SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor, renk katacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37214)

Besyo_cu 22.11.2013 16:15

Cevap: Sivasspor, renk katacak

[QUOTE=Salim58;885596][B] Bakan Bağış, “İsmail Başkan da dedi; ‘Galatasaraylı olmama rağmen Sivasspor’un yarın Galatasaray’ı yenmesini ümit ediyorum’ diye. Sadece ümit etmekle kalmadı, Sivas’ın gerçekten güç veren cevizi ve balını beraber yedirdik. Sivasspor Allah’ın izniyle bu işi bitirir.” diye konuştu.[/B]

CHA
[/QUOTE]

[B]Sayın Bakan'ın İsmail Başkan diye hitap ettiği kişi İsmail Erdem, İsmail Erdem'de Sivas Platformu başkanı... Sivas Platformu başkanı bile rahatlıkla Galatasaraylı olduğunu söylüyorsa ....... !!![/B]

Rallim58 22.11.2013 16:32

[QUOTE=Besyo_cu;885599][B]Sayın Bakan'ın İsmail Başkan diye hitap ettiği kişi İsmail Erdem, İsmail Erdem'de Sivas Platformu başkanı... Sivas Platformu başkanı bile rahatlıkla Galatasaraylı olduğunu söylüyorsa ....... !!![/B][/QUOTE]

[B]İsmail Erdem, İstanbul'da Sivas denilince akla gelen ilk isimdir...

Sivas Platformunun başkanlığını yürüten, Sivaslı olduğu her platformda bilinen, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Sn. İsmail Erdem'in; Galatasaraylı olup,

SİVASSPORLU OLMAMASI ÜZÜNTÜ VERİCİDİR...[/B]

34MUAMMER58 22.11.2013 20:12

[b]futbolcular yoktu,sadece r.carlosu gördüm,r.carlosa ilgi büyüktü adam ula ben nereye geldim diye düşünmüştür ,hafta sonu daha kalabalık olur bugün bile bayağı kalabalıktı,sivasspor stantı bom boş diyebilirim,[/b]

Abdullah DuMaN 23.11.2013 14:54

Bir başkadır feshane günleri :)

favori58 23.11.2013 16:22

[QUOTE=Rallim58;885605][B]İsmail Erdem, İstanbul'da Sivas denilince akla gelen ilk isimdir...

Sivas Platformunun başkanlığını yürüten, Sivaslı olduğu her platformda bilinen, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Sn. İsmail Erdem'in; Galatasaraylı olup,

SİVASSPORLU OLMAMASI ÜZÜNTÜ VERİCİDİR...[/B][/QUOTE]

Bende ismail başkanı taktir edenlerdenim ama ne yazıkki tipik bir sivaslı gibi davranıp böyle bir gafa imza atmış çok üzüntü verici bir durum çoookkk..

58svs58 25.11.2013 13:45

dün feshanedeki kalabalık tam bir fiyasko idi. siyasi şow yapandan ne idiğü belirsiz ürünleri sivas adına satmak, sonra bunu yiyipde maşallah sivasıma diye ne yediğini bilmeden sivasa yakıştıran, ne ararsan vardı ama ojinal iki sivaslı vardı biri kangal köpeği, diğeride balıklar idi.

tekdoktiri 25.11.2013 14:35

ya bunlarda milleti kullan maya çalışı yor ya siyaset farklı birşey

4eylül 25.11.2013 20:03

her nedense istanbulda sivasa fazla ilgi gösterilmiyor

58svs58 04.09.2014 11:16

Bu Feshanedeki memleket günleri sıktı artık. İşportacıların en rahat çalıştığı yer olmuş, sivasla alakasını çözebilen varsa buradan anlatsın. standlarda kızlar var üzerlerinde kına gecelerinde ve çeyiz günlerinde giydikleri bindallı türü elbise var, ben sivasta 30 sene yaşadım böyle gezen bir kız görmedim. Sivasımızın Köfte ve etli ekmeği seviliyor diye 3 köfte yanında ne tuz-biber ne soğan-domates var 10 lira birde azarlıyor satan kişi hadi abi hadi abi diye. Etli ekmek donmuş bedava yersem ********im o kadar kötü 10 lira. Turşu ve tereyağı kapan gelmiş menşei belli bile değil. omuzuna Kırmızı-Beyaz kaşkol takan kral sivaslı olmuş ama nedense yukarı tekke nin yerini bilmiyor. Kravat takan üç-beş kişi farklı farklı köşede birbirlerine plaket veriyor ve her sene aynı sahne. Sivas ne kazandı diye sorsan elde var sıfır derim. Yemişim böyle tanıtım gününü. birisi termal devre mülk satıyor sakaryanın bir köyünden. birisi sarımsak getirmiş bilmem hangi ilden, birisi erzincan pestili satıyor. Bu taşın altına elini sokan kişiler iyi niyetli ama, niyet suistimal edilmiş. Kimsenin hiç gelmediği, suyunu içmediği, havasını teneffüs etmediği sivasımı böyle rencide edemez. Yani sivası tanımayan eşimize dostumuza gerçek sivasın bu olmadığını izah etmek için enerji harcamak zorunda kalıyoruz. Bilmem anlatabildimmi.

Divriği58 04.09.2014 15:12

[QUOTE=58svs58;919087]Bu Feshanedeki memleket günleri sıktı artık. İşportacıların en rahat çalıştığı yer olmuş, sivasla alakasını çözebilen varsa buradan anlatsın. standlarda kızlar var üzerlerinde kına gecelerinde ve çeyiz günlerinde giydikleri bindallı türü elbise var, ben sivasta 30 sene yaşadım böyle gezen bir kız görmedim. Sivasımızın Köfte ve etli ekmeği seviliyor diye 3 köfte yanında ne tuz-biber ne soğan-domates var 10 lira birde azarlıyor satan kişi hadi abi hadi abi diye. Etli ekmek donmuş bedava yersem ********im o kadar kötü 10 lira. Turşu ve tereyağı kapan gelmiş menşei belli bile değil. omuzuna Kırmızı-Beyaz kaşkol takan kral sivaslı olmuş ama nedense yukarı tekke nin yerini bilmiyor. Kravat takan üç-beş kişi farklı farklı köşede birbirlerine plaket veriyor ve her sene aynı sahne. Sivas ne kazandı diye sorsan elde var sıfır derim. Yemişim böyle tanıtım gününü. birisi termal devre mülk satıyor sakaryanın bir köyünden. birisi sarımsak getirmiş bilmem hangi ilden, birisi erzincan pestili satıyor. Bu taşın altına elini sokan kişiler iyi niyetli ama, niyet suistimal edilmiş. Kimsenin hiç gelmediği, suyunu içmediği, havasını teneffüs etmediği sivasımı böyle rencide edemez. Yani sivası tanımayan eşimize dostumuza gerçek sivasın bu olmadığını izah etmek için enerji harcamak zorunda kalıyoruz. Bilmem anlatabildimmi.[/QUOTE]

[B][I]Saygı değer büyüğüm, ellerine kollarına sağlık. harika bır yorum yapmışsın.[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:19.