![]() |
Cevap: Tek Şartım Hedef Belirlemek
Bu açıklamada eksik yerler var. Beşiktaş ile ilgili söyledikleri çok vahim gerçekten. Artık ne yapalım hoca kupayı kazanmaya bak da belki alır seni beşiktaş
|
Beşiktaş'ta çalışırken istediğimiz desteği alamadık
Bu sene Sivasspor ile imza atarken yönetime Beşiktaş’tan teklif gelirse giderin dedim ve Beşiktaş ile de sene başında görüştüm. Ancak şartlar oluşmadığı için Sivasspor ile devam ettik [B][I]Bunları söyleyen Rıza Çalımbay beyefendi demekki Sivas'ı 2. planda tutmuş. İT olmayınca bize kul olmuş. Sırtına bir gün kırmızı beyaz gibi asil renklerimizi taşıyan eşofmanı giymeyen teknik direktör babamda olsa tanımam.[/I][/B] |
Rıza hocadan bende memnun değilim ama sadece Rıza hocaya yüklenmemek lazım. Yönetim elini taşın altına sokmak istemiyor doğru düzgün oyuncu almak için para harcamıyor. Bu arada haber de beşiktaş kısmı eksik verilmiş. İnşallah sezon sonu beşiktaşa malzemeci olarak alırlar hoca seni illa kendine laf ettircen.
|
Sene sonuna kadar kör topal idare etsinde sonra bjk bile olmazsa renkleri tutan bir takıma gitsin. N.United felan ne bulursanız
|
Sezon başında BJK ile flortleşmesi transfer yapamamamıza sebep oldu o yüzden vay ben istedim almadılarda şöylede böylede hikaye bunlar. Zaten sezon sonu gider . Yerine adam gibi hoca getirilmesi gerek ve birde scout ekibimiz yok hemen oluşturulmalı.
|
Rıza Çalımbay'ın şu zamanda çıkıpta Beşiktaş'ı çalıştırmak isterim demesi Sivasspor'a saygısı olmadığının göstergesidir.
|
Ben bu röportaja yanıt yazmak istemiyorum zira çok doluyum.
Daha sonra yazacağım.. . |
[B]Hemen kendimize hedef belirleyelim bir kaç yüz tane.Allah korusun Rıza hocamız giderse ne yaparız biz.Yerine başka teknik direktörde bulamayız.Bitti zaten,hiç kalmadı.[/B]
|
Sen sivasspor'a fazlasin hocam.. ne guvenc kurtarlar ne hakan kutlular ne kapimizda bekliyorlar.. sen git biz de o arkadaslari daha fazla bekletmeyelim.. sampiyonluklardan sampiyonluklara ucmaya devam edelim.. senin yuzunden sampiyonluk nedir kupa nedir hep unuttuk valla (!).
Sen git yerine metin diyadin olmazsa kemalettin senturk falan gelsin.. sirf eski fenerli diye simdikinden 15 kat fazla destek gorur.. kume dusme hattinda birraksin gitsin gene de arkasindan kahraman gibi konusulur.. sen git kendini kurtar hocam. |
şu açıklamlara bak ya senden iyice gıcık almaya başldım ben git artık...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:37. |