![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
gurbette gönlüm ferahladi bu hafta,darisi haftaya
|
Biz her zaman ölüp ölüp dirilmeye mahkummuyuz. Ne zaman rahat bir mac seyredecegiz acaba...... Bunlar ne yapmaya calisiyor anlamakta güclük cekiyorum. Bir sehrin takiminin kaderiyle böylemi oynanir, Beyler yeter artik su oyunu adam gibi oynayin...yoksa SIVAS a cok yazik olacak eyvah demeden lütfen önlem alin............
|
Ama Hayrettin için çok üzüldüm gerçekten. Adam oynayamıyor daha neden ısrar ediyorsun hoca anlamıyorum ki. Sonrada oyundan çıkardın o kadar küfür yedi. Suç Hayrettin'de değil Rıza Hocada. Adam oynayamıyor daha neden zor ediyorsun Ordu'da bilerek o taraftan geliyor. Hayrettin çıkarken kendini affetirmek istedi seyirciye ama daha büyük tepki aldı o an üzüldüm aslında. Bence Hayrettin'dne özür dilemeliyiz ve emekli olmasını istemeliyiz.
|
Rızaya ragmen macı aldık. Sivasta LA İLAHE İLLALLAH var. SİVASSPORUMUZA dua eden destek veren herkese tesekkürler. Ama Rızadan kurtulmak gerek ne olursan olsun. İşi tadında bırakmamız lazım.
|
Adam gibi oynamanız için kazanmanız için illa küfür yemek zorundamısınız bu gün galip gelseniz de sabrımız taşıyor adam gibi oynayın
|
Sayin riza hoca sivassporu hayrettine feda ettin helal olsun sana o adam üc teknik adamin sivasda basini yidi vallahi senide yer oynatmaga devam edersen:confused:????????????????????????????
|
Benim gözümde unutulmayacak maçlar arasına girdi.Futbolcuların hocanın taraftarın son dakikalardaki azmi takdire değerdi.
|
son on dakikası tansiyonun yerlerde kalp krizi geçirme riskinin yüksek olduğu bir maçtı hala elim ayağım titriyor
|
kalpten gidiyordum bu nasıl maçtı elim ayağım hala titriyor..
|
***rıza hoca pedriel liğ tv de hic türkce konuşmadı ,.eskişehirde oynatmayı düşünme
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:21. |