:03

Cevap: Transfer dosyası açılıyor

Bence yapılması gereken en önemli transfer ,başarılı olabilecek yeni bir teknik adam ve ekibi transferidir.Hangi futbolcu alınırsa alınsın takım yanlış taktikle,sürekli defans yaparak oynadığı müddetçe başarılı olamayacaktır.
Kayseri maçında hucum oynadığımız zaman mevcut futbolcularımızın ne kadar başarılı olduklarını gördük....Yeni futbolculara ihtiyaç yok Yeni teknik adama ihtiyaç var.Hucum futbolunu seven teknik adama ihtiyaç var.

cılgınsivas58 05.12.2012 12:16

transferin bitmesine 2 gün kala yine transfer yaparız biz alışkınız cünkü

SenSetik 05.12.2012 12:39

[QUOTE=cılgınsivas58;819458]transferin bitmesine 2 gün kala yine transfer yaparız biz alışkınız cünkü[/QUOTE]

bende bundan korkuyorum

Ferhat06 05.12.2012 13:34

[QUOTE=58MUAMMER58;819448][b]rıza hoca hata yaptık diyorsa üstünede fazla düşmenin anlamı yok ölümüz bile şampiyonluğa oynayabiliecek kapasitede yalnızca akhisar ve ibb maçını kazansak şuan zirvedeydik ilkyarıda lidere yakın biyerde bitirirsek 2.yarı kaliteli topçular alınırsa vede tutarsa ben enazından avrupaya gideceğimize inanıyorum benim taraftar olarak eksik gördüğüm mevkiler stopere deneyimli hızlı topla iyioynayabilen savaşçı biri sağbeke uğura alternatif kanatları kulanabilen sağbek önlibereyo ademi kadiri mehmet nası yedek bırakacak fernandesvari biri forvetede hızlı güçlü gol vuruşları iyi forvet eğer buluna biliyorsa borjanı yedek bırakacak çok kaliteli tecrübeli kaleci sağ tarafta oynayabilecek hızlı golcü birsağ açık alınabilirse sakın gülmeyin şampiyon olabiliriz bekleyip göreceğiz inşallah hayırlıolur hele şu 3 maçı kazanalımda [/b][/QUOTE]

Muammer bey,sen yeni bir takım istiyon.7-8 transfer saydın.

Ahwettt 05.12.2012 13:41

[QUOTE=Besyo_cu;819436][B]Bu konuda en az Rıza Hoca kadar yönetimde suçlu. Transfer olayında İstediği bütçeyi ayırmayan, sezon başı forvet lazım, transferi acele sonlandırmamız gerek diye haykıran Hocaya gerekli yardımı göstermeyen yönetime karşı en ufak bir serzenişte bulunmamış. Kısıtlı bütçe ile yine çok iyi oyuncuları Hoca takıma kazandırdı, Dünya'nın en iyi hocalarının bile sıklıkla yaptığı gibi hatalı transferleri de var.[/B][/QUOTE]

Aynen katılıyorum Hiç bir hoca kendi kuyusunu kazmaz ama malisef kolayını kaçıp hemen hocayı suçluyoruz. Yönetim şimdiye kadar Yerli oyunculardan hangisine bonservis parası verdi aldılar.(Abdulkadir hariç) Bana göre en büyük suç yönetimin sonra hocanın

58MUAMMER58 05.12.2012 13:54

[QUOTE=Ferhat06;819477]Muammer bey,sen yeni bir takım istiyon.7-8 transfer saydın.[/QUOTE]

[b]yok abim zaten rıza hoca enaz 4 oyuncu alacağız dedi stoper ortasaha forvet ve sağ bek diye bende belki fazladan sağ açık ve kaleci demişimdir bence o mevkilerede adamlazım borjandan umudumu kestim anca idare ettiriyor sağ tarafımız işlemiyor orayada adam lazım olduğuna inanıyorum takımı daıtmak işimize gelmez yeni alınacak adamlar tutmazsa ozaman ayvayı yeriz o hatrımda daıtmadan takımı üstüne takviye lazım demek istedim [/b]

cenk5821 05.12.2012 14:00

[QUOTE=58MUAMMER58;819484][b]yok abim zaten rıza hoca enaz 4 oyuncu alacağız dedi stoper ortasaha forvet ve sağ bek diye bende belki fazladan sağ açık ve kaleci demişimdir bence o mevkilerede adamlazım borjandan umudumu kestim anca idare ettiriyor sağ tarafımız işlemiyor orayada adam lazım olduğuna inanıyorum takımı daıtmak işimize gelmez yeni alınacak adamlar tutmazsa ozaman ayvayı yeriz o hatrımda daıtmadan takımı üstüne takviye lazım demek istedim [/b][/QUOTE]

Abi bence dediğimiz transferler yapılırsa yabancı konusunda sıkıntı yaşamassak Borjan elimizdeki en iyi kaleci konumunda şuan bence bu sezon idare eder çünkü devre arasında kaleci transferi en zor transferlerden biri iyi bir kaleci bulmak hele bizim teknik ekibe kaldıysa... :rolleyes:

bahbaba58 05.12.2012 14:02

Bana göre en az 4-5 banko oynayacak oyuncular alınması lazım defans hattına 2 tane bir orta sahaya top dağatacak isim lazım forvete hattınada iki tane oyuncu almamız lazım Forvete yapılacak tranferin hangi isimler derseniz günlerdir söylediğim avusturalya ligin oynayan IBINİ İSEİ ismi çok genç ve suratli olduğu için Eneramoyla çok can yakar bu oyuncu ne yapılıp edilip takımımıza kazandırılmalı daha 20 yaşında hem geleceğe dönük hemde bu sene adından söz ettirir kefilim buna bir diğer isim ise Zenke veya Vittek olabilir alternatif çok önemli ikiside kaliteli isimler inşallah bunlardan ikisini takımımıza kazandırılmalı...

adres58 05.12.2012 14:45

[IMG]http://www.cankiripostasi.com/admin/upload/mecelik990.jpg[/IMG]

Naçizane 2 sezon takip ettiğim ve çok beğendiğim bir oyuncuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu aralar form grafiği çok iyi giden bir oyuncu MUĞDAT ÇELİK....

Aslen Diyarbakırlı bir futbolcu ve futbola Gençlerbirliği altyapısında başlamış... Avnı Okumuş hocanın talebesidir. İlk seyrettiğim zaman heyecanlanmıştım. O zamanlar Kastamonuspor bir nevi Gençlerbirliğinin pilot takımı gibiydi. Futbol stili ortasahaya yönelik forvet oyuncusu. Kısa boylu ve pırpır tabir ettiğimiz stilde. Ermanın pozisyonunu düşünün aynı öyle... O zamanlar daha çocuk yaşta bir görünümü vardı ve biraz çelimsizdi. Toplam Kastamonuspor forması altında 3 maçını seyrettim. Daha sonra Çankırıspora transfer oldu. orda da 2 maçını seyrettim (Tokatspor ve galiba Hacettepe maçıydı)... O maçlarda da beni çok etkilemişti. 1990 doğumlu ve gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Şu anda Nazillide oynuyor ve bir videoda seyrettim biraz toparlamış ve güçlenmiş gördüm... Bu oyuncunun takip edilmesi ve alınması beni ziyadesi ile memnun eder. Şu anda 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yaklaşık 8-10 sene bize faydalı olabilecek meziyetlere sahip... Eğer tesadüfen bu bölgelerde yaşayan arkadaşlar varsa seyredip bana hakvereceklerdir.

58 SiVaSıM 58 05.12.2012 15:22

sağ kanata transfer şart

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:07.