SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fener Eneramo'ya talip (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35242)

Çılgın Türk 10.12.2012 15:37

Cevap: Fener Eneramo'ya talip

[QUOTE=babapiton;820397]Bienvenü + orhan şam + 2 milyon versinler verelim[/QUOTE]

Derin uykuda rüya görüyorsun galiba.
6 ay sonra sözlesmesi bitecek oyuncu icin kimse o kadar para vermez.
Adam 6 ay sonra serbest, simdi istedigi takimla sezon sonu icin görüsebilir (kiseden de izin almasina gerek yok).
Eger dedikodu dogru ise 6 ay sonra belese gidecek adam icin simdi 1 milyon alsan kardir mantigi mi daha akilli olur yoksa zaten takimin durumu kötü simdi gidecegine 6 ay sonra belese gitsin mantigimi daha dogru olur o tartisilir. Ben olsam 2. yöntemi uygulardim.

DoomsDay58 10.12.2012 15:51

Sow varken Eneramoyu alacağını hiç sanmıyorum fenerbahçenin alsa bile 2.Semih vakası olur. Eneramo en çok şut atan oyuncu ama ligde 4 golü var tam karavana müdavimi biraz toparlanması lazım :confused:

cemahmety 10.12.2012 16:19

Yiğidolar açık açık konuşacaksak Eneramo eğer Sivasımızdaki oyununu oynayacaksa FB'ye yakışmaz bir futbolcu ama eğer iyi oynadığı haftalardaki performansını düzenli hale geitirirse o zaman Bienvenu'den de Semih'ten de iyi bir oyuncu. Eğer bu haber doğruysa Eneramoyu devre arasında satmalıyız çünkü Eğer FB almak istiyorsa Sene sonunda sözleşmesi biteceğinden oyuncuyu ücretsiz renklerine katar, devre arasında transfer olursa para kazanmış oluruz.(Eğer FB Eneramoyu istiyorsa kesinlikle alır bizim karlı çıkmamız devre arasında iyi bir parayla satmakla olabilir.)

Respect58 10.12.2012 16:52

[B]Önümüzde ki sezon yabancı sayısının düşeceğini göz önünde bulundurursak yerli futbolcu sayısını ve kalitesini arttırmakta fayda var.Fenerbahçe'den alabileceğimiz Orhan Şam,Özgür Çek,Serkan Kırıntılı gibi kaliteli oyuncular var.Yerini doldurabileceksek satalım bence.[/B]

35kağan58 10.12.2012 17:06

Fb'nin ileride top tutabilecek oyuncuya ihtiyacı olması bana haberin çok da asparagas olmadığını düşündürdü.
Öte yandan Eneramo varken bile forvet transferine ihtiyacımız varken, giderse 2 forvet ihtiyacı açığa çıkar. Bu da devre arsı çok zor.

babapiton 10.12.2012 17:18

[QUOTE=Çılgın Türk;820410]Derin uykuda rüya görüyorsun galiba.
6 ay sonra sözlesmesi bitecek oyuncu icin kimse o kadar para vermez.
Adam 6 ay sonra serbest, simdi istedigi takimla sezon sonu icin görüsebilir (kiseden de izin almasina gerek yok).
Eger dedikodu dogru ise 6 ay sonra belese gidecek adam icin simdi 1 milyon alsan kardir mantigi mi daha akilli olur yoksa zaten takimin durumu kötü simdi gidecegine 6 ay sonra belese gitsin mantigimi daha dogru olur o tartisilir. Ben olsam 2. yöntemi uygulardim.[/QUOTE]

Arkadaşım bizde biliyoz vermiyeceklerini ben zaten gitmesin demek istedim tabi anlayana...

cengo64 10.12.2012 17:51

Aykut hoca Atıfı da istiyordu.Atıf+Enaromo karsılıgında.Bienvenü +Serkan Kırıntılı +3 milyon dolar .Böyle anlaşın bence.

eyupkocak 10.12.2012 17:52

Takas veya satilsin orhan şam veya özer gelse iyi olur

58_babacan_58 10.12.2012 17:58

hiç inanmadım eneramo bu sezon fısss,hadi geçen sezon olsa inanırdım ama hiç inanasım gelmiyor .d

kkemal58 10.12.2012 18:38

[QUOTE=babapiton;820397]Bienvenü + orhan şam + 2 milyon versinler verelim[/QUOTE]

eneramo o kadar etmez ama dediğin gibi olursa 2 dakika durmasınlar :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:23.