SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Roberto Carlos Umutlu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37613)

Soyözen 25.02.2014 16:14

Cevap: Roberto Carlos Umutlu

Her şeyi geçtim de, her haberde artık şunu okumaktan inanılmaz sıkıldım:

[B]"Sakatlığı bulunan John Utaka dışında..." [/B]

Noldu lan ayağı mı koptu bu herifin? Bu nasıl sakatlıkmış arkadaş bir maç oynarsa beş maç oynayamıyor? Gerçekten sinirlendim.

ihtiyar yiğido 25.02.2014 17:07

Sayın Roberto Carlos Kasımpaşa hezimetini kastederek "Bu sonuç yüzünden bütün çalışma felsefemizi, mantığımızı değiştiremeyiz. Zaten çalışma mantığımız her zaman bu şekilde olacak. Şu an 4'üncü sıradayız, 3'üncülüğe de çıkabiliriz, hatta 2'inciliğe de çıkabiliriz." demiş. Bu demek oluyorki 6-2 lik hezimetden hiç ders çıkarmamış,felsememiz hücum futbolu çok iyi çok güzelde süratli forvetleri olan takımlara karşı defansda açık veriyor az adamla yakalanıyoruz akabinde çok kolay goller yiyoruz buna örnek son oynanan Kasımpaşa maçı , hücum futbolu tamam da müdafayı sağlam tutarak ve rakıp takımın forvetlerinin becerilerine karşı tedbir alarak hücum futbolu olması lazım. Yoksa 2.ve 3. bırak mevcut yerimiz 4.lüğümüzü bile koruyamayız.

balmandol 25.02.2014 18:02

Bence takımın deplasmanda oynayacağı sistemi değiştirmeli Carlos. Evinde tamam rahatsın bir olmazsa ikincide mutlaka oluyor. Ama bu takım Kasımpaşa'dan 6 tane yememeli..Yaa arkadaş FUTBOL ÖNCE DEFANSTAN BAŞLAR.Bunu dünyada bilmeyen yok..Ama bizim takım defans yapamıyor sorun burda..Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Bence defansif oyun kurgusu üzerinde çok çalışılmalı..Yoksa halimiz harap valla :)

mksivas 25.02.2014 19:31

elzıgın yonetımını kutlamak lazım madem ıyı oyuncuları var bulmuslar ve almıslar bızım yonetıcılere duyurulur bende ılk razıyım bu oyunla ılk uc ve bes hayelden baska bır sey degıl

34MUAMMER58 25.02.2014 21:15

[b]öncelikle elazığ ve eskişehirin çok borcu var bu takımlar şimdi küme düşşe doğru 3.lige doğru yol alırlar ,sivassporun bu takımlarla transfer yarışına girmesi mantıksız,neticede yaptığımız transferler tutmadı ,tutsaydı daha üstte olurduk,r.carlos çiçeği burnunda yeni hoca ,takım şuan zirvedeyse onun sayesindedir,elbetteki hataları vardır,bizde elimizden geldiği kadar doğru gördüğümüzü burdan yazıp uyarıyoruz,sanki hoca bizi okuyormuşgibi:)yenldiğimiz kayseri maçı hariç ,tüm kaybettiğimiz maçlarda rakiplerimiz bizden iyioynayarak kazandı,bizden daha çok istediler,bizden daha çok koştular,bizden daha çok yardımlaşmalı oynayıp kazandılar,busezon büyük takımların bile deplasman fobisi var,herkes kendi evinde canavar kesiliyor,takımda ilkyarıya oranla düşüş var,bunda sezon başından beri hep aynı 11 oynamamızın da etkisi vardır ,mental yorgunlukmu diyorlar işte ondan var.kasımpaşa maçını hem hoca hem futbolcular hemde bizler unutmalıyız ,bjk nin ve gsnin ts nin sivasa geleceğini hesaba katıp ,2.lik için matematiksel şansımızın devam ettiğini ,oyuncularımızın ve hocamızın geçmiş maçlardaki hatalardan ders çıkarıp ona göre oynamasını bekliyorum deplesmanlarda birazdaha kontrollü ve yeri geldiğinde takım halinde defans yaparak oynamayı denemek lazım,r.carlos hocamıza ve oyuncularımızada sonuna kadar güveniyorum,evet kasımpaşa maçında üzüldük,kızdık ,sinirlendik ,maçı canlı izlerken insan dahada kötü oluyor ,o maç bitti gitti artık,ben umutsuz değilim ilkyarıyı ilk4 içinde bitiren takım 2.yarıyıda ilk 4 içinde bitirecektir ,öyle 8. 10. bitirmeye razıyım diyenler gerçekten samimilerse 250 $ rına benle iddaya girsinler bu takım ilk 4 5 dışında kalmaz ,enbüyük rakip karabük ,ts eskişehir,bursa onlarda sivasspordan çok üstün futbol oynamıyorlar inşallah avrupaya gideceğiz şampiyonlar ligi olursa müthiş olur [/b]

kaplanlı 26.02.2014 19:42

carlos a desteğimiz tam olmalı kötü bir yenilgi aldık ama ligde 4. sıradayız.bu hafta elazığ ı yenip puanımızı 39 yaparız.bunu bir kaza olarak görüp unutmamız lazım.

