SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ne Zaman Alınacak Bu Forvet! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37426)

34MUAMMER58 14.01.2014 20:53

Cevap: Ne Zaman Alınacak Bu Forvet!

[b]ahlarla ,vahlarla bu gruptan çıkamayıp ,ligdede zirveden iyice uzaklaşıp ,transfer günü bitimine 1 2 gün kala BOMBAyı patlatırız heralde,100 bin € için hamdallahı elinden kaçıran ,kazma oyunculara milyon dolar ödeyip geri ülkesine yollayan yönetim bu işi biran evvel halletmeli ,nekadar gecikirse sivasspora okadar zararı olur ,görünen köy kılavuz istemez bu takıma adam gibi golcü lazım [/b]

Has Sivas`li 14.01.2014 20:54

[QUOTE=Morten58;892067]Takim hazir, son vurus iyi olan Forvete gerek yok , C.Domingo.[/QUOTE]

[B]Gercekten saka gibi[/B] ama olayin kötü tarafi bunu söylerken cok ciddiydi :mad::mad::mad:

Morten58 14.01.2014 20:55

[QUOTE=poolat58;892068]o zaman o adamı bosuna calıstırıyoruz, futboldan anlamdı bellı, morten kardes sagır sultan duydu bunlar duymaz oldu forvet ıhtıyacını.[/QUOTE]

vallahi bilmiyorum.

Ama benim siniriimi bozanlar ... su Hakan Can s..... si .

Neymis Galasaray acik ara favori.

Roberto Calos lisansiz td oldugunu söylüyor . Diger hocalara haksizlik diyor , sonra ben R.C nin basarili olacagini aklimdan bile gercirmezken , Sivasspor cok iyi oynuyor . R.Carlos cok iyi futbol oynattiriyor diyor.

Lan yeterrrrrrrrrrr.

sivasfutbol 14.01.2014 21:02

atıfın forvet olarak oynadğı bütün maçları kaybetti yazık oluyor sivasspora görün artık takımın bir tane değil 2 tane forvete ihtiyac var alın artık şu forvetleri.

poolat58 14.01.2014 21:12

Allah korusun kupadan elenip, ligde de 8-10 a dustukten sonra, ıstersen ıbrahımovıcı getır neye yararkı, bunlara suan hersey toz pembe gorunuyor, gercegı gormek ıstemıyorlar. Herseyı berbat ettıkten sonra akılları baslarına ancak gelır ama ısısten gecer. :(

58YIGIDO58 14.01.2014 21:36

forvete ihtiyacimiz yok

batur0658 14.01.2014 21:51

Biraz agir olacak ama takima bir forvet almamak ihanettir acik ve net .cunku takim iyi gidiyor eksik gozumuzun onunde forvet yok .e sen bu forveti almiyosan yada alamiyosan kusura bakma gardasim ama bunun adi benim lisanimda ihanettir.yada sen takimin basarili olmasini avrupaya acilmasini istemiyosundur bunun baska izahati yok....

favori58 14.01.2014 22:06

Mecnun başkan sende gördün artık, utaka dan jeburdan bize fayda yok,bursa yenilgisi bazı gercekleri gösterme bakımındanda iyi oldu bir bakıma.

PETKOVİC 14.01.2014 22:08

transferde aceleci davranmıyoruz.. müstehak bize kusura bakmayın hazır olmayan ve 17 18 yaşında birçok oyuncusuyla oynayan bir takıma yeniliyoruz üstelik fizik olarak hazır olduğumuz halde

Esrarenqiz 14.01.2014 22:11

Bize kalu uche tarzı bir santrafor lazım. Pasları yerini bulan, arayan, kovalayan, hızlı, bitirici...

Kasımpasaspordan katarda bi takıma transfer olan kalu uche mutsuz oldugunu ve turkıyeye donmek istediginı belirtmiş. Artık yap bi guzellik yoneyim. Omotoyossi, Hamdallah 100 bin Euro için elimizden kacırdık bunları unutturun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:13.