![]() |
Cevap: Çırağan'da Destek Yemeği
[B]Katılım olacakdır fakat salim beyinde dediği gibi para konusuna gelince insanlar yan çizecekdir. Çok değil gçen sene Zaraspor için yapılan yemekde verilen taahütlerin hiçbiri yerine getirilmemiş olduğunu hepimiz biliyoruz. Göreceğiz bu yemek sonunda da neyin ne olacağını....[/B]
|
Katilimin cok olacagini dusunuyorum Hersey ortada bogle basari olduktan sonra 22 milyon bile yardim gelir.
Buyuk baskan Mecnun ODYAKMAZZ |
Kulübümüz ekonomik yapısı itibarıyla her zaman ligin en kaliteli ve doğru durumuna sahip olmuştu zaten ama bunun yanında bu seneki internete dair yapılan hamleler (özellikle online satış ve yeni siteler), Carlos ve ekibine dair profesyonelleşmeler çok önemli ve bizi ligin en kaliteli ekiplerinden yapacak hamlelerdir. Bu toplantıda da bir çok önemli gelişmeler yaşayabiliriz
|
İsmet Yılmaz,Şener'in yerini doldurabilecek mi görecez,Şener zamanında Sivasspor destek görüyordu ,destek önce bürokrasiden başlamalı bakan ağırlığını koyarsa seve seve bütün iş adamları ellerini ceplerine atacakladır
|
Ciranda destek yemegi umud ediyoruzki iyi olur ancak yasal yolu prosdör nasil gider bilmiyorum ama bu sayfa üzerinden bir hesap acilsa ve bütün üyeler karinca kararinca birseyler verse nasil olur?
Burada yüz bin üzerinde üye var yurt disinda yasiyan yigidolar icinde bir hesap numarasi olsa biz bu isi cok kolay asariz diye düsünüyorum: |
çırağında verılecek yemek parasını sıvasspora verselerde yeter yanı :D
|
Yardım yemeginin parasınıda kulube ödetmesin bu sözde zengin sivaslı iş adamları !!!
|
geçen senelerdeki destek yemeklerine dönmez inşallah
|
İnşallah bu para toplanır Hayırlısıyla Haydi Sivas sevdalıları görelim sizi
|
Oraya geleceklerin hiç biri Sivasspor sevgisinden gelmeyecek.
Şekil yapıp reklam peşindeler. Daha önceki gelenleri gördük.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:14. |