![]() |
Cevap: Çalımbay'ı Tebrik Ederim
hakan ve ümit transferlerinden bazıları rahatsızlık duymuştu
|
[B]Hakan ve Ümit transferleri nokta transferler oldu, Ümit sol ayaklı olması nedeniyle farklı bir özelliğe sahip, Hakan ise bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var, Her iki transferimizde oynadıkça daha verimli hale geliyorlar.
Hakan ilk transfer olduğunda Samsunsporlu taraftarlar ayaklanmış yönetimi ciddi boyutta protesto etmişlerdi bu isyanlarında haksız değillermiş. Beni en çok şaşırtan Ümit oldu böyle bir performans beklemiyordum. Helal olsun Rıza Çalımbay'a neredeyse bedava maliyetle kulübe en az 8 - 10 yıl hizmet edecek isimleri aldı. Uğur Meleke'de Sivasspor yazarıyım diyen Sivaslılardan daha çok bu takımı takip edip önemli tespitlerde bulunuyor.[/B] |
cümle alemin,bütün spor kamuoyunun takdirini toplayan bu adam,sivasimizin medaari iftihari atom karincamizi,gelin görünki en cok bizim sehrimizin insani yerden yere vuruyor.geldi bu adam sondan dördüncüydük herkesin ptt.1.ligine hazirlandigi vakitte adam aldi takimi bu ligin artik kemik takimi yapti.inanin benim is arkadaslarim diyorki "yok ya sivas düsmez" ben bunu duydukca gururlaniyorum.DAHA NE OLSUN BABA.riza hoca seni seviyoruz.sivasspor sen asklarin en temizi en güzelisin.
|
Helal olsun hocaya gururumuzsun
|
Uğur Meleke sezon basında sivasspor ve akhısar küme düşer bu sene diyordu. bu adamın yorumunu önemsememek gerek
|
[QUOTE=kursad1981;836423]Uğur Meleke sezon basında sivasspor ve akhısar küme düşer bu sene diyordu. bu adamın yorumunu önemsememek gerek[/QUOTE]
Yazılarını ilgiyle takip ederim ancak bu yazısını hiç hatırlamıyorum nerede söylemiş bunu kaynak varmı |
El Riza Calimbay´i taktir ediyorda,bundan bir kac hafta öncesine kadar kendi hemsehrileri ise istifaya davet ediyordu.
Bazilarinin kendilerini sorgulamalari gerektigine inaniyorum. |
[QUOTE=yorumyapıyombenya;836425]Yazılarını ilgiyle takip ederim ancak bu yazısını hiç hatırlamıyorum nerede söylemiş bunu kaynak varmı[/QUOTE]
lig tv de sezon öncesi takımları degerlendırırken soylemıstı |
34 yaşında bir dünya çapında bir oyuncu alıyorsanız amacınız şöyle açıklanabilir. 1-Storeniz çok gelişmiştir ve bu oyuncunun ismi ile ürün satışından doğacak kar amacı. 2-Stad kapasiteniz geniştir ve mevcut kombine satışlarınıza rağbet olmamıştır/olmuştur bu nedenle satış amaçlı kar etmektir. 3-İlerlediğiniz platformda bir amacınız vardır ve rakip takımı etkilemektir.
Başka bir amaç sıralayamazsınız. Ama biz zamanında söylediğimizde çok kişi tepki vermişti. Ama çoğunluk taraftar kitlemiz böyle transfermi olurmuş dedi... Lakin bizim gibi Anadolu kulüplerinin yaşayıp varolması için bu tarz transferlere ihtiyacı vardır. Arda zamanında Etibank Seydişehir Aliminyumsporda oynamıyormuydu, Hakan Şükür Çemizkezekspordan gelmemişmiydi. Tanju Samsun Irmaksporda değilmiydi. İbrahimoviç sanki anadan doğma PSG demi başladı futbola. İlla büyük isimlermi lazımdır bir takıma. Daha dün Samsunsporlular ağlayarak yollamadımı Hakanı, daha dün Ümitin kulübü parasızlıktan mecbur kalmadımı satmaya... Bunları unutmamak lazım. Bakarsınız yarın iki oyuncumuzda kötü maçlar sergiler ve biz yine her zamanki gibi yerden yere vurmazmıyız. Huyumuz bu... Ama biz bu işi gerçekten iyi yapıyoruz kabul etmemiz lazım... |
[B]uğur meleke tunç kayacıyla birlikte yorumlarına degerlendirmelerine deger verdiğim yorumculardandır tespitlerine katılıyorum devre arasında hepimiz adı sanı duyulmuş kaliteli transfer bekledik maalesef olmadı ümiti ve hakanı aldık doğruyu söylemek gerekirse abdulkadirden sonra 2.ligden oyuncu alınmasına soğuk bakıyordum fakat gerek hakan gerekse ümit beklediğimizden kısa sürede takıma ve şehre uyum sağladı görende sanırki 40 yıllık sivassporlu öncelikle bu oyuncuları kazandıran emeği geçen herkese önceliklede rıza hocamızı tebrikederim bana göre 2 oyuncuda gereğinden fazla paraya geldiler fakat şimdiden faydalarıyla paralarını çıkarttılar eminimki bu oyunculardan iyiparada kazanacağız[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:45. |