![]() |
Cevap: Sivasspor FB'ye Odaklandı
[B][I]Rıza hoca genelde maç sonrasında şunu yapamadık bunu yapamadık pozisyonları değerlendiremedik vs dedi durdu,Ben buradan şunu anladım futbolcuların bir çoğu Rıza hocayı dinlemiyor sahaya çıkınca kendi bildiğini okuyor.
Başkan olaya biran önce el koymalı FB maçı öncesi takımı toplayıp ayağınızı denk alın demesi gerek bu takım buralara kolay gelmedi kolayda gitmemeli, Sivasspor kimsenin babasının çiftliği değil oynasamda olur oynamasamda olur puan alsamda olur almasamda olur diye düşünen futbolcuların gözünün yaşına bakmayacaksın..Hertürlü imkan var paranızıda alıyorsunuz ozaman derdiniz ne sizin.? Bu takım değilmiydi istediği zaman istediği gibi oynayan şimdi değişen ne.???[/I][/B] |
bu saatten sonra kupa maçına 17-18 yaşındaki gençler ve takım kaptanları olarak da uğur veya hayrettin çıksın. kupaya harcayacak enerjimiz yok...
|
Bu oyunla feneri yenemeyiz. Ne kupada ne ligde .
Uğur kavuk pedriel Kadir bunlar kadro dışı bırakılmalı yerlerine transfer yapılmalı . Yönetim borç yok diye övünüyor o zaman transfer yapılsın madem borç yok!! |
Yenecegiz baska care yok kendi isimizi kendimiz yapacaz yoksa son macda bursa nede olsa tehlikeli olacaktir en iyisi al bu maci sonra rahatla en azindan o macda yedek cikarsak belki eni arkadaslari deneriz....
|
rıza hoca futbolcuları ile kavga edip kadrodışı bırakmayı kesip de işine bakarsa as kadromuzla(mersindeki kesinlikle değil) çıkarsak yeneriz.
|
Borjan-murat akça-Rajnoh-navratil-ziya-adem-mehmet nas-atif-erman-piech-eneramo yada piech forvet grosicki sola.. Kadromuz bu olmali. Ugur kavugun yerine murat akca oynamali
|
FB, yenilmeyecek takım değil. Son maçlarında Gaziantepspor'u tesadüf gollerle yendiler. Gaziantepspor iyi oynayamadı. Yalnız,Sivasporumuzun da şu anki halinin Gaziantepspordan pek farkı yok.
Defansta Navratil,üç günde bir maç yapmaktan sürmenaj oldu ama alternatifsiz. Yanına Ümit dışında koyabileceğiniz Murat da Rajnoch da formsuz. Solda Ziya Mersin maçında hatalar yaptı,FBye karşı muhtemelen Hayrettin çıkacaksa da o da bomba. Uğur sağbekte ısrarla oynatılır ve hatalar yaparsa taraftarla diyaloğun ne olacağı bilinmez. Bu futbolcumuzu da tamamen kaybetmeyelim. Orta sahada Kadir ve Erman sezon başından beri istikrar tutturamadılar. Hakan ve Adem denenebilir yerlerine. İlerde Eneramo bir devre oynatılmalı. Pedriel asla artık kanat oynatılmamalı,Eneramo'ya alternatif oyuna girmeli. FB maç kadromuz: Borjan,Navratil,Ümit,Hayrettin,Erhan,Adem,Hakan,Atıf,Kamil,Eneramo,Mehmet Nas(Arkadius birer devre) şeklinde olabilir. Bir devre 4-5-1 ,bir devre 4-4-2 düzeninde geçebilir. Eneramo yorulunca yerine Pedriel,Atıf veya Kamil'in yerine de Kadir veya Erman girebilir sonradan. Takımımızda doğru rotasyon tedbirleri alınmalı ama yedek oyuncular da kendilerini hazır ve formda tutmalı ki hoca rahat edebilsin. |
Bu ruhsuzlardan bir şey olmaz yönetim bırakmış sivassporu istanbuldan gelen bile yok buraya rıza hoca adam almıyorlar diye şikayet edeçeğine istifasını sunsun yönetime eğer adam alınmıyorsa. Biz buliğe nasıl çıktık haberleri yokmu uğur kavuk, kadir.erman neredeler beleşci yönetim son gün amatör liğinden alırlar bir iki tane hakkımı helal etmiyorum bunlara
