![]() |
Cevap: Futbolculara yoğun ilgi
[B]Bir öğrencinin "Neden Milli Takım'da Sivasspor'dan bir futbolcu yok-" sorusu üzerine futbolcular, Sivasspor'da çok iyi oyuncuların olduğunu ancak Milli Takım'a genelde 4 büyükler ve Avrupa'da oynayan futbolcuların seçildiğini dile getirdi.[/B]
[B]...........[/B] |
Çok güzel bir organizasyon. Her ay üç-dört okula gidilebilir düzenli bir şekilde. Arada bir Grosicki, Atıf, Cerny, Rajnoch, Navratil, Eneramo gibi yabancı futbolcuların da bu ekibe dahil edilmesi çok daha fazla ilgi çeker.
Ayrıca Sivasspor yönetiminin katkısıyla gidilen okula hediye olarak kaşkol, bere, taraftar t-shirtü vs götürülüp öğrencilere dağıtılabilir. Maliyeti ne olacak ki, üç kuruş beş kuruş! Sıkıntı varsa söylesinler biz bağışta bulunalım. Emeği geçenlere teşekkürler. İnşallah devamı gelir. |
[QUOTE=BOUN;837554]Çok güzel bir organizasyon. Her ay üç-dört okula gidilebilir düzenli bir şekilde. Arada bir Grosicki, Atıf, Cerny, Rajnoch, Navratil, Eneramo gibi yabancı futbolcuların da bu ekibe dahil edilmesi çok daha fazla ilgi çeker.
Ayrıca Sivasspor yönetiminin katkısıyla gidilen okula hediye olarak kaşkol, bere, taraftar t-shirtü vs götürülüp öğrencilere dağıtılabilir. Maliyeti ne olacak ki, üç kuruş beş kuruş! Sıkıntı varsa söylesinler biz bağışta bulunalım. Emeği geçenlere teşekkürler. İnşallah devamı gelir.[/QUOTE] Aynı şeyi ben söyleyecektim. Madem ki böyle bir organize yapılıyor. Liseli gençlerimizi stada ve sporun içine çekmek için güzel bir fırsat hele bir de ufak hediyeler verilirse yönetim tarafından öğrencilere, çok daha cazip olur. Yoksa yanında forması olanın formasını imzala forma yoksa kollarına defterlerine imza atmak çekici gelmez. Getirsinler formalar. atkılar, kaşkollar vb. o da olmadı Sivasspor anahtarlığı olsun yine uygun olur bence. Yine de güzel bir organizasyon. Devam etmesi temennileriyle... |
[QUOTE=favori58;837540]Akşam tv58 de bir saate yakın bu proğramı izledim,. Bu işi başlatan Mecnun Başkan APtullah Yiğit birde mustafa ateş olmuş. bütün yiğidolar adına kendilerine teşekkür ediyorum. Değerli başkanım senden ricam, bundan sonra macça gelenlere birerde forma dağıtsakta stat kırmızı beyaz olsa[/QUOTE]
Bir de aşevi açalım maçdan önce bedava yemek dağıtalım.:DFutbol kulübü değil Kızılay mübarek.Bedava forma niye?Hadi tenzilatlı falan desen neyse.. |
[QUOTE=favori58;837540]Akşam tv58 de bir saate yakın bu proğramı izledim,. Bu işi başlatan Mecnun Başkan APtullah Yiğit birde mustafa ateş olmuş. bütün yiğidolar adına kendilerine teşekkür ediyorum. Değerli başkanım senden ricam, bundan sonra macça gelenlere birerde forma dağıtsakta stat kırmızı beyaz olsa[/QUOTE]
Çok güzel bir düşünce ama bizim insanımız, o formalar hediye diye, eskimesin diye sandığa tıkar yine giymez kardeşim. Hem bunun sonu yok ki? Her maç dağıtılmaz ki, kulüp para mı basıyor. Bence bu işe soyunan Tv58 devam etsin. 2 hafta forma dağıttı, oda bir daha dağıtmadı. Masraflı geldi herhalde. . |
Eğerki zamanında (bizim zamanımızda) böyle organizeler yapılsaydı cafeler salonlar yerine Stadyumumuz dolardı.
|
sonunda akılları başlarına gelmiş yavas yavas şehri müdafa başlıyor
|
[QUOTE=izmirliyigido;837564]Çok güzel bir düşünce ama bizim insanımız, o formalar hediye diye, eskimesin diye sandığa tıkar yine giymez kardeşim.
Hem bunun sonu yok ki? Her maç dağıtılmaz ki, kulüp para mı basıyor. Bence bu işe soyunan Tv58 devam etsin. 2 hafta forma dağıttı, oda bir daha dağıtmadı. Masraflı geldi herhalde. .[/QUOTE] Kolay ve ucuz birşey değil ki. Kaldıramaz küçük yayın organı ve kulupler bunu. Hatta büyük kulüplerde kaldıramaz ki. Ama iş adamları ve başkanımız toplam 2500 forma siparişi verdiler. (Başkanın 2000) gittikleri yerlerde dağıtacaklar |
Bu proje gerçekten çok güzel inşallah ilerde faydasını görürüz :)
|
Umarım güzel sonuçlar toplarız ve stadımız artık o eski günlerine geri döner
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00. |