![]() |
Cevap: Ziya'nin Kırmızı Kart Cezasını Erteleyelim
[QUOTE=Yigidoyuz058;843259]Pdfk kararları henüz açıklanmamış daha açıklandıktan sonra itiraz yapılabilir ama asıl sorun kim yapacak?? Ben Mecnun Baskanciyim ama baskan hariç yönetimde gercek bi yonetici olduğunu düşünmüyorum. Rıza hoca desen her hafta aynı demeç basit kendi hatamızdan goller yiyoruz vs vs.
Yerel gazete tv napalim bizde biliyoruz sorunu asıl ulusal medyada ses duyuranilmek ama bi yonetici çıkıp 2 kelam etmiyor bize yapılan haksızlıklardan.....[/QUOTE] [B]Ziya'ya verilecek cezaya büyük ihtimal erteleme isteğinde bulunulur kardeşim, Kabul edilir veya edilmez onuda bekleyip göreceğiz bu kulüp başı boş değil...[/B] |
Bu yıl kırmızı kart gördüğünden zor ..Çünkü Zan ve Lua Lua [COLOR="Black"]bu sene ceza almadıklarından [/COLOR]denilerek ertelendi..Kulp bu şekilde takıldı bizim kulpumuz olurmu ? bilemem vede sanmam ....
|
Bu sezon Ziya'nin bu 1. kirmizi karti.
4. saridan 1 mac ceza almisti, erteleme icin engel mi onu görecegiz.. |
Adamın topu eliyle aldığı açık bir şekilde görülüyor.Hayrettin oynarsa işimiz yaş.Yönetim bir işe yara da gerekli başvuruları yap.
|
Pfdk kararlarında ziyanın adı geçmiyor,cezası ertelendi mi acaba? Bu arada ksk'lı Şehmus özere 14 maç ceza vermişler
|
Sekiztaşın yalaka hakemleriyle bu lig gitmez. Hepsini ALLAHA havale ediyorum. Bir takımın kaderiyle hem TEKNİK HEYET hem HAKEMLER hem MHK hem TFF oynamaz. İnadınıza düsmeyecegiz!!!!!!!!!
|
[B]yakında bu tff ve onun piyon hakemleri kart falan da bastırır zaten: sipariş kırmızı kart erteleme talebiniz alınır, 1 yıl vadeye bölünür falan diye!!!
gel gör ki hakikaten haksızlığa uğrayan Sivasspor gibi Anadolu takımlarına ise HOOOPP SİZE YOKKK denir![/B] |
[QUOTE=Salim58;843312][B]Ziya'ya verilecek cezaya büyük ihtimal erteleme isteğinde bulunulur kardeşim, Kabul edilir veya edilmez onuda bekleyip göreceğiz bu kulüp başı boş değil...[/B][/QUOTE]
Insallah abi zaten anlatmak istedigim biz sitede bidirdansakta birileri itiraz yapmazsa bi anlami yok burda bosu bosuna tartismamizin. Ama itirazimizi yapariz ama tff kabul etmezse alnimiz acik soveriz Tff'ye. :) Diger taraftan riza hocanin Mac sonu konusmasinda kirmizi karttan hic konusmamasi sizinde dikkatinizi cektimi? Normalmi? Baska biri olsa kukrer feryadi figan ederdi bizimkisi 5 gun sonra aciklama yapmis garip :) |
[FONT="Comic Sans MS"][B]bence defansta ümit i stoper rojnoch u da sol bek oynatsın hayrettinden her türlü iyidir....şu maçta enaramoyu dinlendirip piech ile başlasa bide tadından yenmez..[/B][/FONT]
|
Pfdk kararlarinda ziyayi goren?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:08. |