![]() |
Cevap: YİĞİDONUN KRALI
Erciyes bıraktı. Denizli'de oynadı pek fazla varlık gösteremedi Erciyes'te deyim yerindeyse coştu. Şu ana kadar süper ligden teklif götüren sadece biziz. Umarım herşeyin hayırlısı olur.
|
[QUOTE=fatihcan58;857465]Erciyes bıraktı. Denizli'de oynadı pek fazla varlık gösteremedi Erciyes'te deyim yerindeyse coştu. Şu ana kadar süper ligden teklif götüren sadece biziz. Umarım herşeyin hayırlısı olur.[/QUOTE]
Trabzonsporda ilgileniyo heralde tolunay Kafkas istiyo gitmezse tolunay aldırmaya çalışır bu adamı geleceği parlak :) |
Insallah dogrudur ve transfer gerceklesir. Ise yarayan bir oyuncu olacaktir
|
Bu arada bu oyuncunun yasi kac
|
[QUOTE=4eylül;857458]gol kralı olmuş bir oyuncuyu erciyesin bırakacağını zannetmiyorum[/QUOTE]
erciyes bıraktı. zaten kiralıktı boşta yani |
Kayanağa bakarım Kaynak mı diye, Haberi yapana bakarım (gazeteci) adammı diye!!!!
[B]Not[/B]:eyüp kardeşim kastedilmemiştir.... |
[QUOTE=58fatihcan;857470]Bu arada bu oyuncunun yasi kac[/QUOTE]
24 yaşında diye biliyorum... |
fısıltı gazetelerinin haberlerine hasta oluyorum.durmak yok.:)
|
[b]transfer toto başladı ,herzezon sivasspora 100 oyuncu alıyoruz gele gele bir atıf gelmiş :mad:busezon aynısı olmaz inşallah ,sağlam 5 oyuncu lazım gohuyu bikaçdefa izledim iyi futbolcu fakar bank asyada yıldız olan her oyuncu süperligde aynı başarrıyı gösteremiyor,örnek zenke samsunu şampiyon yaptı şimdi ortada yok [/b]
|
arkadaslar abdullah yigite sordum boyle bir oyuncuyla ilgirenmiyoruz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:15. |