![]() |
Cevap: Eşer, "Rahatsızlığım performansımı etkiledi
burhan kardeşime geçmiş olsun diyor Allah tan acil şifalar diliyorum
|
Röpörtajı akşam dinleme fırsatım oldu güzel bir röpörtaj olmuştu, Burhan kullandığı ilaçlardan dolayı bayağı etkilenmiş olacakki bu konuşmalarınada yansımıştı. Burhan'a geçmiş olsun diyor o eski günlerine tekrar dönmesini diliyorum.
|
[B]Geçmiş olsun Burhan`ım.Bu halde zorlamasaydın kendini keşke ama neyse.Başarıların devamını dilerim.[/B]
|
Burhan kardesıme gecmıs olsun dıleklerımı ıletıyorum...rahatsızlıgına ragmen cıcınho nun ardından lıgde en cok asıst yapan futbolcu cıcı 5 burhan 4 asıst
|
Gecmiş olsun Burhanım. Burhan geldiginde Ermanı unuturuz demiştim. Nitekim oynadıgı futbolla verdigi mücadeleyle gönlümüzde taht kurup takdirlerimizi kazandı. ALLAH acil sifalar versin Burhan. Senden cok seyler bekliyoruz bunu unutma.
|
[B]Maçtan sonra kulübede ve antrenmanda kafasını sarmasından bir rahatsızlığı olduğunu tahmin etmiştim ama böyle bir şey olduğu aklımın ucundan bile geçmemişti. Geçmiş olsun Burhan İnşallah tez zamanda eski performansına kavuşursun. Ayrıca bir başka noktaya da değinmek isterim başka bir futbolcu olsa bu şekilde oynamayabilirdi fakat Burhan bu şekilde bile sahaya çıktı. Belki eski Burhan kadar etkili olamadı ama hiç kimse de sahada koşmadı,mücadele etmedi diyemez. Bize böyle futbolcular lazım işte. Helal olsun sana Burhan senin bu takımda her zaman kredin var. Tekrardan geçmiş olsun.[/B]
|
Demekki aslını gerçeğini bilmeden eleştirmek doğru değilmiş. gıyabında konuşup günaha girmemek lazımmış.
Burhan geçmiş olsun kardeş, bilmeden eleştirilerimizden dolayı hakkını helal et. |
geçmiş olsun yiğido seni seviyoruz
|
Önce geçmis olsun diliyorum.
Teknik heyet ne ise yarar bu durumlarda onuda anlamakta güclük cekiyorum. 3-4 Haftadir Burhan sahada resmen Sürünüyordu madem adam Hasta ne diye oynatirlarki neden Seyircinin hedefi yaparlarki anlamak mümkün degil. |
Acaba bu hastalığı hangi dönemler içinde gerçekleşmişti, hiç haberimiz yoktu. Büyük geçmişler olsun. Bu seneki performansının tamamı fena değildi demekki hasta olmasa daha müthiş şeyler yapabilecekti
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03. |