SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-0 Silivrispor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37253)

A.Turan Korkmaz 30.11.2013 23:35

Cevap: Sivasspor - Silivrispor

Taraftar grupları dışındaki seyircilerimizi harekete geçirmek için yenilikler düşünmeliyiz. Çünkü,ancak elimizdeki malzemeyi iyi yönlendirerek iç sahada rahat edebiliriz. Mevsim kış olduğuna göre, 'ATKI' üzerinden gidelim diyorum. İlk iç saha maçından itibaren 'ATKINLA GEL' kampanyası yapıp, özellikle maraton tribününde farklı varyasyonlarla 'ATKI ŞOV' ve beraberinde güzel tezahüratlarla tribünde birlik beraberliği sağlamalı ve yekvücut olmalıyız ki gücümüzü en üst düzeyde gösterelim. Bugün, Bundesliga'da Mainz-Dortmund maçında evsahibi takımın tüm tribünleri kırmızı beyaz formalarıyla gelmiş, aynı renkteki atkılarını hem sallıyor hem de şarkılarını söylüyorlardı. Bizim tribünlerimiz de öyle olmalıdır.Ve şimdi bunun tam da zamanıdır.

psychology58 01.12.2013 00:35

Ankaragücü maçında olanlar unutulmadan bu maça ciddi şekilde hazırlanılmalı. Eğer o maçta ki laubali tavrımız bu maçta da devam ederse o gün kadar şanslı olamayabiliriz.

A.Turan Korkmaz 01.12.2013 14:08

Öncelikle Çarşamba günü saat 5'te stadda olmak istiyorum. Resmi ürün Sivasspor atkımı da alıp maça geleceğim inşallah.
Bu maçın en sevindiğim yanı kadroda yer bulamayan oyuncuların maç eksiklerini kapatmaya yarayacak olması. İnanın Antalyaspor maçında bir korneri bile düzgün kullanamadık. Garibim Navratil, her köşe atışına rakip kaleye geldi. Ne var ki,penaltı noktası civarına bir yüksek top atamadık. 3-4 tanesi zayıf , ön direkteki rakibe gitti, biri de kalecilerinin kucağına. Olumlu kullanamadık. Aksine, Antalyaspor'un bütün duran da topları tehlikeli oldu.
Kupa maçı yetmez, teknik heyetin özellikle yedek oyunculara sürekli A2 ve belediyespor takımlarıyla maç yaptırması lazım. Daha çok cezalarla karşılaşabiliriz. Her oyuncumuzun hazır olması gerek.
Silivrispor maçında en azından maraton tribünümüzün tam dolu olmasını ve güzel bir galibiyetle moral bulmamızı umuyorum.

Rasimsivasli 01.12.2013 17:24

kim 2 kisi silivrispor kazanir yazmis onu yazan yuhh derim baska demem demekki icimizde casus ve hain kisi varmisda haberimiz yok ankete bir bakarmisiniz arkadaslar rica ediyorum ayip ya bu kisi kimse defolup gitsinler sayfamizdan hainler sizi istemiyoruz

Sivasli010 01.12.2013 20:57

[QUOTE=Rasimsivasli;887104]kim 2 kisi silivrispor kazanir yazmis onu yazan yuhh derim baska demem demekki icimizde casus ve hain kisi varmisda haberimiz yok ankete bir bakarmisiniz arkadaslar rica ediyorum ayip ya bu kisi kimse defolup gitsinler sayfamizdan hainler sizi istemiyoruz[/QUOTE]

Kardes bazen yanliskla oluyor, 1kere bende ssin rakibine basmisdim yanislikla boyle seylere takilmamak lazim :)

Ama bu kez ben yanliskla basmadim :D sivasspora basdim

Rallim58 01.12.2013 23:12

ZTK [B]4.[/B] turda Sivassporumuzla eşleşen Silivrispor,

[B]4[/B] Aralık 2013 Çarşamba günü

[B]4[/B] Eylül Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın sonucunun,

[B]4[/B]-0 olması dileğimle...

alemdarlar 02.12.2013 03:37

silvrispr maçını rahat alirizz.

adres58 02.12.2013 06:53

Kırmızı ve Sarı kartlarımız bu maç ile cezalarını tamamlayacak ve güzel bir antreman olacak onlar için. Ciddiye almalı ve Beşiktaş maçına konsantre olmalıyız. Beşiktaş seyirci ile iyi oynayan bir ekip. bunu FB maçında gördük. 2 haftadır mağlub ediliyoruz!!!! bu maçta telafi edip yukarı ile bağlarımızı koparmamalıyız...

58YIGIDO58 02.12.2013 08:40

[QUOTE=adres58;887139]Kırmızı ve Sarı kartlarımız bu maç ile cezalarını tamamlayacak ve güzel bir antreman olacak onlar için. Ciddiye almalı ve Beşiktaş maçına konsantre olmalıyız. Beşiktaş seyirci ile iyi oynayan bir ekip. bunu FB maçında gördük. 2 haftadır mağlub ediliyoruz!!!! bu maçta telafi edip yukarı ile bağlarımızı koparmamalıyız...[/QUOTE]

Aynen öyle abi bu mac cok onemli 1 0 olsun bizim olsun :)

Salim58 02.12.2013 12:04

[B]Hakem Hüseyin Sabancı.

Biletler 2-5-10 TL den satışa çıktı.

Gurbetteki yiğidolar için maçı A Haber canlı yayınlayacak :)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53.