SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Eskişehir maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35834)

SenSetik 01.04.2013 13:41

Cevap: Sivasspor-Eskişehir maçı tahmin ve yorumlar

bence oynadığımız futbolla Eskişehirden puan almamız oldukça zor...inşallah yanılırım...

58MUAMMER58 01.04.2013 13:58

[b]eskişehirden mutlaka puanla döneriz ,hatta yeneriz bile ,atıfın olmayacak olması sivasssporun hücum gücünü düşürecektir zira groseçkiden verim alamıyoruz ,hayrettinin yerine ziya oynayacak ,umarım 3 puanla döneriz ordu fb yi yenemez fark 9 puan olur düşmeyle kalkmayla işimiz olmaz inş [/b]

Külhan 01.04.2013 15:11

Futbol tarihinde taraftarin hocadan özür diledigi hic olmamistir bilakis hocalar taraftardan özür dilemistir biz bunu avrupada cok kez müsahade etmisizdir ama bizim hocada o erdemlik henüz olusmamistir hocamiz cok kez taraftar hakkinda fuzuli sözler sarf etmistir bu sitede bircok kez arkadaslarimiz bu konulari islediler bu tamamen futbolun da futbol severlerinde ruhuna aykiri bir durum bu konuyu fazla irdelemek istemiyorum bundan geri herkes kendi konumuna dikkat etmeli.

hatzivrettas 01.04.2013 15:27

Zor deplasman fakat puanla dönecek gücümüz fazlasıyla var.

B.DUMANLI 01.04.2013 15:31

[QUOTE=58MUAMMER58;845308][b]eskişehirden mutlaka puanla döneriz ,hatta yeneriz bile ,atıfın olmayacak olması sivasssporun hücum gücünü düşürecektir zira groseçkiden verim alamıyoruz ,hayrettinin yerine ziya oynayacak ,umarım 3 puanla döneriz ordu fb yi yenemez fark 9 puan olur düşmeyle kalkmayla işimiz olmaz inş [/b][/QUOTE]

Fenerbahce´nin önümüzdeki hafta kendi sahasinda Lazio Rom ile zorlu bir Avrupa kupasi maci oynayacak ve bir kac gün sonrada Ordu deplasmanina gidecek.Bu yüzden Ordu Fenerbahce´yi yenemez diyorsun ve farki 9 puana cikariyorsun.Federasyon Orduspor´u küme düsürmez bunu bir yere not ediver istersen.....
Ordu Fenerbahce´ye yenilmez buna inan.....

58MUAMMER58 01.04.2013 16:17

Federasyon Orduspor´u küme düsürmez bunu bir yere not ediver istersen.....
Ordu Fenerbahce´ye yenilmez buna inan..... [b]neye güvenipte federasyon orduyu küme düşürmez diyorsunuz onu anlamadım?hani federasyon başkanı haluk ulusoy olsaydı çok inanırdım çünkü orduspor süperlige çıktıysa tamamen haluk ulusoy federasyonun şikesiyle çıkmıştır belki bilmiyorsunuzdur diye bidaha hatırlatıyım isterseniz 2.b de eskişehirle ordu şampiyonluğaoynuyor playoflarda eskişehir a kategorisine çıkmayı garantilemiş maç orduda orduspor kazanırsa onlarda çıkacak yenilgi halinde çıkamıyacak eskişehirspor 2-0 önde dak 85 olmuş ordulu bitaraftar elinde ekmek bıçağıyla sahaya dalıyor hakemi kovalıyor maç tatil oluyor ,normalinde 2-0 sonucu tescil edip yada 3-0 hükmen verip tescil edeceğine olayı soğumaya bıraktırıyor 2 3 aysonra milleti tatilden çağırıp maçı tekrar ettiriyor maçı orduspor kazanıp A kategorisine yükseliyor ve yine haluk ulusoy desteğiyle şampiyon olup süper lige çıkıyor haluk ulusoy başta olsaydı şundan emin olunki bu maçı neyapar eder orduya verdirirdi bundan zerre kadar şüphem yok O gs yalakçısı orduspor başkanıda kendilerini sütten çıkmış akkaşık gibi gösterip sivassporun şikeci takım olduğunu idda edip düşürülmesini türk futbolunun temizlenmesini talep ediyordu vs.. şimdi kim futbolu kirletiyor ?ben olası sivasspor galibiyeti ve olası ordu mağlubiyetini varsayarak fark 9 olabilir dedim olmıyacak bişeyde değil orduspor gözünüzü çok korkutmuş maç 15 dak daha uzasa sivasspor 3 tane daha atardı fb ye direnecek güçleri yok eniyisi bunları gelecek pazartesi konuşalım [/b]

Metal Gear 01.04.2013 16:28

Alırsak 1 puan..O da zor bence..

tavatir 01.04.2013 16:34

1 puan bizim için iyi sonuç olur deplasmanda.

eyupk 01.04.2013 18:23

Ben beraberlik veriyorum bu maça, inşallah yanılırımda galibiyet alırız.

bigacti0n58 01.04.2013 18:39

3 Puan şart alırsak çok iyi yere geliriz.Sivastan taraftarlar gitmeli otobüs ile hemen organizasyon lazım...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:18.