![]() |
Cevap: STSL/Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve y
[QUOTE=Salim58;870642][B]Kayserispor maçının bizim için nekadar önemli olduğunu birileri hocaya anlattıysa hocada futbolculara anlatır bu maçı üç puanla bitirirsek Kayseri mantısı tadından yenmez.:)[/B][/QUOTE]
haklısın abi hocayla konuşmak lazım namus meselesi bu maç bizim için :) |
Utaka'nın golü var yaz bir yere bekle :D
|
Utaka inşallah hazırdır, kalitesinden zerre şüphem yok biraz geç katıldı ve hazırlık maçlarında oynamadı. Bu aralar takıma alışmaya çalışıyordur. İnşallah arkadaşlık ortamına katılır ve gerçek performansını gösterir.
|
[COLOR="Blue"][U]7 senede bir gelirler
yaşaaa kayserililer lay layyy topu topu 15 kişiler deplasman görsün ulan ********* kayseriye giderken söyleyeceğimiz marş budur yigidolar[/U][/COLOR] :D |
Bu sezon takimin ilk golünü Aatif'den bekliyorum :)
|
sıvasımız alıcak ınsallah
|
[QUOTE=33sivasli58;870638]Müneccim olarak mı teklif bekliyorsunuz :D[/QUOTE]
şartlar uygun olursa öyle düşünüyorum :D |
Önemli
Bugün trt spor da Kamp günlüğü programında Sivasspor kampı mercek altına alındı ben bir kısmını izleyebildim kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için tekrar var mı diye baktım bu gece 00.50'de tekrarı var kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için. İyice sunucuya bağladım ama neyse takımımızı ve Rc'nin röportajını dinlemek istersiniz dedim. |
cok zevkli mac bekliyorum.ikiside güzel takim ama biz daha iyiz ve kayseriyi 3-1 yenecegimizi düsünüyorum.goller 2 grosicki, rengifo
|
Fazla kasılacağımızı düşünmüyorum galibiyet olur 0 - 2 tahminim goller utakadan:)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:34. |