![]() |
Cevap: Roberto Carlos Beyaz Show’a Konuk Olacak
ıyı mı kotumu bılınmez bışey
|
[B]Süper ya.Çok güzel reklam yapıyoruz gerçekten :)[/B]
|
ne guzel bir reklam iste:D
|
[QUOTE=Poyrazcan;880053]Herkesin uykuda olduğu bir zaman diliminde mi???
Faydası ne derece olur? :-([/QUOTE] Beyaz Show u kaç bin kişi izliyor stüdyoya gitmek için bile yer bulunamıyor. girişi bile 70 tl diye biliyorum R.C sivası çok seviyorum dese biler sivas için hem maddi hem manevi artısı olur ertesi gün bütün görsel medya haber yapar .. |
insallah izleyecegiz düya markasini :D
|
Bu davetler Carlos'un ve sivassporumuzun havasını bozmaz inşallah
|
RC nin bizi en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyorum.. fenev lafı fazla konuşulmaz umarım, malum medya da istanbulun..
|
Roberto Hoca illaki beyaza Sivasspor flaması yada atkısı hediye edecektir.Ne de olsa adettentir.Fenerbahçedeki futbolculuk yıllarından,Türkiyede en çok neleri sevdiğinden,Sivasspor'a nasıl geldiğinden,Sivassporlu taraftarların kendisine olan ilgisinden vs. şeylerden bahsedilir.Sivas adının,Sivasspor adının geçmesi çok güzel.Ne olursa olsun bizi yıllardır gururlandıran,Sivassporu süper ligin önemli ve zorlu takımlarından biri yapan bu takımın öncülerine,başta başkan ve yönetim ve de emeği geçen futbolcular olmak üzere teşekkür ederiz.
|
carlosdan dolayı iyi bir tanıtım daha . reklamın iyisi kötüsü olmaz. sağolasın., iyiki varsın yiğido carlos :)
|
carlos sivası iyice tanıtıyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:05. |