![]() |
Cevap: Cenazeye değil Gala'ya kaçtı...
[b]sercan kardeşim yalanla biyere varamazsın atasözü var yalancının mumu yatsıya kadar yanar ,ayıp günah böyle iftira atma hiçbir kişi ve kuruma ,şuna bursaya gidecek yüzüm yoktuda ondan gidemedim desene daha doğru olurdu[/b]
|
Delikanlı adam yalan söylemez Sivasspor ismini kullanarak yalan söyleyenlerden kimseye fayda gelmez
|
Buna sadece "Senin yalanını s....!" denir başka da bir şey denmez. üstünde bile durmaya gerek yok ay sonu toplasın bavulunu çok sevdiği İstanbul gecelerine dönsün yeni sezonda hangi 2.lig takımında boy gösterirse orada görürüz kendisini
|
Köpek şimdide Sivasla dalga geçmiş kısa bir video koymuş..
|
Rıza Çalımbay bence Sercanı bu işlerine rağmen hala takımda tutmak isteyebilir ben onda öyle bir Sercan Yıldırım sevgisi görüyorum
|
bu konuyu neden bu kadar dillendiriyoruz beyler sercan diye bir derdimiz yokki bizim o bizim topçumuzda degil adamımızda degil ne yaparsa yapsın bizene.
|
[url]http://twitter.yfrog.com/05skkrxlltficrwolgxkobtwz[/url]
[B]Şu koyduğu video da seviyesini gösteriyor.[/B] |
Artık sercanın ne karakterde olduğunu herkes anladı.Halı sahada oynar artık heralde futbolunu.
|
Atatürk ne demişti;
''Ben sporcunun zeki,çevik aynı zamanda ahlaklısını severim.'' bunlardan hangisi sercana uyuyor? |
[QUOTE=MaXiMuM;853672][url]http://twitter.yfrog.com/05skkrxlltficrwolgxkobtwz[/url]
[B]Şu koyduğu video da seviyesini gösteriyor.[/B][/QUOTE] ş............. sen kimsin ki bizi küçük düşürmeye çalışıyosun kuş kadar beyninle. saol rıza hocam çok saol böyle oyuncuları da gördük sayende bravo!!!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:51. |