SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim mi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36031)

DoomsDay58 08.05.2013 20:03

Cevap: Maçı Değerlendirelim mi?

İnsan icine cikacak yuzumuz kalmadi neyini degerlendirelim?

ddolphiner 08.05.2013 20:05

Vay be...Umarım şuan bi rüya görüyordurum...Ne diyeyim...Allah sizi iyi etsin emi...Allah ıslahınızı versin.

bykara5835 08.05.2013 20:05

her maç yokmu artıran diye gol yiyoruz :mad:

58sinan58 08.05.2013 20:05

Bu ş...sizlere böyle bir skorla yenilmekten daha kötü bişey varmı

resulsivasspor5 08.05.2013 20:06

Rıza git artık bu takımdan sadece bu takımda en çok üzüldüğüm futbolcu kalecimiz borjan her maçta yüreğini koyup oynuyor helal olsun.Rıza gider Bülent Uygun gelir seneye bu takım ilk 5'e oynar göreceksiniz.

DOGU_BEY 08.05.2013 20:06

[B]istifa konusunu açtım, inşallah kapatmazsınız..çünkü olcağımız kadar rezil olduk...çalımbay olmasa da bülent albayrakla veya paftan hocayla zaten ligi rahat bitiririz...yazıklar olsun gelmeyin lan Sivasa...çalımbay sen de utanma varsa buraya hiç gelmeden istifa eder gidersin..lig bitmeden transfer sevdasına düşen ruhsuz topçular siz de gelmeyin lan!!![/B]

hakan367 08.05.2013 20:07

Maçta göze çarpanlar : rıza hocanın çaresizliği futbolcuların dikkatsizliği .

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : buraya kadar gelmişken burda yenilmek koyuyor helede böyle bir skor ile hocanın ıkıncı yarının basında yaptığı değişiklik maçın kaderını belırledı konsantrasyon butun oyuncularda 0 dı

Maçın en iyisi kimdi : hakan arslan çok iyi ''mücadele'' etti

Maçın en kötüsü kimdi : eneramo erman 2maçta 10 gol yiyen defansımız ve tabiki rıza bey

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ıkı takım adınada çalınmayan penaltılar dışında kusursuzdu

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : gereksiz bir şekilde disiplinli takımın orta sahada kı iyi bir kadiri çıkarmasımı ...

ama buraya kadar geldıklerı ıcın hepsıne tesekkur edıyorum artık KÖKLÜ bir değişiklik zamanı gelmiştir başta rıza hoca ve 4büyük meraklısı oyuncuları göndererek cihan özkara gibi abdulkadir gibi oyuncularla yola devam etmek gerekir..öncelikle biran önce ligde kalmayı garantileyip sezonu kapatmamız gerekiyor..

etlidöktürek 08.05.2013 20:07

haftalar öncesinde söylemiştim takım hakkında yorum yapmayacağım diye ve yine yapmıyorum.. tek bir şey söylüyorum gurbete 10 sene önce çıkmıştım ve başımın öne eğildiği 2.ts faciası oldu, yıkıldım resmen...çok üzgünüz ama yapacak bir şey yok,her zaman tek sevdam Sivasspor oldu, biz bize yeteriz yiğidolar!!!

balmandol 08.05.2013 20:07

Rıza hoca ne yapsın saygıdeğer taraftar kitlesi..Çıkın 6 tanemi yiyin diyor..Bu Eneramo,Atıf ve Erman'a bi haller olmuş..Özellikle Atıf...Beğenmediğim bi transferdi millet ölüp bayılıyor..Neresine anlamadımki..Birileri o Atıf efendiye futbolun gö....yle oynanmayacağını anlatmalı..BİRAZ RUH VE GURUR VARSA BU FUTBOLCULARDA saha içinde gerekirse birbirlerini yememlilerdi..Ama nerdeeee..!!! O dediğim gurur ve şeref olsa bugün 6 tanecik yemezlerdi..Neyse şükürki Trabzon fazla istemedi..Bunlar 10'u bile yerlerdi valla..YAZIKLAR OLSUN LAN SİZE..Bİ MEMLEKETİN GURURUYLA BU KADAR OYNANMAZ..MİLYARLIK eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................!!!!!!!!!!!!

fedayi 08.05.2013 20:07

Mehmet nası oyuna almak intahardı evlere şenlik bir takım bi haftada 10 gol kalemizde gördük bu duyguyu yasamadık yasamıs olduk eline sağlık sivasspor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:30.