![]() |
Cevap: Carlos'tan Sert Uyarı
bnce biz kasımpaşayı yenecektik regnifo gibi yeteneksiz bir forvet oynadı maçta onun yerinede utaka var ayrıca top dağıtacak adamımız mehdide yokktu
|
[B]“Kazanmak için çok mücadele etmek zorundayız. Gerekirse daha agresif oynamalıyız. Duruma göre yollarımızı ayırabileceğimiz isimler olabilir”[/B]
Bu laf Rengifo'ya sanırım :D |
[QUOTE=DoomsDay58;870925][B]“Kazanmak için çok mücadele etmek zorundayız. Gerekirse daha agresif oynamalıyız. Duruma göre yollarımızı ayırabileceğimiz isimler olabilir”[/B]
Bu laf Rengifo'ya sanırım :D[/QUOTE] keşkeee :) bu rengifoya hiç ısınamadım bir çoğu gibi. hani karamsar olmak da istemiyorum ama bu adamdan bı cacık olmaz gıbıme gelıo gonderılse yarıda da yenı bı forvet alınsa cok guzel olur. |
[QUOTE=DoomsDay58;870925][B]“Kazanmak için çok mücadele etmek zorundayız. Gerekirse daha agresif oynamalıyız. Duruma göre yollarımızı ayırabileceğimiz isimler olabilir”[/B]
Bu laf Rengifo'ya sanırım :D[/QUOTE] bence manuel da costa |
arkadaslar defans ve kalecı sorunu hala devam edıyor kasımpasadan uc yegenden bırsey beklemeyın
|
[QUOTE=SivasliMuhammed;870931]bence manuel da costa[/QUOTE]
Da Costa iyi stoper özellikle de Paşa maçında takımın iyilerindendi ona diyeceğini sanmıyorum. |
[B]uyarının geldiği ilk hedef yer ön libero ya da göbelte oynayan topçular..sonrasında ise forvet...önümüzdeki bir kaç gün bakalım bazı değişiklikler getirecek gibi gözüküyor...[/B]
|
bence hazırlık maçları ölçü olmamalı.liğ bekleyelim acele etmeye gerek yoktur.
|
Dogubey kardesim transfer bitti demi?
|
Takımın oturmasını galiba biraz bekleyeceğiz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:45. |