SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Skandal Atama! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37243)

sivasfutbol 27.11.2013 14:23

Cevap: Skandal Atama!

arkadaşlar sivasta federasyonu protesto etmek için imza kampanyası düzenleyelim toplanan imzaları başbakana ve meclise göndersek olmazmı bence güzel olur birileri bu konuya el atsa faydası olur diye düşünüyorum

sıvaslıgenç 27.11.2013 14:26

[QUOTE=sivasfutbol;886609]arkadaşlar sivasta federasyonu protesto etmek için imza kampanyası düzenleyelim toplanan imzaları başbakana ve meclise göndersek olmazmı bence güzel olur birileri bu konuya el atsa faydası olur diye düşünüyorum[/QUOTE]

O iş çok çetrefilli olur en iyisi binlerce kişiyle toplanıp TFF binasına yürüyüp gerekli tepkiyi göstereceksin he bizim Sivaslılar gelirmi hayatta gelmez bak Trabzona İstinyeye 10.000 kişiyle çıkarma yaptılar resmen tutkunluk budur.

chatlaq 27.11.2013 14:57

Bu ******* halistende ********. Belediye maçında katliyam yapmıştı
Umarım sivasta da aynısını yapmaz yoksa o maçta olaylar çıkar.

Trabzon *** bu.

CMYOCILGINYİDO 27.11.2013 16:12

işte bu sefer kıyamet kopar valla ne pahasına olursa olsun sahanın içine iner o hakeme bir güzel dayak atarım. yeter artık tak etti...

cemahmety 27.11.2013 17:18

MHK gizli kapaklı olarak bize savaş açmış durumda, Biz futbolumuzla bunları yendiğimiz takdirde başarılı olamazlar, Elimizden geleni yapmak zorundayız

DOGU_BEY 27.11.2013 17:45

[B]mahsus yapıyor bu dümbükler cidden bizim sabrımızı sınıyorlar...gelin bakalım gelin siz de gelin, bütün salyalarınızı akıtarak gelin...ama unutmyaın ummadığınız bir tokatla yerle bir olabilirsiniz..boşa söylememişler yumuşak huylu atın çiftesi pek olur diye...[/B]

58megayigido 27.11.2013 18:37

Bu maca mueat akca kirmizi gormese iyi ozaman :)

Del Piero 27.11.2013 18:45

[B]Vallla bugün tff telefonla aradım bu atamayı çok sert bir dille eleştirdim ve açık bir ihbarda bulundum eğer bu maçta aynı hakem hataları olursa bunun sorumlusu mhk ve tff'dir dedim tıpkı bjk gs maçındaki gibi taraftarların sahaya ineceğini ve sonuçlarının çok kötü olacağını dile getirdim umarım faydası olur gerçektende bu maçta yapılacak hakem hataları telafisi olmayan sonuçlara neden olabilir çünkü artık bardak doldu heran taşabilir....[/B]

A.Turan Korkmaz 27.11.2013 18:45

Tahriklere kapılmayalım. Kötü tezahürat ve sahaya bir şey atmaya kalkana engel olalım. Biz Allah'ın izniyle bu maçı alacağız. Bu oyunları daha evvel de çok gördük, yaşadık. Sinir harbinde sakin kalan kazanır.Biz 4 Eylül stadımızda taraftarımızla rakibimizi evire çevire yeneceğiz.
Bu maçla başlayacak yeni galibiyet serimiz sezon sonuna kadar sürecek.

muspol58 27.11.2013 19:02

masa başı oyunlar gs maçıyla başladı devam edecek gibi de gözüküyor anlaşılan önce hakemleri sonra da rakiplerimizi yenecegiz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:34.