![]() |
Cevap: Zirveye Taşıyorlar
MÂŞALAH deyimde nazar değmesin,Aatıf ve Burhan takımı zirveye taşıyorlar ama taşırken asıl yükü yüklenen Cicinho, Ziya,Aydın, Da Costa ve Mehdi'yi unutmayalım ,tabii bunlara Korcan ,Adem,ümit,Hakan ve Cihanı'da ilave edebiliriz yoksa haksızlık yapmış oluruz,hepsin'de teşekkürler ayaklarına sağlık
|
Hemen hemen tüm maçları seyretmeye gayret ediyorum. Maalesef memleketten uzak olduğum için Stadyum ambiansında olan taraftarlar kadar olmasa da iki oyuncumuzun istatiksel olarak değil de olumsuz taraflarını ele almak istiyorum. Attıkları kadar kaçırdıkları ve şahsi oyunlarını da yenmeleri sonucunda dahada kaliteli bir takım olacağımız aşikar. Bu olayın bir yüzü diğer tarafı ise gereksiz, lüzumsuz kart görmeleri benim mideme, başıma ve dizlerime ağrı vermeye başladı. Forvetsiz oynadığımız da düşünülerek bu olumsuz davranışlardan kaçınmalı ve bu takım için hem onların hemde diğer topçularımızın akıllı davranmaları gerekiyor. Ayrıca son maçta sakatlanana kadar dikkatimi çeken de Utakanın bu takıma yavaş yavaş alıştığıda göz ardı edilemez. Onun son durumunu pek bilmiyorum ama benim ondan çok beklentim var. Bir başka durum ise kalecimiz Korcanın bir an önce sahalara dönmesi dileğimdir.
|
1 puan iyidir hemde deplasmanda
|
[b]bu sezon fark yaratan 4 oyuncudan 2 sidir burhan ve atıf biraz takım oyunu oynarlarsa dahada faydalı olacaktır,profesyonel oyuncu takımının çıkacağı zor bi deplesman öncesi gereksiz yere sarı kart görüp takımını yalnız bırakmaz [/b]
|
[B]İleri de Burhan & Aatıf,
Defansta Ziya & Cicinho[/B] |
Tacsız Kral BURHAN;)
|
[QUOTE=son;899496][B]İleri de Burhan & Aatıf,
Defansta Ziya & Cicinho[/B][/QUOTE] Ek olarak: Ileride Burhan, Atif ve Da Costa Defansta Ziya, Cicinho ve Da Costa :D :D |
2 side rakiple tartışmadan adam gibi oyunlarını oynuyorlar karşılığında ise başarı ile ödüllendiriliyorlar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:15. |