onur0634 27.02.2014 10:20

6 gol yediğin bir maçın ardından teknik direktörün yüzü gülüyor ve hakemle sohbet esnasında kahkahalar atıyorsa bu gerek tribündeki taraftarlarımıza gerekse ekranları başında maçı izleyen bu takıma gönül vermiş insanlara çok büyük saygısızlıktır bence,tm futbolda hertürlü sonuç alınır iyi oynar farklıda kaybedebilirsin ama kötü oynadığın hezimet yaşadığın bir maçın ardından hiçbişey olmamış gibi vurdum duymaz tavır sergilemesi beni son derece rahatsız etmiştir.Tm hakemin yanına git elini sık tebrik et ama birazda mahcubiyet duygun olsun...

onur0634 27.02.2014 10:37

[QUOTE=34MUAMMER58;900419][b]öncelikle elazığ ve eskişehirin çok borcu var bu takımlar şimdi küme düşşe doğru 3.lige doğru yol alırlar ,sivassporun bu takımlarla transfer yarışına girmesi mantıksız,neticede yaptığımız transferler tutmadı ,tutsaydı daha üstte olurduk,r.carlos çiçeği burnunda yeni hoca ,takım şuan zirvedeyse onun sayesindedir,elbetteki hataları vardır,bizde elimizden geldiği kadar doğru gördüğümüzü burdan yazıp uyarıyoruz,sanki hoca bizi okuyormuşgibi:)yenldiğimiz kayseri maçı hariç ,tüm kaybettiğimiz maçlarda rakiplerimiz bizden iyioynayarak kazandı,bizden daha çok istediler,bizden daha çok koştular,bizden daha çok yardımlaşmalı oynayıp kazandılar,busezon büyük takımların bile deplasman fobisi var,herkes kendi evinde canavar kesiliyor,takımda ilkyarıya oranla düşüş var,bunda sezon başından beri hep aynı 11 oynamamızın da etkisi vardır ,mental yorgunlukmu diyorlar işte ondan var.kasımpaşa maçını hem hoca hem futbolcular hemde bizler unutmalıyız ,bjk nin ve gsnin ts nin sivasa geleceğini hesaba katıp ,2.lik için matematiksel şansımızın devam ettiğini ,oyuncularımızın ve hocamızın geçmiş maçlardaki hatalardan ders çıkarıp ona göre oynamasını bekliyorum deplesmanlarda birazdaha kontrollü ve yeri geldiğinde takım halinde defans yaparak oynamayı denemek lazım,r.carlos hocamıza ve oyuncularımızada sonuna kadar güveniyorum,evet kasımpaşa maçında üzüldük,kızdık ,sinirlendik ,maçı canlı izlerken insan dahada kötü oluyor ,o maç bitti gitti artık,ben umutsuz değilim ilkyarıyı ilk4 içinde bitiren takım 2.yarıyıda ilk 4 içinde bitirecektir ,öyle 8. 10. bitirmeye razıyım diyenler gerçekten samimilerse 250 $ rına benle iddaya girsinler bu takım ilk 4 5 dışında kalmaz ,enbüyük rakip karabük ,ts eskişehir,bursa onlarda sivasspordan çok üstün futbol oynamıyorlar inşallah avrupaya gideceğiz şampiyonlar ligi olursa müthiş olur [/b][/QUOTE]

Kardeş biz senin kadar zengin değiliz.Senin gibi 250 bin dolarına iddiaya girecek kadar samimiyetsiz de değiliz.Ancak bu takım bu ligi ilk 3-4 içerisinde bitirsin sana söz veriyorum bu siteden tüm kaydımı silecem ve bir daha yazmıyacam.Peki sen ilk 4 içerisinde yer alamazsa bu takım sende benim gibi siteden hesabını kaydını sileceğine söz verebiliyormusun...

etlidöktürek 27.02.2014 14:40

bizim takım pimi çekilmiş bomba gibi oldu bu aralar ne yapacağı belli olmuyor maalesef , biraz beraberliğe oynamayı ve oyunu soğutmayı denemeliyiz. Millete göze hitap eden futbol ?! izletecez diye fark yemenin bir mantığı yok sevgili carlos..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:27.