SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mağlubiyeti hak etmedik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36814)

emrecan17 20.08.2013 09:45

Cevap: Mağlubiyeti hak etmedik

LİG tv de SİVAS'ımın paketini aldım bu takıma destek olmanın verdiği mutluluğu yaşadım..Uzun bır zaman sonra böyle hücümsal anlamda bir SİVAS izledik her an gol ümidini içimizde yaşadık ama olmadı .. Olması için benım kesın düşünce grosıckının yerıne MEHDİ nin 10 numara pozısyonuna gecmesı ve aatıfın ziya ıle sol kanatta tekrar yer alması..İnşallah onumuzdekı mac uyum ıle beraber taslar daha da yerıne oturur.. TEŞEKKÜRLER SİVAS'ım alnında öpülesi bir futbol yaşattın..

Poyrazcan 20.08.2013 09:48

Maçı radyodan dinledim, çok heyecan verici idi. Yorumcuların hemen hepsi de memnun olduğuna göre; BU TAKIMA KOCAMAN BİR ALKIŞ diyorum!...

58sinan58 20.08.2013 09:54

gerçekten oyun olarak pozisyon olarak rakibe karşı üstünlük kurduğumuz bir maçta hak etmediğimiz bir yenilgi aldık
bazen şansta insanın yanında olacak

Kizilirmak58 20.08.2013 10:17

dünya yıldızı roberto carlosun trübünde oturtulması böyle bir duruma düşürülmesi ayrı bir yönetim zaafiyeti yazık çok yazık carols tribünde olmamalıydı.

58g0kberk58 20.08.2013 10:23

Yeni transferlerin takima cok sey katacagi ortada. Bu sezon basari gelicektir takimin arkasinda duralim iki maglubiyetten sonra agir elestiriler yapmayalim. Hep destek tam destek !

34orhan58 20.08.2013 10:35

bu takıma hakan arslanın konulması lazm kesinlikle hakan sart bence

34orhan58 20.08.2013 10:38

tamam iyi oyynadkda deplasmanda biraz daha sakin ve akıllı oynsayadk rahat kazanrdk deyim yerindeyse paldır kùldür derler ya öyle oynadk bizim ligimiz farklı bir lig.Bu yenilginin hataları arastrlp aynı hatalarn yaplmaması kazm oyuna degil 3puana baklyor iyi oynadk deyip srekli kendimizi ka.drmayalm

Yusuf Çevik 20.08.2013 11:07

[B]Futbol şans oyunu,Kayserispor şanslıydı ve kazanmasını bildi söylenecek başka bir şey yok.[/B]

34MUAMMER58 20.08.2013 11:35

[b]hazırlık maçlarında özelliklede kasımpaşa maçından sonra birçok taraftar öldük bittik yandık düştük edebiyatı yapmaya başladığında ,dedikki korkmayın süper sivasspor geliyor şanssızlık sonucu yenildiğimizi söylemiştim,kayseri maçıda böyle oldu, tamamen şanssızlık birazda dikkatsizlik sonucu yenildik böyle maçlarda ya kalecin devleşecek yada golcün ,borjan nedense geçen yılki performansından çok uzak biran evvel toparlanmalı,eğer ts bu kazma futboluyla şampiyonluğa oynuyorsa sivasspor akşamdan şampiyonluğa oynar tek şartla golcüler en kısa zamanda şehire,ülkeye,takıma adapte olacak [/b]

mnt3 20.08.2013 11:59

Sivassporumuz çok iyi yolda.Forvetlerimiz biraz daha hazır olduğunda bu takımı tutabilmek çok zor olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:51.