|
[B]Sivasspor Fenerbahçe'ye Hazırlanıyor[/B]
Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanından 3-0 mağlup olan Sivasspor, teknik direktör Çalımbay nezaretinde bir çalışma yaptı. Kırmızı beyazlı ekip, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Eneramo, Uğur Kavuk ve Aatif katılmadı. Mersin İdmanyurdu maçını değerlendiren Rıza Çalımbay, "İstediğimiz oyunu oynayamadık. İlk başta kötü bir gol yedik. Daha sonra bana göre haksız bir penaltıdan ikinci golü yedik. Uğur'un sakatlanması da bizim için bir dezavantaj oldu. Yani hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi. Kupa karşılaşmalarını da değerlendiren Rıza Çalımbay, şunları söyledi: [B]"DÖNÜM MAÇLARI" [/B] "2 günde bir maç oynuyoruz. Kupada oynayan takımlara baktığımızda hepsinin sıkıntı yaşadığını görüyoruz. Trabzonspor olsun, Medical Park Antalyaspor olsun, Bursaspor olsun, biz olalım. Fenerbahçe kadro zenginliği nedeniyle biraz daha rahat. Yani bütün takımlar sıkıntı yaşıyor. Kadron dar olduğu için oyuncunu 2 maçta 90 dakika oynatmak zorunda kalıyorsun ve istediğin verimi alamıyorsun. Ama bu hafta Fenerbahçe maçında sonra normal bir düzene gireceğiz. Takım daha derli toplu olacak. Çünkü antrenmana yapmadan maçlara çıktığımız oluyor. Antrenman yapamıyoruz." Hafta içi kupada hafta sonu lig maçında karşılacakları Fenerbahçe maçlarına da değinen Çalımbay, bu konuda şöyle konuştu: "Önemli olan bu 2 Fenerbahçe maçını çok iyi şekilde atlatmak. Kupada iyi bir yere geldik. Fenerbahçe maçı da bizim için dönüm maçı. İnşallah iyi bir netice ile bitirip kupada yolumuza devam edeceğiz. Hafta sonu oynayacağımız lig maçı da bizim için çok çok önemli. İnşallah bir aksilik olmadan, sakatlık olmadan 2 maçı da atlatacağız." [B]TRANSFER YAPACAĞIZ [/B] Çalımbay, 1-2 transfer daha yapmayı planladıklarını belirtirken de, "Seyrettiğimiz oyuncuları alamadık. Aldıklarımızı da zamanında alamadık. Geçen gün Sercan ile konuştum 1,5 yıl içinde 1-2 tane maç oynamış, başka hiç bir maçı yok. Arkadaşlarımız hazır değiller, zamana ihtiyaçları var. Belki 1-2 oyuncu daha alırsak hiç bir sıkıntımız kalmayacak" dedi. [B]PİECH İDDİALI [/B] Sivasspor'un geçtiğimiz hafta Polonya'dan transfer ettiği 27 yaşındaki forvet oyuncusu Arkadiusz Piech ise iddialı konuşurken şunları söyledi: "Oynadığım ilk maçta yenilgi, benim için çok üzücü oldu. İlk maçımızda yenmeyi ümit ederdim. Önümüzde bir kupa maçı var, bunun kolay olmayacağı kesin. Fakat en büyük artımız maçın burada olması. Ben her zaman yüzde 100 hazırım. Şu anki tek amacımız önümüzdeki maçı kazanmak." |
Yurt dışında seyredilen oyuncular alınmadı onun yerine 1,5yildir yatan Sercan alındı . Abi hazır olmayan adamı ne diye alıyorsunuz . Sercan hazır olana kadar lig biter. Yönetim paraya koyabilseydi yurt dışında seyredilen oyuncular alinabilirdi. Bu beleşçi transfer politikası Sivasspor'u ancak PTT 1.lige götürür . Yönetim bu kötü huyundan bir an önce vazgeçmeli . Vazgeçmiyorsa istifa etmeli!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:24. |