![]() |
Cevap: Taraftar Kötü Gün Dostudur
taraftara kırgın değilsin öylemi rıza taraftarın neyine kırgın olabilirsin..ordu maçında taraftara golden sonra yaptığın hareket ettiğin küfür nerde kalacak yazıktır be el insaf
|
hayrettin efendi oynarsa gelmeyecek kimse maca hoca sen hocasın seyirciye hareket yaparsan seyircide sana yapar işine bakıcan
|
Valla uzun lafın kısası Sivassporda hiç kimse babasının hayrına çalışmıyor. şunu hocaya sormak istiyorum. 1- Rıza hoca yıllık 2,5 trilyon lira aldın Sivasspor'dan acaba " Beh sivaslıyım diyerek kaç lirasını geri cevirdin? Hani fedakarlık yaptın diyonya. 2- Allah daha çok versin hayrettin Sivasspor sayesinde sülalesini kurtardı,acaba sivasspora kaç lire bağışta bulundu. Bunu şunun için söylüyorum. bazı kesimler Sivasın cocuğu filan edebiyatı yapıyor. kimse kusura bakmasın burada tek fedekarlık yapan,karşılıksız sivassporu seven bizi yani her maçına bilet alıp gidenler
|
Cevap: Taraftar kötü gün dostudur
[QUOTE=58musab58;845707]gardaş buraya yorum yazacaktımbu yazıtı gördükten sonra vazgeçtim yazacağım her şeyi yazmışssın ağzına sağlık gardaş..[/QUOTE]
bende yazmıyorum duygularıma tercüman olmussun |
[QUOTE=58musab58;845708]taraftara kırgın değilsin öylemi rıza taraftarın neyine kırgın olabilirsin..ordu maçında taraftara golden sonra yaptığın hareket ettiğin küfür nerde kalacak yazıktır be el insaf[/QUOTE]
çok doğru bir tespit |
[QUOTE=favori58;845724]Valla uzun lafın kısası Sivassporda hiç kimse babasının hayrına çalışmıyor. şunu hocaya sormak istiyorum. 1- Rıza hoca yıllık 2,5 trilyon lira aldın Sivasspor'dan acaba " Beh sivaslıyım diyerek kaç lirasını geri cevirdin? Hani fedakarlık yaptın diyonya. 2- Allah daha çok versin hayrettin Sivasspor sayesinde sülalesini kurtardı,acaba sivasspora kaç lire bağışta bulundu. Bunu şunun için söylüyorum. bazı kesimler Sivasın cocuğu filan edebiyatı yapıyor. kimse kusura bakmasın burada tek fedekarlık yapan,karşılıksız sivassporu seven bizi yani her maçına bilet alıp gidenler[/QUOTE]
kardeş kitabın ortasından konuşmussun aynen çok doğru kimse babsının hayrına iş yapmıyor çoluğumuzun çocuğumuzun rızkından kesip her yıl kombine alıyoruz |
hayrettin efendi oynarsa gelmeyecek kimse maca hoca sen hocasın seyirciye hareket yaparsan seyircide sana yapar işine bakıcan
bırakın artık bu memlekt çocuğu muhabbetini kötü bir durumda hayrettin sanki tek başınatakımı kurtaracak |
herşey iyi güzel hoşta birazda hatayı kendinde arasan hoca
( hayrettin ugur) bunlardaki ısrarın yüzünden taraftar sana tepki gösteriyor ama sen tüm tepkilere ragmen onları oynatmayı seçiyosun taraftar istifaya çagırdımı taraftara kızıyosun |
Sivasa yonetime hocaya futbolcuya kizsakda hepsini seviyoruz. Cocugumuz gibi doverizde severizde
|
Sivas kamuoyu,sivil toplum kuruluşları,yerel basın.Sivassporumuzdan kupa finali beklediğimiz şeklinde bir havayı yaratmanın ve şehre böyle bir atmosfer solutmanın zamanıdır.Lütfen harekete geçin artık
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |