![]() |
Cevap: Toraman Sivasspor Yolunda
Affetmek büyüklük diye bir söz var,bizde affedici olalım ki affa layık olalım.
|
İbrahim toramana bende olumlu bakmıyorum ancak eğer başkan alacağım diyorsa mutlaka kulağını çeker ve adam gibi oynar. bu konuda yönetimin alacağı karara güveniyorum.
|
şu adamı hayrettın ıle kıyaslayanlara şaşırıyorum !! Yıllarca oynadıgı takımda emegının hakkını vermıs bır adamdır TORAMAN.. Tecrubesıyle takıma fayda sağlıcagı kanaatındeyım ıns gelır ..
|
Gecmiste Sivasa karsi, Sivasspora karsi olumsuz hareketleri olmus olsada iyi bir futbolcu. Bunu inkar edemeyiz.
Insallah bu transfer gerceklesir, Ibrahim de Sivaslilardan, Sivasspordan özür diler ve bu darginlikta bir son bulur. Oyunucu olarak defansin her bölgesinde ve defansiv ortasahada oynayabilecek iyi bir yedek. Defans oyunucularimizin kart görme ihtimalinin yüksek oldugunu düsünürsek, böyle cok yönlü, tecrübeli ve takima liderlik yapabilecek bir yedek bulunmasi büyük avantaj. |
bu adamı istemeyenleri anlamış değilim tamam bjk sivas maçlarında agresif davranıyor ama adama demezler mi her maç hırslısında sivas maçında niye böyle davranıyon diye lütfen biraz empati yapın kendi kardeşiniz bjk nın kaptanı olsa bir sivaslı olarak gurur duymazmısınız veya böyle eleştirirmisiniz asla adam sadece stoper değil ön libero sağ açıkta oynuyor bizim için çok faydalı bence sahip çıkılmalı
|
Ne diyecegimi bilemiyorum
Bir yandan böyle öbür yandan öyle.. Hayirlisi neyse o olsun |
beşiktaşın son 10 yılda yediği gollere bakın... yarısında toraman ın imzası vardır... costa gibi genç yürekli adamlar lazım...
|
Bence gelmese daha iyi bizim ümit i elimizde tutmamız lazım.
|
gelmez o 2008'deki maçtaki olaylar ve 58 numarayı çıkartması daha sonrada 58 numarayı giyeceğine söz verip giymemesi var hangi yüzle gelecekki
|
kendisini yıllardır tanıyorum çok sevdiğim bir abim. inşAllah takımımıza gelir. ben de yazın askerden döndükten sonra muhakkak yanına gideceğim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:16. |