![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Anlatacak çok şey var....
1-Takım hala Halis Özkahyanın enkazlarının moral bozukluğunu daha üzerinden atamamış göründü. Futbolcu psikolojisini iyi bilirim. Eyvah şöyle olacak böyle olacak stresini maç içerisinde üzerinden silkelemesi çok zor olur. 2-İlk yarı çok kötü başladık. Özellikle Aatıf ve Ümit Kurt bu maçın her periyotlarında kötüydü. Birisi ben Puyolum diyor diğeri Messi... Yok kardeşim biriniz Ümit diğeriniz Aatıfsınız. Eccük takım oyununa yönelin, defanssanız o statüde oynayın, orta sahada oynuyorsanız ona göre... Belki Kadirin çizgisi belli, belki topda kaybediyor ama pozisyonun ne olduğunu çok iyi biliyor. Sizde ona göre oynayın. 3-Adem ve Ziyanın yokluğu bu kadarmı belli olur bir takımda... Orta sahada top kayıplarımızda şöyle bakıyorum 5/1 kalıyoruz. Özellikle ilk yarı çok sırıttı bu durum. Hal böyle olunca trene döndü koridor. Aydın ise mevkisinin bir adım gerisinde defans bölgesinde mücadele etti. Adım Hıdır elimden gelen budur. Fazlasını zaten beklemiyoruz. Ama bir Cicinho varki adam gerçekten topçu. Klas zeka sukunet ne ararsanız var. Maşallahı var. Veee birde Da Costamız var ki aman aman. El yakar gönül fetheder. Tek kelime ile muhteşem. 4-Eveeet gelelim forvete... Salla salla vur duvara. Ne Utaka nede Djebbour iyi çıktı. 13 hafta geçti dişe dokunur hiç bir numara göremedik maalesef. Bu takımın forveti bunlar deseler; Vallahamı diye tepki verecekleri bir durum hasıl olmuşken, gel görki sorun bize; İçi beni dışı sizi yakar misali hiç bir şey yok. Forvet dediğin bir maç iki maç kurtarır abicim, ama nerdeee.. Bizimkilerin dermanı yok. 5-Korcanın maşallahı var. Herhalde bir kaç maç tolerans daha ekledi üzerine. Adam resmen ilk yarı bizi ipten alan pozisyonlar çıkardı. Allah onuda nazardan saklasın. 6-Hocamız her zamanki gibi sakin, centilmen ve ağır başlı. Ama oyuncu değişikliğinde biraz yavan. Gerçi takımın hüviyetini bizlerden çok o iyi biliyor. Biz böyle ahkam kesiyoruz ama belkide adamın ismi var cismi yoksa ne yapsın... 7-Murat hocamız bir ara röportajında transfer konusuna değinmiş, biz kimseyi yollamak istemiyoruz demişti. Gerçi devre arasında iy oyuncu bulmak çok zordur ama ben inanıyorum ki şu ligleri sona eren Brezilyadan Refikden de Utakadan da iyi bir forvet bulur. 2 yanlış bir doğruyu götürür misali ayağına geleni çatala takmasını değil sadece dürtüp içeri atması bize yetecektir. Kısaca maç iki versiyon oynandı. Birinci devre farklı yenilebilirdik. Ama ikinci devre toparladık. Bu defada biz alabilirdik maçı. Durum nötrleşti ve berabere bitti. |
[B]Seni düğünümde oynatmam Rafik.Kaybol git bu takımdan.Ayrıca Utaka burası Sivasspor.Aklınızı başınıza alın.[/B]
|
Özellikle maçın ilk yarım saatinde gözlerime inanamadım SİVASSPORumuz bu olamaz dedim şansında yanımızda olmasıyla fark yemedik sonra toparlandık hatta önede geçebilirdik ancak bu skorda deplasmanda fena sayılmaz.
defans ve orta saha cok hata yaptı bugun iyiki facia yaşamadık... |
[QUOTE=Besyo_cu;888032][B].........................
Eren, Ziya'nın yoklugunda bile oynamayacaksa neden alındı ? Kim aldı ??? ..................................[/B][/QUOTE] [B]35'lik dedik gönderdik, yerine 32'lik "genç" Eren'i getirdik... Kendi adıma Hayrettin'den özür dilemek isterim... [/B] |
FORVET FORVET FORVET! Bu takıma GS maçından sonra bir haller oldu. Tamam
eksikler vardı ama boyle oyun disiplininden kopuk karman çorman da oynanmaz. Bu takımın yüz karası forvetleri de cabası. Bizim puan almamız için ya Aatıf'ın yada stoper olan Da Costa'nın mı gol atması lazım. Utanmaz herifler ligde ilk 5 ilk 6 içinde olan takımın forvetleri olarak 2'şer golünüz var ayıp be. Da Costa'nın bile 4 golü var o çocuktan biraz ibret alın. Djebbour efendi o son pozisyonu harcayıp maçı bitirmezsen sen dah ne işe yaracaksın bilmiyorum. Her topu kaybeden ne olduğunu anlayamadığımız Utaka senin bu takımda yerin yok. Yönetim bu takıma ADAM GİBİ bir forvet şart şart şart! Bjk 1-1 SİVASSPORUMUZ. Gol; Da Costa |
Bize bir tane çok iyi bir forvet lazım.. Bu forvetlerle olacak iş değil. Alışma dönemi felan geride kalmasına rağmen hikayeler.. Birde neden Aydın sol bek oynuyor ? Eren Aydın oynasın ? Eren Aydın oynasa belki ilk yarı bu kadar pozisyon vermiyecekti üstüne belki o kanattan Aydın ile pozisyonlar bulacaktık. Ziya önemli bir eksik ama bir Ziya'nın yokluğu takımın kimyasını bu kadar bozmamalı. Aatif ortasaha oynuyor, Aydın bek oynuyor. Forvet desen yok. Eee kim gol atacak ? İlk yarı en az 3 olurdu.. Acilen devre arası 1 forvet lazım. Eğer Eren Aydın, Ziya'ın yokluğunda oynamıyacaksa o bölgeyede 1 tane takviye lazım..
|
Bir puan iyidir. Dejebur 87 de bencil davranmasaydı galiptik. Yola devam.
|
Şu takıma bir adam gibi forvet alın yeter artık Mehmet Yıldızdan balili den sonra resmen kafa ağrıtmayan bir forvet bulamadık!
|
Maça iyi başlamadık iyi başlasaydık ilk 30 dk sahada yoktuk o 30 dakika olmasaydı maçı kazanabilirdik ..
Neyseki 1 puanı aldık rafik ve atıfın kaçırdığı pozisyonlarda deli oldum oda kaçarmı .. yazık utaka kamille çok takılıyor mu acaba aynı onun gibi bi oynuyor bi duruyor bize yaramaz bu oyuncu alıcısı varsa satılsın bence .. Bu arada hakemi de söylemeden edemeyeceğim Mükemmel yönetti tebrik ederim .. |
[B]Bu beşiktaşa karşı alınan 1 puan kötü ama deplasmanda alınan 1 puan iyidir Rafik bizi resmen 3 puandan etti
Burhan ve Aatıf çok kötüydü bugün ümitte çok hata yaptı [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |