![]() |
Cevap: "Mahçup oldum"...
asıl mahcup olması gereken varsa o tezahuratı yapan ve yaptıran krolardır
|
Otyakmaz'ın sözleri şöyle: "Fenerbahçe’yi 2 sene yendik ya da puan alarak şampiyonluktan ettik. Galatasaray ise ofsaytla hakem hatalarıyla bizi içeride dışarıda yendi. Fenerbahçe konusunda neden eleştiri alıyoruz anlamıyorum.
Galatasaray’a 1500 bilet verdiğimiz oldu. İnsanlar şehri görsün, gelsin köfte yesinler istedik. Fenerbahçe’ye verdiğimiz 850 biletten rahatsız olanlar var. Ne yapayım, gardiyanlık yapıp Sivasspor taraftarından başkasını stada mı almayayım? Aziz Yıldırım için yemek yememiz bile polemik yapılıyor. Biz şehrimize gelen tüm takımlarla yöneticileriyle yemek yiyiyoruz. Yemek vermesek al başına bela. Ne yapalım? Aziz Yıldırım Sivasspor taraftarından şikayette bulundu. Doğru mahcup oldum. Biraz mantıksızca oldu. Eğer bir sorunumuz olsa, ben o insanlarla masaya, yemeğe oturmazdım. Biz onlarla kader birliği yaptık. Ama Sivas’ta Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları da var ve onlar rakiplerine karşı Sivasspor’u destekliyorlar. Bir grup taraftarın bu tezahüratı yaptığını düşünüyorum. Aziz Yıldırım devre arasında gergindi. Konuştuğu her yerden penaltı cevabını almıştı. Televizyonlara yaptığı açıklamanın benzerini bana da söyledi. Egemen’in pozisyonunu bir kamerada izledim faul yok gibi. Ama başka iki kamerada da kalça teması olduğu görülüyor. Faul ve sarı kart normal. Egemen’in o pozisyonda frenleri patlayınca da kırmızı kartı gördü. Penaltı konusunda ise konuştuğum 100 kişi de penaltı dedi. |
Cevap: Otyakmaz'dan Carpici Aciklamalar
[B]SİVASLI yalakalar ortalığı karıştırdılar[/B]
Nasıl bu maçta Şenerbahçeye karşı Bizi destekleyen yalaka sahte SİVASLI olan yani Cinconu sekiztaşı düşünürek destekleyen oldular [B]Ve önümüzdeki haftalarda Nasıl bu maçta Bize rakip olan Sahte yalaka Sivaslılar Cincon sekiztaş maçlarında ise bizim yanmızda oturacaklar Sırf şenerbahçenin çıkarlarını düşünmek için.[/B] Bugün [B]Şike yapsana aziz yıldırım tezahuratı belli bir yerden yapıldı[/B] bu bir hem tüm tribün Bağırsa ne yazar BİZ MECNUN BAŞKANIMIZA güveniyoruz şenerbahçe sırf bizim maçla suçlanmıyor ki emenikeye teşvik gönderdiği iddasıyla suçlanıyor eskişehir ankaragücü ve bir çok maçla suçlanıyor Ayrıca Lazlar YÜZDE YÜZ ŞİKECİNİN KRALIDIR [B]Ve şunu söylüm bugün sırf cincon sekiztaş adına sevinen yalaka SİVASLILAR merak etmeyin SİZEDE SIRA GELECEK[/B] BU TAKIMIN GERÇEK SAHİPLERİ TEK TAKIM TUTAN SİVASSPORLULARDIR |
Ne zaman şu İstanbul takımlarını değilde; Sivasspor'u destekleyerek türünleri doldurup Sivas'a yakışır bir taraftar olacağız?
|
Adam sonuna kadar hakli. Sen sike var diye cikip bagirirsan baskanin bu takim icin hapiste yattigi gunlere ihanet edersin. Bu sehrin insanina yaranilmaz her seferinde soyluyorum. Ben yapilmadigina inaniyorum farzetki yapildi baskan cikip yaptik dese kendisi birkacyil yatip cikar zaten bir kismini yatti kaybedecegi cok sey yok. Takim kume dusuruldugunde kac yil alt liglerde surunecek haberin var mi bu dava baskanin degil sivasin davasidir o bagiran .... Mi tekrar super lige cikaracak. Beyin bos yere yaratilmadi insanogluna az kullanin be akilsizlar.
|
Allah akıl versin bu gerizekalı çocuklara. bağırınca eline ne geçti mangafalar.
[B]başganda daha o maratona onları almamalı.[/B]millet kombine bilet alır bunlar beleşci.hele bi de deplasmanlarda yediği haltları duysanız. Allah sizin belanızı demiyim ama bildiği gibi yapsın.istemiyom öylesi ortam karıştıran menfatçileri. |
Üzülme başkanım, yanındayız.
Bu taraftar müsveddelerinin üstünde Sivas forması olan BUKALEMUN g.saray bjk taraftarları olduğunu herkes biliyor. Dertleri Sivas değil, F.Bahçe. Aldığımız galibiyete bile Sivasımız yendiği için değil, F.Bahçe ile aralarındaki puan farkı kapandığı için sevindiklerine bizzat şahidim ... |
[B]Sen üzülme başkanım senin mahçup olduğun kadar yapılan anlamsız ve kötü tezahüratlar karşısında bizlerde mahçup olduk, bir avuç kendini bilmezin başlattığı bu anlamsız tezahüratlar Sivasspora yürekten destek veren tüm yiğidolara maledilmemeli bu çirkinliği yapanlar tespit edilmeli hukuki yönden gereken cezalar verilmeli.
Kendi sahanda kendi taraftarın kendi başkanını mahcup edecek hareketler yapıyorsa vay halimize (bu çirkinliği yapanların gerçek Sivassporlu olduğunu düşünmüyorum) gerçek Sivassporlu sadece takımını destekler bu gibi çirkinliklere karışmaz.[/B] |
Tarihe imza atan galibiyetimize gölge düşüren bu tezahürattan dolayı utanıyorum bir sivaslı nasıl böyle bir hata yaparya,derhal o taraftar grubu tesbit edilip ömür boyu stada değil stadın çevresine bile yaklaştırılmamalılar gereken cezalarda verilmeli
|
Yiğido gençlik taraftar grubundaki çocukların hiçbir suçu yok,suç onları yanlış yönlendiren sözde grup lideri ....... birinde bu .... bir daha statlara fln almasınlar...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:41. |