![]() |
Cevap: Rakip Belenenses
[QUOTE=erhan 10;868928]İlk Onbirimiz
Borjan,Ümit,Costa,Ziya,Cicinho,Adem,Burhan,Aatif,Kamil,Ahmet,Cihan 4-2-3-1 dizilişindeyiz anlaşılan...[/QUOTE] Oruç aldı başımı götürdü.4-1-3-2 diyecektim |
[QUOTE=erhan 10;868929]Oruç aldı başımı götürdü.4-1-3-2 diyecektim[/QUOTE]
4-4-2 de olabilir. Sonuçta Ahmet Forvet Cihanla yan yana oynar Belki. Bu arada Rengifo Piech Abdülkadir neden hazırlık maçlarında oynamıyorlar ? |
[QUOTE=cemahmety;868930]4-4-2 de olabilir. Sonuçta Ahmet Forvet Cihanla yan yana oynar Belki. Bu arada Rengifo Piech Abdülkadir neden hazırlık maçlarında oynamıyorlar ?[/QUOTE]
Piech geçen maçta oynadı.Hatta Burhan'ın ikinci golünün asistini yapan oyuncuydu.Özet görüntülerde var.Rengifo'nun durumu sıkıntı.Carlos,beğenmemiş sanırım gözden çıkarıldığını konuşanlar var.Taktik konusundaki tahminimin sebebi Adem'in önlibero olarak oynatılması |
ahmet aras,cihan ozkara ve abdulkadir bizim forvet icin yeterli degiller bize iyi bir golcu lazimm
|
bu maçlar futbolcuların birbirllerine alişmaları için kesınlıkle ölçü değildir
|
[QUOTE=erhan 10;868928]İlk Onbirimiz
Borjan,Ümit,Costa,Ziya,Cicinho,Adem,Burhan,Aatif,Kamil,Ahmet,Cihan 4-2-3-1 dizilişindeyiz anlaşılan...[/QUOTE] 2. on libero olarak kimi oynatiyor biri adem o anlasiliyor da 4-2-3-1 sisteminden daha ofansif baslamisiz bence yek on libero oynuyoruz |
[QUOTE=erhan 10;868929]Oruç aldı başımı götürdü.4-1-3-2 diyecektim[/QUOTE]
ben yorumu yazana kadar duzeltmissin :-) |
Anlasilan carlos da abdulkadiri begenmedi
|
Su anda 1-0 öndeyioz fakat gol forvet oyuncularimizdan gene gelmedi.Bu forvet olayina yönetim neden kulaklarini kapiyor anlayamiyorum.Bu is Ahmet,Abdülkadir,Piech ve Cihan´la yürümez.Peru´lu neden son iki macdir yer almadi bilen yok.Sakatmi yoksa formsuzmu?
|
Rengifo bu maçta da oynamamış anlaşılan. Carlos'un bu kadar ısrarla istediği bir oyuncuya hazırlık maçlarında şans vermemesi çok hayra alamet değil. İki neden den dolayı olabilir bence. Birincisi hastalığı,sakatlığı var o yüzden hazırlık maçlarını kaçırdı.İkincisi de Carlos'a birisi Rengifo'yu al çok iyi topçu diye kulağına fısıldadı. Carlos da ona güvenerek aldı fakat kamp döneminde gördü ki hiç de öyle denildiği gibi bir oyuncu değilmiş. Umarım ilk seçenektir. Aksi halde yine forvetsiz lige başlamış oluruz. Bu da bizim başımızı çok ağrıtır. Malum modern futbolda en önemli iki faktör bir atan bir de tutan...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:24. |