![]() |
Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayırdı
Ya baskanim hersey icin cok tesekkurler cokda iyi dusunmussunuz ama Ugur nerdeee o hala bizdemi oynayacak lutfen ya su adami biran once gonderin yaaa yeter artik hr mac korka korka mac izlemekten bir orta yapamaz bol bol adam kacirir ....insallah en kisazamanda onunda ismini gdenler arasinda duyariz..saygilarla..
|
Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı
yabancı kısıtlamasının geleceği yeni sezon için isabetli bir adım olmuş
Herkes gibi ben de rajnoch un gitmesini istemezdim Duran topları iyi değerlendiren uzun boylu bir savunmacı almak lazım |
Senecky zatwn cok arkada kalmisti iyi oldu. Eneramo gitmeyi kafasina koymus bence daha yapilacak biesey yok. Predriel iyi yedekti arkadasimin da dedigi gibi pres yapiyordu. Rajnoch iyi futbolcuydu. Kadro disi kalmasa devam edilirdi
|
bence navratilin de yedeğe çekilmesi yerine daha kaliteli bir yabancının alınması gerek. çünkü hava topları dışında yerden araya atılan toplarda çok ağır kalıyor ve bunun bedelini en az 7 8 maçta ağır bir şekilde ödedik. buna trabzon rövanş maçı da dahil..
|
RAJNOCH hariç doğru karar !
Türkiye'de büyük bir STOPER sorunu varken, Rajnoch gibi kaliteli ve ülkeyi tanıyan bir Stoperi bırakmamalıydık bence ... |
Bence giden isimler isabetli olmuş. Hepsine Sivasspor'a yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz.
Bundan sonra gidecek isimlerden para kazanmamız lazım artık. Yıllardır bonservis bedeli olmayan oyuncu bulmakta zorlanıyoruz ama hep oyuncularımızı serbest bırakıyoruz. İnşallah bu sorun halledilir. Yerlilerden Uğur Kavuk ve Erhan da ayrılacak sanırım. Umarım Erman ve Kadir kalır. Herşeye rağmen iyi bir Kadir ve iyi bir Erman yerli statüsünde birçok Süper Lig takımı için idealdir. |
navratil neyi bekliyor acaba ben onu anayamadım Rajnoch'a dahamı iyi sizce
|
eneramo iyiydi be :(
|
Rajnock gitmemesi gerekirdi onun sorunu sadece rıza hocaylaydı rıza hoca gitti rajnock neden gitti anlayamadım.
|
[QUOTE=samet35;856429]eneramo iyiydi be :([/QUOTE]
:confused::confused::confused: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:44. |