![]() |
Fenerbahçe - Trabzonspor 1
Konyaspor - Gaziantepspor 0 Ç.Rizespor - K.Erciyesspor 0 B.B.Ankaraspor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor - Denizlispor 1 Gençlerbirliği - Samsunspor 1 Malatyaspor - Ankaragücü 1 Kayserispor - Sivasspor 1 Beşiktaş - V.Manisaspor 1 __________________ |
]Fenerbahçe - Trabzonspor 1
Konyaspor - Gaziantepspor 1 Ç.Rizespor - K.Erciyesspor 2 B.B.Ankaraspor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor - Denizlispor 1 Gençlerbirliği - Samsunspor 1 Malatyaspor - Ankaragücü 2 Kayserispor - Sivasspor 1 Beşiktaş - V.Manisaspor 1 |
BU NE BICIM ELIF YA!
2 HAFTADIR FIYASKO,BU HAFTA 1 MAC BILDIM! TABI BU ARADA 1. TE GITTI ELDEN...:confused: |
OLUR BÖYLE ŞEYLER 25.LİKTEN İLK 4 E GİRDİM :) HEMDE 2 MAC EKSİĞE RAĞMEN :)
|
[QUOTE=gercek58li]BU NE BICIM ELIF YA!
[/QUOTE] [B]Abi elif derken ne demek istedin??? yanlısmı yazdın bilmiyorum ama anlayamadım :)[/B] |
hizla cokus icersindeyim ne olucak sonum bilmiyorum bu hafta dersime cok iyi calisip en az 6 mac bilmeliyim yoksa yok olur giderim
|
Konyaspor - Gaziantepspor 2 Ç.Rizespor - K.Erciyesspor 1 B.B.Ankaraspor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor - Denizlispor 1 Gençlerbirliği - Samsunspor 1 Malatyaspor - Ankaragücü 1 Kayserispor - Sivasspor [COLOR="Red"]2[/COLOR] Beşiktaş - V.Manisaspor 0 |
Konyaspor - Gaziantepspor 2 Ç.Rizespor - K.Erciyesspor 1 B.B.Ankaraspor - Galatasaray 1 Diyarbakırspor - Denizlispor 2 Gençlerbirliği - Samsunspor 1 Malatyaspor - Ankaragücü 2 Kayserispor - Sivasspor 2 Beşiktaş - V.Manisaspor 2 |
Fenerbahçe - Trabzonspor-1
Konyaspor - Gaziantepspor-2 Ç.Rizespor - K.Erciyesspor-0 B.B.Ankaraspor - Galatasaray-2 Diyarbakırspor - Denizlispor-1 Gençlerbirliği - Samsunspor-1 Malatyaspor - Ankaragücü-2 Kayserispor - Sivasspor-0 Beşiktaş - V.Manisaspor-1 |
Bu hafta zirvedeyim... :D
Kötü bir tahmin haftası oldu benim için. 3'te kaldım ama zirveyi kaptım...
Fenerbahçe - Trabzonspor....1 Konyaspor - Gaziantepspor...1 Ç.Rizespor - K.Erciyesspor....0 B.B.Ankaraspor - Galatasaray.2 Diyarbakırspor - Denizlispor...1 Gençlerbirliği - Samsunspor...1 Malatyaspor - Ankaragücü...1 Kayserispor - Sivasspor.......1 Beşiktaş - V.Manisaspor......1 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:22. |