SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37479)

u2sivasspor 26.01.2014 15:32

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Takım olarak kayseriden kat kat iyi oynadık ilk yarı çok fazla pozisyona girmesekte girdiğimiz pozisyonları gole çevirsek durum farklı olabilirdi aatıf kupa maçlarından sonra daha iyi toparlanmış durumda hakan çok etkisizdi bugün ikinci nerdeyse adını duymadık
tüm takıma ve taraftara çok teşekkür ediyorum harika bir maçtı[/B]

burak58as553 26.01.2014 15:32

Twitter'da Sivasspor galibiyetinin yankıları :D

[B]Mehmet Ali UZUN ‏@Malithelong 2 dk.
Dakika 81 Sivas 2-0 önde. Taca doğru giden topu Korcan koşarak yakalıyor ve hızlıca oyuna sokuyor. Atağın devamında skor 3-0 a geliyor.

Mehmet Ali UZUN ‏@Malithelong 34 sn.
2-0 öndeyken bile golü düşünüyorlar. Carlos Sivas'ta çok kalmaz lisans sorunu hallolunca Avrupa'nın kalburüstü takımlarından birine gider.

basstone ‏@basstone55 3 dk.
Aga Sivas-Kayseri maçlarında Sivasa, Liverpool-Chelsea maçlarında Liverpool a vermişimdir hep... Hiç şaşmaz net...

Sezer Başoğlu ‏@Lukaku1907 7 dk.
Sivas bu sene harika oynuyor..Carlos takıma bissürü teknik adam getirdi bu sene avrupaya giderler

FB S.B.DAĞ ‏@sb_dag 21 sn.
Sivas çok ayıp ettin.tek farkla yenmek neyine yetmiyordu da kuponu tek maçtan yatırdın.Oysa once handikap oynadıydım.bile bile yattı kupon

İbrahim ‏@ibovic1907 15 dk.
Hesaplamalarımda Sivas deplasmanına beraberlik yazdım. İnşallah sıkıntı yaşamayız başka.

cihan lazoğlu ‏@ChnLzoglu 17 dk.
Kayseri küme düşer oynadıkları futbol rezalet şunuda sölemeden geçemicem sivas kasımpaşadan daha iyi takım...

Kayserispor ‏@Kayserispor45 27 dk.
Sivas taş gibi takım bizimkiler ayakta duramıyor .Hurma anana küfredesim var zor tutuyorum kendimi

zülküf ‏@zulkufkaradag 29 dk.
fenerden sonra ligdeki en iyi takım ve desteklediğim takım sivas
ersun hocadn sonra en iyi tek.dir.carlos
helal olsun on numara takım olmus[/B]

58sinan58 26.01.2014 15:33

Atıf secdelerini özlemişiz inşallah haftaya devam secdeye
Gametleee aatıffff

izmirliyigido 26.01.2014 15:34

İlk yarı tarttık, 2. yarı vurduk. Hakan 4 net gol pozisyonunu harcadı ama çok görmemek lazım, neticede forvet değil. Yine teşekkürler Hakan.

Bugün Aatıf, rahatlatan isim olurken, Ziya şimdi tam bir yiğido oldu gol atarak. Ben OLDONİ'den de PUYOL AHMET'ten de ümitliyim. İnşallah faydaloı olacaklar göreceksiniz.

.

Morten58 26.01.2014 15:37

[QUOTE=izmirliyigido;894319]İlk yarı tarttık, 2. yarı vurduk. Hakan 4 net gol pozisyonunu harcadı ama çok görmemek lazım, neticede forvet değil. Yine teşekkürler Hakan.

Bugün Aatıf, rahatlatan isim olurken, Ziya şimdi tam bir yiğido oldu gol atarak. Ben OLDONİ'den de PUYOL AHMET'ten de ümitliyim. İnşallah faydaloı olacaklar göreceksiniz.

.[/QUOTE]

Aynen abi , gecen sene Akhisar'a atmisti gerci ama Kayseri koyarak tam Yigido oldu dedigin gibi.

Ve Pedro Oldoni golü kesinlikle ofsayt degildi. Ve bence kumasi iyi bence fayda sagliyacak , bosuna okadar laf attilar veya elestirdiler.

58YIGIDO58 26.01.2014 15:37

Helal olsun demekki oynamak isteyince mac da kazaniliyormus. :)

58sinan58 26.01.2014 15:38

Pedronun onbeş dakikalık sivasspor kariyeri hiçte fena değil rakibe kırmızı kart ve iptal olan bir gol

GokhanTurna 26.01.2014 15:39

Takım olarak çok iyidik bugün tebrik ederim bütün futbolcularımızı.
Yeni transferler faydalı olacaktır eminim. Çok iyi gözüktüler oyuna girdikten sonra.

burak58as553 26.01.2014 15:40

[B]3 puanı 3 golle alarak 3.sıraya çıktık :D[/B]

58sinan58 26.01.2014 15:40

Maçtan önce önyargıyla baktığımız Fırat bugün iyi maç yönetti

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:01.