![]() |
Cevap: Sivas'ın Hakem İsyanı
[QUOTE=EneS ElmaS;902285]Kaleye 1 tane sut attik ve hala sucu hakemde buluyoruz. El insan yahu. Hakem kötü olabilir ama takim REZALET![/QUOTE]
adam elini kolu bağlamış rakibin önüne atmış sen hangi şutun hesabını yapıyorsun. kalmışki takım son on dakika rakibi hapsetti |
Maçın başında Salim beye hakemin kim olduğunu sordum,Tolga deyince maç orda bitti.Kadiri zaten gözüne kestirmişti,sonraki piyango Cicinho'yaya vurdu.Bu hakemlerle hiçbir yere gidemeyiz.Penaltı verirken öyle bir seğirdiyor ki sanki yangından mal kaçırıyor.
|
[url]http://www.ism.gov.tr/kurumayrintilari.aspx?kurumkodu=6577[/url]
tolga efendinin iletişim bilgileri. arayıp tepkimizi dile getirsek nasıl olur acaba, cevap verebilecekmi? |
hakemin hatalarını konuşmaya bile gerek yok.fakat takımda inanılmaz bir düşüş var.pas yapamayan pozisyona giremeyen kolay gol yiyen sanki ligden düşmesi kesinleşen takım görüntüsü var.bizim öncelikle takımı toparlamamız lazım.
|
bu hakem zaten serefsiz adam sivasi her Zaman yakiyor .tipi tam o..cocuguna benziyor haram olsun aldigi paralar insallah bir trafik kazasinda sakat kalir ömür boyu mac yönetemez .Daha yazacak cok sey var ama siliniyor
|
ben sadece macı ızlerken sadece golde rakıp kaleyı gordum bıde macın sonlarına dogru tarıhın en berbat topunu oynadı sıvas
|
hakeme olan tepkiyi yönetim federasyona yaptımı acaba
|
takımımızda ciddi bir disiplinsizlik olduğunu herkes görüyor yönetim mi görmüyor
|
Cicinho 33 yasina gelmis gider o sekilde 2. sari karti görür vede 58.dk takimini 9 kisi birakirsa kusura bakmayin bu durumda hakemi konusmak gercekleri gözardi etmektir.
Kaptan Kadir ilk sari kart hakemin serefsizligiydi Kabul ama senin aldigin direkt kirmizi senin kendini kontrol edemememden Biz hatalarimizi konusalim Aydin nasil olurda banko 11 oynar Atif nasil olurda tek forvet olur kötü gidisin baslica sorumlusu teknik kadrodur. lafi eveleyip gevelemeye gerek yok. Hakem konusmak bize yarinlarimizi kaybettirir ama gercekte olan kendi hatalarimizi konusmak dünün kaybedilmisliginden ders alip yarinlarimizin kurtulmasini saglar. |
IKI YÜZLÜ TFF istanbul takimlarina ayri muamele anadolu takimlarina ayri muamele bu TFF ISTANBUL TAKIMLARINI KOLLUYOR aciktan aciga:confused:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:53. |