![]() |
Cevap: Sivasspor - İstanbul BB
[B]Bu maça hangi kadro hangi oyuncuyla çıkacağımızın bir önemi yok.Kim oynarsa oynasın herşeyini ortaya koyup sonuna kadar savaşıp bu maçı alacak.[/B]
|
Kim oynarsa oynasın, kim gol atarsa kim çizgiden top çıkartırsa çıkartsın bu onbirle yapacağız herşeyi. Bir senenin notu bu maçta olacak. Bu maçı alıp hem önceki senelerin ahını çıkartacağız, hemde kupaya daha iyi odaklanacağız. Bundan sonraki maçlar bana göre anlamsız olacak. Çünkü rakiplerde birbiri ile oynayacak ve mutlaka birileri kazanacak. 40 bizi uçuracak. Hadi bakalım Yiğidolar, doldurun şu stadı da bizlerde gururla seyredelim sizleri...
|
[B]Sivasspor geçtiğimiz yıl Manisa ve Samsunu PTT 1 lige yolladı bu senede Ordu ve İBB yollayacak. Maçın skoruda 4 - 1 olur diyorum:D:D:D:D[/B]
|
Bugün 5 mac ayni saatte oynanacak, lig bulmak pek kolay olmayacak gibi.
Maci Salon 2 veriyor :mad: |
Link bulmak yerine lig yazmisim ama herhalde anlasilmistir :)
|
Bu maci alacagiz baska yolu yok
|
[QUOTE=Çılgın Türk;850277]Link bulmak yerine lig yazmisim ama herhalde anlasilmistir :)[/QUOTE]
Ustam Googleye gir live sport stream yaz eminimki bulacaksin link ;) |
[QUOTE=vedat58;850282]Ustam Googleye gir live sport stream yaz eminimki bulacaksin link ;)[/QUOTE]
Mac saati bir sansimi deneyim bakayim.. |
[QUOTE=Çılgın Türk;850288]Mac saati bir sansimi deneyim bakayim..[/QUOTE]
Mac saati 15 dk önce Link veriyo vedat58 verdi Site de....... yada burda bi back..... [url]http://ligtv24.com.nu/[/url] [url]http://taraftarium24ligtvizle.blogspot.de/p/trgoals-lig-tv-izle.html[/url] baska bulamadim en iyise yeni saison Lig Tv Kartini al :) |
[QUOTE=keko 58;850297]]
baska bulamadim en iyise yeni saison Lig Tv Kartini al :)[/QUOTE] Üyeydim.. Dandik bir Receiver verdiler, bozuk bozuk 1 sene öyle izledim, degistirmediler bile bende sinirlendim cikis verdim :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:19. |