SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hayrettin'e Vefa(sızlık) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36289)

alaattin 5858 01.07.2013 11:52

Cevap: Hayrettin'e Vefa(sızlık)

ilk altı yorumun altına imzamı atıyorum son sezon başarısız olsada sivas spor için canını verecek kardeşimiz sonuna kadar yanındayız.

ozledımeskıyı 01.07.2013 12:17

[B] Ah Ah ne kadar da duygusal düşünüyoruz Hayro'yu karın tokluğuna oynatıp şimdi yolluyoruz sanki Vefa dediğiniz şey verilen emeğin karşılığında olur Hayrettin bu kulüpten ne zaman parasını birgün geç almış. Eğer teknik patron gelecek planları içinde onu görmüyorsa olay tamamdır. Sanki biz zorla kovuyoruz ayrıca Hayrettin takımdan kazandığı paranın karşılığını verebiliyor mu ? kendine bunu sorsun içi rahatsa kalsın.

Ne takımlardan ne futbolcular ayrılıyor? Ama yedek olarak solbek de yok takımda soru işareti sadece bu.

Profesyonellikte duygusallığa yer yoktur.[/B]

sivasfutbol 01.07.2013 12:21

Bazen bırakmasını bilmek gerekiyor süperliğ de artık yapamıyorsun yönetimi ve taraftarı zor durumda bırakmadan teşekkür et ve ayrılsan ne olur..

kngal yiğido 01.07.2013 12:23

ne vefasızlığı ya sizler boşa tıranpet çalmayı bırakın sivas harici kimse önemi olamaz oynayan kimse bedavaya oynamadı oynamzda onun yüzüne kaç maç kaybetik biliyomusunuz

adres58 01.07.2013 12:25

''Sivasspor küme düştüğünde en çok üzülen ben ve Hayrettin olacağım... '' Bunu Rıza Hoca söylemişti... Bu kelamdan yola çıkarsak bir şekilde Hayrettinin Sivassporla bağlarının kopartılmaması gerekiyor. Tamam futbolcu olarak tam kapasite olmayabilir lakin kulüp bünyesinde bir görev verilmeli, özellikle altyapıda tutulmalı. Sivaslıyı Sivaslının daha iyi anlayacağı tezinden yola çıkarak yeni yeni gençlerimiz içinden cevherler bulmalı ve ona yardımcı olmalıyız. Vurmak kırmak parçalamak çok kolay lakin düzeltmek tamirat yapmak çok zordur.

Salim58 01.07.2013 12:27

[B][I]Hayrettin'in kalıp kalmaması konusunda olaya Hayrettin tarafından bakıyorum bu takıma yıllarca hizmet etmiş jübilesini bu forma altında yapmalı diye düşünüyorum.

Sivasspor tarafından bakıyorum bu güne kadar bu takıma büyük hizmetlerde bulunmuş ama artık ayrılma vaktinin geldiğini düşünüyorum, bana göre Hayrettin Sivasspor'dan büyük ihtimal ayrılacak gibime geliyor.[/I][/B]

favori58 01.07.2013 12:29

Kısa ve öz; Hayrettinin bu haliyle Sivassporda kalmasını isteyenlerin kesinlikle samimi sivassporlu olduğuna inanmıyorum.lütfen sapla samanı karıştırmayın,bzim için sivasspor önemli olmalı şahıslar değil. ayrıca Sivasspor kulübü hayrettine emeğinin karşılığını fazyasıyla vermiştir. her şeyin olduğu gibi bununda bir miyadı var,hayrettinin miyadı doldu.

favori58 01.07.2013 12:31

[QUOTE=sivaslim58;863762]ne vefasından bahsediyorsunuz tamam iyi oynadığı zamanlarda hakkını aldı zaten bedavamı oynadı bende boş mukaveleye imza atarım en az onun kadar oynarım artık oynayamıyor görün bunu artık. Valla ona bundan sonra verilen paraya yazıktır. İyi oyuncuysa kulüp bulsun kendine.[/QUOTE]

doğru söze ne denir

favori58 01.07.2013 12:35

Hayrettin kalsın diyen arkadaşlara şunu soruyorum. Geçen sezon oynadığı ve onun .bariz hatalarından kaybettiğimiz (geripası-cırt cekmesi,penaltı yaptırması filan) maçlardan sonra bir puanla küme düşseydik sivassporu kim kurtaracaktı?
Bırakın bunları,profesyonellikte vefa vardır ama duygusallığa yer yok,acırsanız acınacak hale düşürseniz

berk5858 01.07.2013 12:35

duygusallık daima kaybettirir. Bence hakettiğinden fazla kaldı takımda...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:31.