SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-1 Gençlerbirliği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35871)

58_babacan_58 12.04.2013 09:07

Cevap: Sivasspor - Gençlerbirliği

Grosicki efendi teşrif edebilmişler kadroya galiba !
Ne olursa olsun bu maçı kazanıp artık derin bir oh çekme zamanı.Çarşamba günü ts maçına rahat kafayla çıkmak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız.

58Sivaslilar 12.04.2013 09:08

isi ciddiye alip siki tutmali istikrarli oyun olurken zaruri olmadikca degisiklik gerekmez yenmemiz icinhic bir sebep olamaz ve yokta insallah 3 puan bizim olup sivassporu biraz rahatlatir

Dua 12.04.2013 09:16

[QUOTE=izmirliyigido;847031]Yahu şu Grosicki ile Piech'i aynı zamanda aynı kadroda ne zaman göreceğiz? Bi görseydik, bi görseydik..
.[/QUOTE]

Riza Hoca varken zor görürüz.

Ikisini ayni anda Polonya Milli Takiminda görme ihtimali Sivassporda görme ihtimalinden cok fazla.

Piech hazir degil ve Türkcede konusamiyor !!:confused:

acizk 12.04.2013 09:19

Rıza istifa diye bağıran haklı taraftar, bu maçta kendisine küfreden, ordu maçında 3. golden sonra taraftara hareket çeken rıza hocadan özür dileyecek, onun için lig boyunca 2-3 maça gitmedim ve bu maça da gitmeyeceğim.

acizk 12.04.2013 09:21

ben sivassporu nerden aldım nereye getirdim diyen(aslında aldığı yerde olan) ve ordu maçında taraftara hareket çekip küfreden rıza çalımbay acaba türküye kupasını falan şansa balığa aldığında hepimize ana avrat küfredermi yine!!!!

izmirliyigido 12.04.2013 09:21

Maçta yapılacak tezahüratlarla mutlaka Piech oyuna aldırılmalı !... Rıza beyi birkez daha pes ettirmenin yolu tezahüratlar (sakın ha, küfür değil, güzel tezahüratlarla).

Maça gitmeyende Yiğido değildir. Sivas'ta olupta, maç 5 TL olupta, takımın ihtiyacı olupta gitmeyene söylenecek bir tek şey var ! ...................

.

67_dernek_YUSUF 12.04.2013 09:24

1-0 olsun yeterki bizim olsun

Ferhat06 12.04.2013 09:45

Kamilden bir patlama bekliyorum bugün.Piech de oyunun gidişatına göre 2.yarıda oyuna girer.

58fatihcan 12.04.2013 10:10

esk macini alsaydik bu maci feda edebilirdik kupa maci da cok onemli

legolass 12.04.2013 10:12

BUugün yine rıza hocamızın!! mükemmel hamleleriyle müthiş taktik ustalığıyla bu maçı da kaybedebiliriz üstüne bir de uğur kavuk denen şahısda eklenince daha da çok korkuyorum. grosicki oynarsa büyük ihtimal uğurla birlikte 9 kişi oynayacağız bir de bunlar arka arkaya oynuyor aboo. piechi yine oynatmayacak.eneramoya toplar şişirilecek atıf bireysel bişeyler yapmaya çalışacak erman oynarsa o da gezinip duracak kadirin daha ne yaptığını çözemedim deli gibi koşuyor rakibe asist yapıyor. rakipte vleminckx kulusic falan yok ama diğer oynayan oyuncular da çok tehlikeli. özellikle zec,hurşut,lekiç, azofeifa orta sahada çok dikkatli olmalıyız. zec uğurun kanadında oynayacak eğer o ilerde olursa tosiç petroviç var. artun ilerde oynayabilr zec sol açık tosic sol bekte oynar. ortada petroviç azofeifa sağda hurşut olur. Bu maçta 4 veya daha fazla gol olabilir. gençlerbirliğine karşı hiç şansımız tutmuyor ya berabere kalıyoruz ya da yeniliyoruz son zamanlarda.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:52.