![]() |
Cevap: Defansimiz gol atmaya doymuyor!
[QUOTE=34MUAMMER58;878166][b]forvetlerin sakat yada formsuz olduğunda ,navratili costanın yerine ,koyup costayı pivot santrofor olarak kullanabiliriz ,boy pos fizik güç sert şut herşey var ,ademin yada kadirin yerinede hakanı kullanabirsek gizli golcümüz çoğalır [/b][/QUOTE]
buda iyi bir secenek ama umit ve navratil cok yavas ve zor top kapiyiorlar, da costa ise hizli ve sert oynayan bir oyuncu ve top gecerse adami gecit vermiyior : ) |
Biz zaten ilginc bir takimiz hivbir macta olmayanlar bizim macta oluyor..
|
[QUOTE=Sivasli010;877960]Sivasspor takiminda ilginc bir statistik var, ligde atilan 8 golun dortunu defans oyunculari atti
Sivassporda atilan goller boyle: Manuel Da Costa: 2 Gol aatif: 2 gol Utaka :1 gol umit kurt: 1 gol Cicinho: 1 gol Burhan: 1 gol Boyle bakinca acilen iyi bir forvet lazim:D bu gidiste utaka degil djebbour degil da costa gol krali olucak :)[/QUOTE] bu hafta bir gol daha atti da costa:) Gol krali olucak aslanim benim |
Evet Defansımız çok gol atıyor AMA çokta gol yememize neden oluyor...
6 maç 12 gol...Maç başına 2 gol yiyoruz.Bu çok fazla... Özellikle Costa defansta zaaf gosteriyor ve telafi için gol atmaya oynuyor... Çözüm Defans düzeninde değişiklik yapmak..Navratil 'e yer vermek..Costa'yı ve umit'i dinlendirmek..Murat'a şans tanımak....Cicinho'ya asıl görevinin sağbek yani defans olduğunu hatırlatmak.. Ziya'yı da forma sokmak... Son olarak iyi bir kesici ön libero ile oynamak... |
Ben de Murat Akça'nın bazen Ümit yerine denenmesini düşünüyorum. Son maçta şanssız bir penaltı yaptı ama bazen oynamasında fayda olabilir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:23. |